Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imanoob
csendes tag
Azért vagyok itt hogy a kérdésemre választ kapjak. Nem mai darabok de eddig el voltam vele. Vitt mindent csak meg kelett várni hogy rendesen fel álljon a rendszer. Azt akarom most módosítani a következővel: csak munka!!!
Persze hogy nem tudom mit akarok , azt csak kb mit nem!nem lesz HD film vágás se 3D tervezés! Hogy mi lesz? Irodai programok, Adobe CS(3-6)
Sok sok kuncsaft info remelem, és a munkához kapcsolódó tervrajzok, anyag lista, néha plakát tervezés, weboldal , webshop mokolás,stb. Építőipari cég, boltal, kivitelezés. Persze ez is kicsiben max 4 ember. Nem olyan kemény dió ez hogy ne tudná el vinni ez a hardver. A driverek meg az adott cucchoz vissza időutazva. Az se baj ha xp lesz a gépen, mert igaz eddig jó volt a win7 de azt se bánom ha Linux lesz rajta csak ki be kapcsoláskor ne egyen a fene. Pl. Na szóval,kicsit bele olvasgattam. Van egy 450gigás scsi dell wincseszterem.poweredge 2950 hez. Nem próbáltam ősze a raid kártyával csak simán a sata portra. Lehet nekem nem ment de sata pöttöm nem láttam. Azt olvastam egy raid kártya látja. Mi lenne ha raid kártya és megfelelő scsi tarolokkal csinálnék egy raid 5-öt? Azt olvastam az nekem pl jó lenne. Nem tegnapra kell hanem tavaszra!
Igy oké?:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest