Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imanoob
csendes tag
Azért vagyok itt hogy a kérdésemre választ kapjak. Nem mai darabok de eddig el voltam vele. Vitt mindent csak meg kelett várni hogy rendesen fel álljon a rendszer. Azt akarom most módosítani a következővel: csak munka!!!
Persze hogy nem tudom mit akarok , azt csak kb mit nem!nem lesz HD film vágás se 3D tervezés! Hogy mi lesz? Irodai programok, Adobe CS(3-6)
Sok sok kuncsaft info remelem, és a munkához kapcsolódó tervrajzok, anyag lista, néha plakát tervezés, weboldal , webshop mokolás,stb. Építőipari cég, boltal, kivitelezés. Persze ez is kicsiben max 4 ember. Nem olyan kemény dió ez hogy ne tudná el vinni ez a hardver. A driverek meg az adott cucchoz vissza időutazva. Az se baj ha xp lesz a gépen, mert igaz eddig jó volt a win7 de azt se bánom ha Linux lesz rajta csak ki be kapcsoláskor ne egyen a fene. Pl. Na szóval,kicsit bele olvasgattam. Van egy 450gigás scsi dell wincseszterem.poweredge 2950 hez. Nem próbáltam ősze a raid kártyával csak simán a sata portra. Lehet nekem nem ment de sata pöttöm nem láttam. Azt olvastam egy raid kártya látja. Mi lenne ha raid kártya és megfelelő scsi tarolokkal csinálnék egy raid 5-öt? Azt olvastam az nekem pl jó lenne. Nem tegnapra kell hanem tavaszra!
Igy oké?:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest