Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabip
csendes tag
Elég nagy dilemma foglalkoztat:
Szeretném egy kicsit fürgébbé tenni a rendszervinyót, erre több megoldást is kitaláltam, szerintetek ár/érték arányban melyik lenne a leg optimálisabb?1, WD1500HLFS WD Raptor SATA 150GB 33e ft
2, 2x WD Black caviar 500 GB RAID0-ban 30e ft
3, 2x WD Blue caviar 300 GB környéke RAID0-ban 23e ft
4, Vagy csak szimplán veszek egy kisméretű WD Bluet vagy egy hasonló Samsung SpinpointotSokat vacilláltam, a Raptornak jó az elérési ideje, de annyira drága, hogy ennyit nem biztos hogy ér.
A Raid 0 nagy tárhelyet igér és gyors adatforgalmat, de nem biztonságos és rendszer vinyónak túl méretes, ha meg két réstre osztom elaprózom.
A Blue Caviar szerintem optimálisabb jobb az ára de lasabb ellenben rendszernek még mindig oltári nagy.
A 4. verzió a legolcsóbb pici és a jelenlegi Samsungomál biztosan gyorsabb lenne.Szerintetek mi a leg optimálisabb ár/érték a Raptor ér annyit? Most csak a rendszervinyóról van szó szóval a mérete nem számít illetve az a lényeg hogy ne legyen nagy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SK HYNIX PC711 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest