Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ezt így nem igazán értem... hogyhogy el lett távolítva és módosultak az adatok??? hogy lehet módosítani? ha kiveszed a raidből és másik gépbe rakod, akkor gyak. nem látsz rajta semmit, mert a raid speciális formátumot dob a vinyóra (elvileg). szal hogy lehet módosítani??? és minek? (sok észre nem vall...)
nyilván hogy külön kábelre kell őket kötni! az ide busz zárolódik, míg egy lemezművelet fut, azaz egyszerre csak 1 eszköz működhet rajta. és mivel a raid léynege, hogy párhuzamosan működjön két v több cucc, ha egy kábelre raknád, akkor pont a lényegét iktatnád ki a rendszernek!
konkrétan nem tudom, milyen raid van azon a kd7-en, de nekem ezekkel a régebbi ata raid vezérlőkkel nincsenek jó tapasztalataim. meg amúgy maga az ata raid sem egy nagy ötlet, az ata nem igazán alkalmas erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest