Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hali!
Raid0-ban gondolkozok és lenne néhány kérdésem. Bár ahogy olvasgattam a topikot és a logout írást kezdem feleslegesnek érezni
Tehát raid0-ra szeretnék oprendszert rakni, igazából többet. Egy manual szerint annyi az egész, h belépek a raid menübe miután beállítottam a biosban, h kéne. kiválasztoma vinyókat, beállítom a méretet és uccu neki. Ezek után az oprendszer csak 1 vinyót lát.
Ha ez így van akkor én simán feltolhatom rá az xp-t és utána a linuxot anélkül, h problémáznának? (esetleg az xp után egy vista, mac osx és majd a linux?
)
Ez az inteles ich9r ugye megy floppy nélkül? A mostani lapomhoz elvileg kellene floppy ...
Továbbá megérné-e raid0-ra rendszert rakni? Tudom, h sokan megkérdezték már és tulképp nemleges választ kaptak de ha megérné kicsit is akkor szeintem vennék 2 piszok olcsó wd-t
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)