Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
Sziasztok!
Segitsetek pls, egy idegesitő jelenségbe futottam. Nagyjából egy éve használok raid0 tömböt két Hitachi HDS728080PLA380 személyében (80gb sata2). Három rendszerben tökéletesen működött(két nvidia nforce 4 és egy uli chipsetes lap) a negyedikben, most nemrég néhány hétig nem raidben használtam mindkettőt és emiatt tudom, hogy teljesen jók, de tegnap összeraktam egy intel ich8r-déli chipes gépet (P5B Deluxe), neki is feküdtem az intel matrix raidnek, raid0 striping, beállitva, tökéletesen megy, windows fel rá, minden nagyon jó, de ahogy elöször bootolna be a windows telepités után, intel matrix raid - raid rom képernyőjén bazinagy vörös szöveg az egyik vinyó mellett: ERROR OCCURED(0) , ugyan a raid tömb tökéletesen üzemel, de windowson belül is az intel matrix raid manager állandóan sír, hogy adathibát jelez az egyik vinyó... pedig napokig külön használtam és tényleg teljesen jól működik és mondom még windowson belül is marhajó.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális ? Mert engem marhára idegesít. Még a bootolást is lassitja mert ugye többet vár raid rom képernyőnél, gondolom arra, hogy lépjek bele és oldjam meg a problémát... valakinek valami ötlet ?
végezetül egy hdtach eredmény: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest