Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
Sziasztok!
Segitsetek pls, egy idegesitő jelenségbe futottam. Nagyjából egy éve használok raid0 tömböt két Hitachi HDS728080PLA380 személyében (80gb sata2). Három rendszerben tökéletesen működött(két nvidia nforce 4 és egy uli chipsetes lap) a negyedikben, most nemrég néhány hétig nem raidben használtam mindkettőt és emiatt tudom, hogy teljesen jók, de tegnap összeraktam egy intel ich8r-déli chipes gépet (P5B Deluxe), neki is feküdtem az intel matrix raidnek, raid0 striping, beállitva, tökéletesen megy, windows fel rá, minden nagyon jó, de ahogy elöször bootolna be a windows telepités után, intel matrix raid - raid rom képernyőjén bazinagy vörös szöveg az egyik vinyó mellett: ERROR OCCURED(0) , ugyan a raid tömb tökéletesen üzemel, de windowson belül is az intel matrix raid manager állandóan sír, hogy adathibát jelez az egyik vinyó... pedig napokig külön használtam és tényleg teljesen jól működik és mondom még windowson belül is marhajó.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális ? Mert engem marhára idegesít. Még a bootolást is lassitja mert ugye többet vár raid rom képernyőnél, gondolom arra, hogy lépjek bele és oldjam meg a problémát... valakinek valami ötlet ?
végezetül egy hdtach eredmény: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest