Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seren1ty
tag
Sziasztok!
Segitsetek pls, egy idegesitő jelenségbe futottam. Nagyjából egy éve használok raid0 tömböt két Hitachi HDS728080PLA380 személyében (80gb sata2). Három rendszerben tökéletesen működött(két nvidia nforce 4 és egy uli chipsetes lap) a negyedikben, most nemrég néhány hétig nem raidben használtam mindkettőt és emiatt tudom, hogy teljesen jók, de tegnap összeraktam egy intel ich8r-déli chipes gépet (P5B Deluxe), neki is feküdtem az intel matrix raidnek, raid0 striping, beállitva, tökéletesen megy, windows fel rá, minden nagyon jó, de ahogy elöször bootolna be a windows telepités után, intel matrix raid - raid rom képernyőjén bazinagy vörös szöveg az egyik vinyó mellett: ERROR OCCURED(0) , ugyan a raid tömb tökéletesen üzemel, de windowson belül is az intel matrix raid manager állandóan sír, hogy adathibát jelez az egyik vinyó... pedig napokig külön használtam és tényleg teljesen jól működik és mondom még windowson belül is marhajó.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális ? Mert engem marhára idegesít. Még a bootolást is lassitja mert ugye többet vár raid rom képernyőnél, gondolom arra, hogy lépjek bele és oldjam meg a problémát... valakinek valami ötlet ?
végezetül egy hdtach eredmény: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest