- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebipayne
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Csak egy pédát mondtam. Egyébként megnéztem egy hasonlót és tényleg Xvid (2MB/s-el!!!), de akkor gondold el milyen lehetett amikor még nem volt tömörítve...
Én nem pont a másolásra értettem a sebesség-növelést, hanem pl:
1. amikor látom h mondjuk DVD-ből konvertálok át avi-ba és a procterhelés épp ha eléri a 40-50%-ot akkor sztem joggal feltételezhetem hogy a vincsi lassítja be a rendszert.
Hasonló a helyzet amikor a felrakott 1Gigás avi-ból ami kb. másfél perces (kb. 11,37MB/s)
ugyancsak nem a processzor fogja le, hanem a vincsi szerintem.
2. Amikor egy memóriazabáló effektes videoszerkesztő programban dolgozok, és már felszökik a memóriahasználat 1-1,5GB fölé (A rekord 2,5GB körül volt
), akkor is úgy elkezd swappelni mint állat, és látszik rajta hogy miután felhasználta a fizikai memóriámat, nagyon belassul az egész folyamat.
Nem mindegy hogy 11,37MB/s-el CSAK átmozgatok valamit, vagy pedig olvas, tömörít, és másol egyszerre 1 HDD-n...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor is úgy elkezd swappelni mint állat, és látszik rajta hogy miután felhasználta a fizikai memóriámat, nagyon belassul az egész folyamat.