- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
valakinek van tippje h lehet megkerülni a 840MHz-es korlátot?
-
ProEvoFan
nagyúr
az első játék ami megizzasztotta a 6950 vgamat
AvP...simán ment, 50-80 pfs között, dx11ben, minden fullon, 16XAF, 4xAA
de a hőmérsékleten látszott, h igen csak használja a vgat, itt nem volt cpu limtem, mert a 2magos cpu is elég neki
öröm volt látni milyen szép is ez a játék egy 4580 után, medium grafikával
ilyen magas hőmérsékletem még nem volt a vgaval, max 85 fok volt -
Jimcat
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek elég lenne alá egy Q9300 proci picit huzva (3Ghz) 1980x1200 felbontásban játékok futatására?
Arma 2 játszom föleg de néha probálgatok mást is. -
Landon
addikt
válasz
Tiszteletes #4102 üzenetére
Olvasgattam a fórumot és, elnézést, hogy belefolyok egy 'flame veszélyes' beszélgetésbe, erre szeretnék reagálni azért.
..."alaptételt, hogy az a pénz többet ér számomra, amit nem költöttem el."
Öhm, én egy kicsit másképp emlékszem ezen alaptételre...: "The Time value of money: A $ received today is more than a $ received in the future... Because we can earn interest on money received today, it is better to receive money eariler rather than later..." - Tudom, hogy ez nem pontosan azt magyarázza amit Te említettél mert Te a már meglévő pénzről beszélsz de szerény véleményem szerint ez itt most mindegy mivel ha szigorúan azt veszem, hogy a pénzemet őrizgetem otthon a párnám alatt és nem költöm el ill. nem fektetetem be semmibe ill nem tudok kamatot keresni rajta akkor a pénz tartogatása hülyeség. Mivel ugye értéktelenedik... Ebben az esetben elkölteni arra amiben örömem lelem és "hasznosnak" találom inkább számít egy értelmes befektetésnek!A másik: szerintem senkinek nincs joga megítélni, hogy kinek mi az értelmes és mi nem. Kik vagyunk mi, hogy megmondjuk x-nek, hogy ha pl. autóra, sörre, xy költi a pénzét az értrelmesebb mintha mondjuk 250k-t kiadna egy 980X-re ami, valóban, hamarabb értéktelenedik de ő neki ez a "álma, vágya, kívánalma, ebbe leli örömét, ez a hobbija etc etc etc". Minden szubjektív és relatív, ez a lehető legrosszabb érv, hogy "mennyi sört lehetne venni 500k-ból..." (tudom ez csak egy példa de nagyon sokan hasonlókkal jönnek elő..). Kérdem én, mitől jobb mondjuk 1 kamionnyi sör mint egy 980X? Mert a sör meglátszik a hasunkon a 980X meg gyorsan elértéktelenedik (a degradálódás emberre vonatkozik, degradálni vkit=éreztetni vele, hogy nem értékes)? Ugyan már...
Ezen az egészen felesleges vitatkozni! Akinek 6970 kell az vegye azt aki szeret tuningolni vagy a pénztárcája azt engedi az vegyen 6950-et! Senkinek semmi köze hozzá.
Szerintem picit erősen fogalmaztál a fórumtaggal kapcsolatban.
Elvégre nem azzal jött, hogy "Hey n00b-ok nekem 6970-em van ezért én vagyok a király nektek meg csak 6950-etek szóval FO!...". Mert ha valami hasonló hozzáállást tanúsított volna akkor aztmondom, hogy igen törjük le a szarvát nade szerintem ettől messze állt és éppen ezért kissé igaszságtalannak tartom azt amit utána kapott.
Mégegyszer elnézést, hogy felhoztam ezt a dolgot, még véletlenül sem szeretnék újabb vitát indítani ill. nem okoskodásnak/sértésnek szántam ezt a post-ot. Csupán véleményem fejtettem ki, álltalánosságban.
-
-
Pug
veterán
válasz
gera021 #4179 üzenetére
920 fölé nekem se sikerült varázsolnom, és az az érdekes, hogy afterburnerben meg nem tudom feszelni a kártyát..., hiába van minden átírva a cfg file-ban, a csúszak alapból az 1.100voltos értéket mutataja, szóval nem is a 3D-s profilhoz tartozót...
SzlobiG :
Én is az időzítéseknél gyanakszom valami difire... -
-
gera021
aktív tag
ki tudta 920mhz fölé vinni a 6970-esét? és feszt mennyit kellett adni?
-
Pug
veterán
Huhh
Ma volt egy kis kalandom a kártyával, ami úgy néz ki pozitívan végződött....
Gondoltam megnézem, hogy a tesztelt 920/1400 felett van-e még tartalék a memóriában.
920/1430-on néztem, Vantage-ban első teszt, artifact-ek. Vissza a 920/1400-ra, nah itt is. 920/1375-on meg semmi probléma. Gondolkodtam, aztán mivel elsőre a modnál az ajánlott sapphire 6970-es bios-t flasheltem bele, gondoltam megnézem techpowerup-on van-e esetleg Powercolor 6970-es bios, hátha az jobban fekszik a kártyának, hiába referencia kártyák, azért mégis csak más gyártó. Találtam is Powercolor-os 6970-es bios-t, belesütöttem, hát erre meg nem tökéletesen megy bármi féle artifact nélkül 920/1400-on. Esetefelé szerintem megnézem, hogy ezzel a bios-szal mi lesz a dolog vége -
gera021
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #4169 üzenetére
1.2v-ra felemeltem a feszt és 930/1425mhz, crysis2 és a kép megáll, szal nem stabil, 920/1425mhz alapfesz és stabil, ez érdekes mert 10mhz-t emeltem...
-
-
ZozzHUN
addikt
Más:
Elegem lett a szoftverekből, felraktam 11.4 preview drivert. Bios-t módosítottam h vgpu 1.175v legyen, ventibeállításokat 10 fokkal lejjebb vettem benne. Registry fix-el eltüntettem a CCC limitet és most 880/1375ön hajtom a gépet, elegem lett a hangosságból, és így teljesítményből sem vesztek sokat. Afterburner meg csak arra lesz használva hogy figyeljem a vga-t
-
Viktor77
titán
Megkérek mindenkit, hogy tartozkodjunk az egymással való foglalkozástól, személyeskedéstől (mindegy, milyen mértékű), és a topic offolásától. Nem szeretnék többet emiatt a topicba írni. Köszönöm. Jó pár hsz-t is töröltem, amikben a fent felsorolt dolgok vannak.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #4147 üzenetére
Miért cserélnéd a ventit? Azt írod nem hangos, s a 60 fok se tűnik valami soknak.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Tökmindegy #4154 üzenetére
Köszi, egy próbát simán megér!
Valóban tényleg egy helyről és egyszerre jöttek a kártyák, igaz ZozzHUN-hoz előbb ment a postás, hozzám csak délben ért ide.(#4155) ZozzHUN Köszi! Megnézem így plusz shaderekkel mit megy, aztán lehet marad a sima 6970-es giga biosz. Sebességben milyen neked az MSI után ez a kártya?
Nekem hiányzik picit a fizika, lehet később ez miatt cserélek majd felfelé, de most a plusz ram a mód és a látványa kárpótol. -
-
ZozzHUN
addikt
Na most az én gondom:
Próbálgatom a maximális biztonságos tuningot a kártyával, eddig elég gyatra állapotokban vagyok. Ugye próbálgattam feszeket, de 1.25v fölé sose mentem. Most egy kicsit gyanakszom, hogy egyáltalán kap + feszt a kártya a MSI Afterburner-től? Feszt visszavettem 1.175re (gyári 6970 fesz) 880/1250en a kártya simán megy Crysis 2-vel, de amint 900/1250re rakom teljesen kihal a kártya, valami védelem is bekapcsolhat, mert sima resetnél vga hibát sípol az alaplap. Ventiket szintén Afterburner-rel szabályzom, hogy 80 fölé ne engedje a gpu-kat, mivel párszor már volt ilyen halál, ezért bekapcsoltam egy loggolást és 70 foknál jártak a magok, fan speed meg 61%-on amikor elhasalt a rendszer.
-
Tökmindegy
senior tag
Én két napja tesztelem a 70 es biossal.
Giga ez is,gondolom ugyanolyan.
Nyugodtan hagyd rajta a 70 es biost,én azt mondom.
Direkt minden létező kártyaizzasztó programot lefuttattam rajta a 2 nap alatt,de semmi anomáliát nem fedeztem fel.Max hőfok az olyan 80 körüli,de a venti szabályozáshoz sem nyúltam.Most látom ,ugyan onnan is van a kártyánk
És kb egy időben is vettük,tehát ugyan az a széria. -
S*Tom*
aktív tag
Próbának ma felraktam, ATI winflash-t használva a Gigabyte 6950 2GB-os kártyámra a Giga HD6970.2048.101124 bios-t. Simán minden gond nélkül felment. A venti szabályozásra felraktam az MSI Afterburner-t 2.1-et. Gpu-z szerint Shaderek feloldva 1536, GPU 880MHz, mem 1375MHz, minden oké. Teszteltem vantage és játékok alatt, semmi hiba, szépen hozza a 6970-esek szintjét.
A feszen, power control-ban nem állítottam semmit, gondolom így akkor nem is kell?
Most még nem mertem így hagyni és visszaraktam a gyári Cayman bios-t, de ha tud valaki csak shader feloldó módot azt is kipróbálnám aztán kitalálom melyik marad. PH keresővel találtam egy rar-ba csomagoltat, de semmire nem mentem vele. -
VGYke
addikt
Annyi mindent olvasgattam itt vissza, (és össze vissza) hogy nem tudom a választ.
6970-es kártyánál érdemes kicserélni a 11.2-es drivrt a 11.3-ra, tekintettel a catalyst híres driver csere utáni anomáliáira, vagy várjak még a driver cserével?
Mit nyerek a 11.3-al? -
Sapphire 6950 2gb revB
A hűtése idle-ben hangtalan, kézzel maxra tekerve kicsivel hangosabb mint a régi 4850-es AC S1 + 9cm venti 5v-on. Ramokon nincs semmi hűtés ami kicsit aggaszt, venni fogok rá bordákat, addig nem is húzom fel. (mintha a pwm-en se lenne semmi)
Hőmérsékletekben ide 40-45 fok, terhelve 60 körül. A venticserén még gondolkodok fixen bekötött 12cm-eset rárakni ha van hely, a gyárit ventit és a borítás leszerelve.Unlockolni még nem próbáltam (elvileg rev2-es és nem lehet), de mivel van alaplapim és tartalék PCI kártyám is ezért lehet megpróbálom. (NEM 6970-es biossal hanem a mostanit átírni)
RBE_1.28-al amiben aktív az unlock rész. KÉP (helpre kattintva)
Bios szinten lehetséges az unlock, legrosszabb esetben nem bootol a kártyával de úgy tudom mint minden vga flashnél egy másikkal visszaállítható.
Ja és Corsair Vx450-es simán viszi a karit, nem lett hangosabb se. -
gera021
aktív tag
válasz
Whit3Rav3n #4140 üzenetére
hát lehettem volna szerencsésebb,
-
gera021
aktív tag
hát sajna az asus ref 6970-esem csak 920/1425 mhz-t tud alapfeszen, AB-vel huztam, kicsit feljebb akarom huzni akkor már csinálja a hüeséget a crysis2-ben..., nem volt szerencsém...
-
Pero
senior tag
olvasgatom a topikot de már egy jó pár hsz óta csak egymás szapulása megy kérdezem én nem unjátok ti ezt mert olvasni az.
na ma végre megjöttek a drágaságaim, viszont csalódottan bontogattam a dobozokat mikor láttam h nincs bennük egy árva 6pines átalakító sem. így érzésem szerint nem tudok nekiesni szárnyaik bontogatásának csak egyesével
nincs valakinek kölcsön 2db molex to 6pines átalakítója, h tudjak hétvégén tesztelni mert ma már nem fogok tudni szerezni -
Departed
őstag
válasz
Antarctica #4130 üzenetére
Nem mondta senki hogy állítsd, csak ilyen miatt ne mondd, hogy jobb a kártyád, holott nem ettől függ. Jól emlékszem hogy 1gigás Sapphire-d van? Egy külföldi oldalon elemezgetik, hogy a legtöbb alkatrésze, megoldása olcsóbb a refmegoldásnál. Ettől függetlenül lehet jobb a refnél, mielőtt rám is rámtámadsz
-
Departed
őstag
válasz
Antarctica #4128 üzenetére
Nem szokásom...
Te írtad hogy jobb a ref-nél a hűtőd mert hűvösebb alapjáraton a kártyád.
Erre írtam hogy egyrészt tökmindegy az alapjárati hőmérséklet, másrészt beállítás kérdése. -
Departed
őstag
válasz
Antarctica #4123 üzenetére
Az alapjárati hőmérséklet attól függ, hogy a ventit sebességét mennyire veszi vissza a kártya amikor nincs terhelés. A ref 6950-es alapjáraton - számomra legalábbis - hangtalan, az meg hogy hány fokos ( 30-40-50), teljesen mindegy. A hűtés jóságát nem az alapjáraton kell figyelni, hanem terhelés alatt a hang-hőmérséklet arányt.
-
ProEvoFan
nagyúr
1 napi tesztelgetés után, nyilvánvaló h az E8200 cpum akkora cpu limitet produkál HD6950 mellett, mint állat
persze ezt tudtam, de érdekes...
csinálok egy csomó tesztet, és amikor meglesz a 4 magos cpum (SB, buldozer) akkor összehasonlítom az eredményeket egy Logout tesztben
vagy lehet h a mostani tesztekből is firkantok egy írást...meglátjuk, jó lesz bizonyítéknak, h mi is az a cpu limit -
Pug
veterán
válasz
Antarctica #4101 üzenetére
El is olvastad a hsz-em, mert plusz alkatrész pont a 6950-es esetében van...
-
mpierre
veterán
A két kártya - tegyük fel (!)- 99%-ban azonos. Azt az 1%-ot - pár ellenállás, hiányzó földelés - nem lehet(ne) pótolni, de tuningolni igen. Azt mindig lehet. Ilyenkor is meg fog próbálkozni a delikvens mindent kihozni a kártyából. Feszeli, babrálja a biost, mint az előző sorozatú kártyák esetében, amíg a nagyobbik testvér órajeleit el nem éri, vagy át nem lépi. Ott is gyengébb volt a tápellátás, vagy nem? Akkor mi a gond a jelen helyzettel? A korábbi sorozatokat is tuningoltuk - nem is kicsit - mégse döglött meg több. Esetleg annyi plusz van a jelen sorozatban, hogy van 128 shader elfekvőben.
Úgy érzem, hogy ez egy mondva csinált "vita". Amíg tuningolunk - gyengébb kártyákat - hogy többlet teljesítményhez jussunk, addig nincs miről beszélni.És ez évek óta így megy....
-
DeathAdder
veterán
válasz
Whit3Rav3n #4116 üzenetére
Olyan mint egy 323 vs 325 BMW
Minkettő 2500 ccm,de egyik pár LE-vel erősebb mint a másik,és csak picit hozzá kell nyúlni az elektronikához,hogy a 325 teljesítményét adja,és holvan még a turbó stb...! (hamár autós példát akarunk felhozni)
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
radi8tor #4112 üzenetére
Mindenesetre az a lényeg hogy a 2 kártyán az alkatrészek megegyeznek kivéve hogy a 6950-en van még egy pár ellenállást, tehát a tápellátás is ugyanaz mind a 2 kártyán. Jelenleg nem lehet megmondani hogy miért is van az a 4 ellenállás de nincs bizonyíték rá hogy ha valaki kifog egy olyan 6950-et ami unlockolható és a ramok is bírják a 6970 órajelet az rosszabb lenne bármiben is mint egy rendes 6970. Emiatt az autós hasonlatod sem helyénvaló elvégre a suzuki nem egyezik meg 99%-ban egy porschéval. Tendenciálisan a 6970 jobb lehet tuningban mert jobban szelektált a ram meg a gpu.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Antarctica #4114 üzenetére
Pedig nagyon úgy fest, hogy már nem kell 10 év és felhőben játszunk majd.
-
Antarctica
tag
Személyeskedni valóban nem kellene, viszont ezzel már én is találkoztam itt. Lényeg, mindenki használja egészséggel amit megvett magának és lelje benne örömét.
Aki tesztelgetni szeret, teszteljen, aki dolgozik a gépén dolgozzon, aki meg játszik, felhőtlen játékos órákat neki.
-
Antarctica
tag
válasz
Tiszteletes #4106 üzenetére
Persze hogy nem ugyanaz.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Whit3Rav3n #4107 üzenetére
De elméletileg a 6970en 1.6v-n mennek a ramok, amit 6950en nem lehet biossal-szoftverrel 1.5-ről 1.6ra állítani.
-
Whit3Rav3n
senior tag
Ja a képeken is látszik hogy maga a tápellátás ugyanaz a 6950 meg 6970-en is, szóval csak az a pár ellenállás az eltérő ami valószínűleg a filter áramkört optimalizálja a 6950 órajel/feszhez. A ramok is alapvetően ugyanazok csak a 6950-es ram kevésbé szelektált, szóval az nem biztos hogy viszi a 6970 órajelet.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Antarctica #4105 üzenetére
Na jó! Azért ne keverjük össze azt, amikor egy duál Quadro kártyás 1,5 millás munkaállomáson dolgozik a mérnök és ehhez a géphez mondjuk milliárdos bekerülési költségű projekteket veszek alapul, de legalábbis százmilliós nagyságrendet azzal, mikor csak játékra és benchmark döntögetésre veszi vérpistike. (És persze az elmaradhatatlan e-pénisz növelésre dobáljuk ki a lóvét számolatlanul az ablakon.) Nem ugyanaz!
-
Antarctica
tag
válasz
Tiszteletes #4104 üzenetére
Semmi gond
Nekem is kb. 500 Ft-os egerem van melóban, de jó az. Gépre is megéri az 500, de csak akkor ha valóban kihasználod és mondjuk munka mellett, néha játékra is használja az ember.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Antarctica #4103 üzenetére
Jogos!
Nem kívántam címezni, csak nem sikerült a melóhelyen a nyugdíjas Razer egeremmel eltalálni az "Új" linket.
De természetesen ezt nem egy személynek címeztem volna akkor sem. És bizony 500K-t mennyivel okosabban is le lehetne költeni, mint gyorsan degradálódó számtech cuccokra!
Hajaj mennyi sört adnának azért.
-
Antarctica
tag
válasz
Tiszteletes #4102 üzenetére
Szerintem te ezt egy kicsit elcímezted
Olvass vissza kinek kellett volna címezni a leveled.
De hogy felpörögjön a fórum: Akinek nem elég egy 6950-es kártya alapjáraton és a drága pénzen megvásárolt gépét javarészt arra használja, hogy szintetikus teszteket futtasson a nap 24 órájában, az meg is érdemliNéha nevetséges ami itt megy...NEM tesztprogramok csúcspontszámainak döntögetésére gyártják ezeket a kártyákat. Nem mind1, hogy 3876 pont vagy 1 óra beállításokkal elvesztegetett idővel és 100000000 idegsejttel kevesebbel 3890 pontszám?
Ami nekem még érdekes, hogy 6950 kártyára idle módban 42 fokot határoznak meg. Ez azért is érdekes, mert nekem idle módban 33-34 fokos a 6950. Egyébként pedig örök igazság, hogy a tuning minden esetben, kivétel nélkül csökkenti az adott termék életciklusát, legyen az számítástechnika, autó, egyéb. Az pedig már lelkiismereti dolog, hogy a szénné hajtott terméket, 1000000000 szintetikus tesztpróbán átesett processzort/videókártyát eladod egy olyan embernek, aki noha kisebb pénzű de becsülettel dolgozott meg érte. Én sem vennék egy szarrá hajtott és tuningolt autót pl -
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Antarctica #4101 üzenetére
Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra tegyük fel, hogy valakinek, esetleg többeknek valóban elég sima tuning nélkül, a csak simán moddolt kártyája, és elviszi, kicserélik neki garba. Hát nem ér meg egy-két nap utánajárást az a közel 25e forintos differencia?
Én sajnos nem olyan órabérrel dolgozom, ahol az ilyesmi nem lenne szempont, ezért a burkoltan kommunikált, de a "csipás szeműek" döntő többségének kristálytisztán látszó igazság az, hogy te így vagy vele. Én drágábban vettem ugyanolyan teljesítményt. (Nyilván ez nem hülyeség volt részedről.) Mert három kondenzátor két ellenállás eltérés, nomeg két földeléssel eltér a kártyám, nekem sokkal nagyobb e-péniszem van mint a többi "idiótának" aki nem vert el még egy felső-középkategóriás kárty árát azonos teljesítményre.
Igen! Többségünk jóval a garancia lejárta előtt fog szabadulni ettől a kártyától. Így senkit nem érdekel, hogy milyen scenariókat gyártasz most. Többségünk nem csak az élettől, hanem az iskolában is megtanulta azt az alaptételt, hogy az a pénz többet ér számomra, amit nem költöttem el. Rövid és hosszú távon is, mint az amit azzal nyerhetek, amit elköltenék. Tessék figyelni a feltételes módra.
Vitatkoztunk itt már arról is, hogy kinek mit mérnek a saját gépében a különböző bench-programok. És nyilván itt is hitetlenül állt a többség a kisebbséggel szemben, aki saját gépében a net-szerte forgó cikkek egybehangzó summájának ellentétét produkálta állítása szerint.
Nem akarlak téged meggyőzni arról, hogy baromságot csináltál sokunk véleménye szerint. Mert nem ismerhetem egyéni preferenciáidat. Te egy "500 ezres" gépnél igenis fontosnak találhatod ne kelljen fáradnod negyed órát egy modolással, ami ki tudja működni fog-e hosszú távon. Inkább kicsengetted azt a plusz 50k-t. NEM KELL LEÍRNI, HOGY CSAK +47 VOLT! Értjük mi! De azt sajnos nem tudod lemosni, hogy az ilyen hozzáállás azok körében, akik kevésbé szerencsések, és nem költhetnek 500K-t egy konfigra, pénzes-sajátigazamatmindenáronatöbbiekreerőltetniakaróvérpistike leszel. Ahogy mondani szokás: "mindennek megvan az ára". Te most ezt is fizeted.
Sorry a kisregényért, de remélhetőleg legalább felpörög a fórum. Lehet, hogy blogot kéne írnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest