Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DeathAdder #18741 üzenetére
AZ IGEN
nehogy megvedd! azok a matricák ASUS alaplapokhoz vannak
Ez egy Powercolor!
-
Monyos
aktív tag
válasz
DeathAdder #18750 üzenetére
ITT
De ez tényleg a legolcsóbbik 1 GB-os fajta. ...bár kitudja
Én személy szerint biztos hozzá tenném azt a + 6 ezer forintot és megvenném a 2GB-os OC változatot jobb hűtéssel....látom megelőztek.
-
Repsol600
addikt
válasz
DeathAdder #18750 üzenetére
1 Gb-os változat van 47k-ért.Ez a legolcsóbb. [link]
2Gb-os 51,6-ért van Gigabyte. -
kockaharcos
senior tag
válasz
Szia.
1. Biztos,hogy nem Asus, a többiek is írták,hogy powercolor.
2. Egy HD7850 többet ér, és aprón kb ilyen árban megy, 1-2 év garanciával.Üdv
-
Repsol600
addikt
válasz
Ez egy Powercolor.
Amúgy nem rosszak, de ez a kártya nekem már gyanús.
[link] -
mpierre
veterán
válasz
Az asus ilyet nem gyárt. Vicces annak eladni.
Szerk: Rá is néztem. Van a tégla, meg a DCII-s és nyista más. Ha kipróbálható, akkor nézd meg, ha nem felejtsd el.
-
sinya85
senior tag
válasz
Special engem egy powercolor- ra emlékeztet
Szerk: na közben meg is van [link] -
ZozzHUN
addikt
válasz
DeathAdder #4043 üzenetére
Belőttem a constant voltage-t. és a powerplay-t kikapcsoltattam az afterburner-rel (cfg-ben UnofficialOverclockingMode = 2)
Furmark 1.9.0 720p burn in mode 5 perc és max 328w fogyasztása volt a gépnek, és végre nem dobálgatta a gpu mhz-t. Viszont a max gpu fok az 82 volt
VDDC nem mutat valósat (1.25v egyelőre)
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DeathAdder #4043 üzenetére
Es az kikeruli a powertunet?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
DeathAdder #4022 üzenetére
Az semmi, még xbox360on is ilyen az irányítás, ahol azért számítanak arra hogy mivel fogod irányítani az autókat ...
Akárhogy babráltam nem sikerült jól beállítani a sensitivity-t...
Ez egy kormány játék (nem olyan kormány xD )
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #4018 üzenetére
Nem, elírás, az adott topicban a következő hozzászólásban jelezték is, az 8+8, az az érdekes, hogy a max meg az avg fps csökkent, a min meg felugrott 23-ról 31-re
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3957 üzenetére
Abba, megnéztem nálam nem hozott semmit, mivel már az előző 11.4 meghozta a gyorsulást.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3940 üzenetére
Ja tehát azért vettétek, hogy óvjátok az SSD-t?
Ez egy hülyeség amúgy már többször ki lett tárgyalva ssd topikba, nem is akarom folytatni a dolgot használjátok belátásotok szerint.
(#3941) tomic Akkor régebbi mert ez 2011.03.22.
Shift 2: Utána néztem miért megy ilyen szarul nem támogatja az AFR-t ahogy kikapcsolom a CF-et egyből fix 60FPS-el megy előtte meg ilyen 40 körül.
Hiába a kihasználtság bugos 1GPU-val semmi gond.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
DeathAdder #3884 üzenetére
És itt ajánlanám a játék alapsztoriját könyvben Dimitry Glukhovsky: Metro 2033 én kb. a harmadánál vagyok, de akinek bejön az ilyen nyomasztó poszt-apokaliptikus (Halálosztó könyvsorozat, stb.) feelling, annak kötelező darab.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3888 üzenetére
Nem, Crysis jobban bejön mint Metro.
Nem azzal asszem nem néztem a Metro-t.
-
Landon
addikt
válasz
DeathAdder #3884 üzenetére
Fos engine, csak ennyi.
Egyébként nekem bejön, szerintem szép de ez izlés kérdése is.
Crysis 2-ről nem tudok/nem is akarok nyilatkozni. Én azokkal értek egyet akik azt mondják a sima Crysis szebb volt...
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3852 üzenetére
Nálam 80 foknál már 70%-ra van állítva, hang az van bőven
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
DeathAdder #3845 üzenetére
-
szecska24
tag
válasz
DeathAdder #3836 üzenetére
Nálam teljesen ugyan ez a helyzet, és nekem Sapphire van. Nekem is 900/1450-en "játék-stabil", Unigine, illetve 3DMark 940-1450-en is futott.
-
Clay
senior tag
válasz
DeathAdder #3707 üzenetére
Nem a CPU-d melegszik nagyon?
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3703 üzenetére
Lehet a ram nem bírja azt hagyd 1375-n csaka gpu-t húzd azt ha úgy is fagy, akkor a gpu a ludas.
Ne foglalkozz vele 1.175-t kap gpu-z mutatja is.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
DeathAdder #3701 üzenetére
Van már 2.2.0beta is...
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3699 üzenetére
2.1.0-at kéne használni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3694 üzenetére
Adj neki feszt azt akkor menni fog 1.2-t szerintem simán be lehet vállalni bár én még mindég nem húztam őket, de nem is kell.
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3694 üzenetére
nekem alapfesszel 920 volt a GPU vége, a mem nálam sem viszi a 1450-et, a vége valahol 1400 és 1450 közöt lehet, most 920/1400-on használom gond nélkül, gondolom egy kis plusz fesszel tovább lehetne tornázni a GPU-t....
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3658 üzenetére
Én is ezen filózok, csak pillanatnyilag azért nem lépem meg:
Ad1: kurv@ kevés lenne hozzá a procim
Ad2: kurv@ kevés lenne hozzá a tápom (pontosabban az egyáltalán nem lenne elég)
ami mellette szól, nem biztos, hogy a későbbiekben lesz moddolható... szóval akkor majd max marad az apró -
mclaren-d
aktív tag
válasz
DeathAdder #3656 üzenetére
Én vittem el az utolsó Msi-t
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3653 üzenetére
Nem húztam még őket 70-es biosal mennek. Nincs ami megfogná őket, de majd ha lesz kedvem megnézem.
-
rankesz
veterán
válasz
DeathAdder #3588 üzenetére
Ezen már én is agyalgattam... szóval aki tudja ne tartsa magában!
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3571 üzenetére
Igen nem muszáj lementeni, de én azért lementettem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3565 üzenetére
Fentebb linkeltem ezt leszeded elindítod megcsinálja, restart és örülsz.
Én annyit csináltam, hogy a legújabb winflasht bemásoltam, de menni fog azzal ami benne van.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
A kapcsolót bekapcsolt állapotban is lehet kapcsolni különben semmi értelme nem lenne a dual biosnak mert ha elrontod az 1-es biost nem tudnád visszamoddolni.
-
mclaren-d
aktív tag
válasz
Nekemis holnap érkezik
szóval engemis érdekelne, még egy kérdés szerintetek a procim kifogja hajtani?
-
Antarctica
tag
válasz
DeathAdder #3560 üzenetére
Nincs harag
-
Antarctica
tag
válasz
DeathAdder #3554 üzenetére
Azt hiszem ez nem az a topik, ahol a bunkózás erény
Ergo köszi, hogy befejezed
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3547 üzenetére
Hát ha azt nézzük, hogy a DX9-es verzióval volt amikor megette a maga 1.4gigáját, akkor könnyen elképzelhető
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
DeathAdder #3541 üzenetére
Mondjuk ez a graf. motortól is függ, Brotherhoodban 2gb ramnál is előfordul hogy csak a közelben jelenik meg egy pár ember.
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3477 üzenetére
Szerintem a HAF-ban biztos nem lesz ilyen magas, de neked is érdemes lesz átvariálnod a ventivezérlést. A modd-ra meg eléggé magas az esélyed, reméljük a legjobbakat. Lehet nálam ramban még lenne egy kicsi plusz, azt tudom, hogy az 1450-et nem viszi, de már így is szépen túlteljesítik a hitelesített 5Ghz-et a memchipek
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3475 üzenetére
hát az elején nyomtam totál vacakul szellőző zárt házban egy órás furmarkot, DispIO:92 MemIO kb 100 fok volt, lőttem is le a Furmarkot. Egyből moddoltam és új ventivezérlést lőttem afterburnerrel. Így idle 27%-on megy a venti és 46 fokos, játék alatt eddig max DispIO:72-73 fok MemIO: 84 fok, ventiford kb 54%, 920/1400-as órajelek mellett.... ebből is látszik, hogy valóban szükséges a betervezett ház csere, ha minden jól megy akkor köv hónap elején meg is ejtem
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
DeathAdder #3470 üzenetére
Attól függ, ahogy nézem a 6990, 560€, a 6950 meg 210€, szóval 3db drágább lenne valamivel bár lényegesen gyorsabb is.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3466 üzenetére
Ha alapon nézem a 6950-eket, akkor egálba lesz kb az 5970-el mivel én 950/1200-n használtam, de ha megcsinálom a modot és még húzni is lehet rajta, akkor már más lesz a helyzet.
Ne kiabáljuk el.
(#3468) szasanyi [link]
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3458 üzenetére
Olyan gyorsulást fogsz érezni az 5870-hez képest mint én az 5970-hez a kettő 6950-el.
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3460 üzenetére
Végül is milyet rendeltél?
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3458 üzenetére
nem lesz panasz arra az egy darabra sem, szerintem megállja a helyét
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3419 üzenetére
Menni fog akkor az egyik 6970-ként a másik meg 6950 nem gond. Mind1 a márka mivel a kártya ugyan az csak a matrica más.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3417 üzenetére
Igen 5970 után egy kevés lenne.
-
vbbb
őstag
válasz
DeathAdder #3407 üzenetére
No problem!
zsotesz81:
köszi
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3375 üzenetére
Egyedül itt kapható, de nincs raktáron. Én is XFX-et akartam mer az 5970 is az volt és jól is néz ki, de nincsen, vagy nagyon sokat kell rá várni.
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3375 üzenetére
Fizikai, a kártya tetején a CF csatlakozó mögöt van, a kártya hátlapján jelölve van melyik az 1-es és 2-es állás, az 1-es kell a moddoláshoz
-
mpierre
veterán
válasz
DeathAdder #3366 üzenetére
Amelyiknek tetszik a matricája és moddolható, már ha akarod. (Sötét nyák, reszelt tápcsati.)
Ezeken kéne lennie bios kapcsolónak..., de az a biztos, ha megnézed. -
Attici
őstag
válasz
DeathAdder #3341 üzenetére
Én is nézegettem ezt az MSI Twin Frozr II/OC--t, de én sehol sem találom rajta a bios kapcsolót, és a leírása sem írja.
Ráadásul, már az MSI is csak 2 év garit ad! -
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3332 üzenetére
Hát csak ha megnézik a boltba.
Pug: Fekete nyákos az MSI csak a honlapon piros. Asusnál szintén piros a honlapon, de valóságba fekete.
Gondoltam, hogy nem ér semmit az az alu dolog. -
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3334 üzenetére
Nem-nem, az csak a 6990-esnél van, hogy gyárilag van benne két különböző bios, az egyik magasabb órajeleket nyújt
A 6950-es esetében, mindkét bios ugyan az, de csak az egyik írható, a másik biztonságból van rajta, ha az írhatón eltoszna valamit az ember, akkor is vissza lehessen állítani újra az írható biost(lényegében lámabiztos megoldás
)
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3329 üzenetére
Gigából, Sapphire-ból is van ilyen referencia megoldás, (tudtommal csak a refeken van bios kapcsoló), azt nem tudom, hogy msi-ből is lenne, pontosabban a honlapjukon csak ezt találtam (de ez meg nem fekete, hanem piros nyákos, nem tudom, hogy ez is referencia modellnek számít-e
)
-
Pug
veterán
válasz
DeathAdder #3327 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3324 üzenetére
Igen, hétfő valszeg.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #3320 üzenetére
Hamarosan tudok róla infót szolgáltatni.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
DeathAdder #2494 üzenetére
Nincs mivel az a +2 földvezeték semmi pluszt nem ad a 8 pin-ben, ha 6+2 pines kábelt kötsz rá semmi különbség nincs.
-
shteer
titán
válasz
DeathAdder #2494 üzenetére
nem tudni róla
-
planbmokus
senior tag
válasz
DeathAdder #2481 üzenetére
Ha 5/10k-ba belefér a váltás 6950-re, akkor cseréld le!
Ez nem tartozik a kérdés kategóriába.
Vegyél Refi 6950-et azt moddold és van 6970-esed5/10k-ért
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Az 5K a 6950 esetében szerintem teljesen rendben van, de 20-25K-t rádobni a 6970-re...
szerintem az már elég erős lenne.
-
Attici
őstag
válasz
DeathAdder #2483 üzenetére
Gratulálok!
Ennyiért eladni használtan , nagyon ügyes!
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
DeathAdder #2472 üzenetére
Mondjuk ezt inkább rossz graf. motor okozza, ha a ram nem elég akkor nem vesz vissza a megjelenítendő objektekből hanem elkezd swappelni/szaggatni mert mindig várnia kell a ram betöltésére.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
DeathAdder #2483 üzenetére
Én is 5870 vapor-x oc-ről váltottam 6950 2gb-ra és szerintem nagyon jó döntésem volt!
-
Attici
őstag
válasz
Ilyen jól
el tudod adni a mostani kártyádat?
-
yakuza.tora
addikt
válasz
DeathAdder #2479 üzenetére
Utána néztél, hogy mennyibe kerülne a csere?
-
planbmokus
senior tag
válasz
Frissítések fent vannak?
Mert nálam 5850-en előfordult ugyanez a jelenség és Crysisnál a patch-ek orvosolták..Másik:
Volt tulajdonomban 4870-ből 1 és 2Gb-os változat is. GTA4 alatt a látóhatárt kicsit feljebb lehetett tolni, az FPS ugyanannyi maradt. Viszont ugyanannál a látóhatár beállításnál a +1Gb memória csak 5-8% plusz FPS-t jelentett. -
yakuza.tora
addikt
válasz
DeathAdder #2474 üzenetére
Eredetileg én is 68xx CF fokozatos kiépítésében gondolkodtam, de máshogy alakult. Azért nem bánom...
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Assassin's Creed 2-vel nem nyomultam, nem ismerem a játékot.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
DeathAdder #2456 üzenetére
Minél fogy el?
Szerintem azt a kártyát max 6990-re lesz érdemes lecserélni. Vagy majd a 6xxx-et követő generációra... -
Attici
őstag
válasz
DeathAdder #2456 üzenetére
Az a kérdés mivel játszol. Én is gondolkodom a cserén , én is pont a 2GB miatt, de igazából a GTA4-en kívül nincs memória problémám se. Engem inkább a hangja zavar, de állítólag a 6950 se halkabb,akkor meg minek?!
-
Attici
őstag
válasz
DeathAdder #2437 üzenetére
Szerintem az 5870-et még teljesen felesleges lecserélni. Csak pénz költés, és nagy különbséget nem fogsz látni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS RTX 3060
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest