Hirdetés
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Neked van igazad.
Sajnos nálunk igenis szempont az ár,és ha egy kis esély van arra,hogy kedvezőbb összegért ugyanazt a teljesítményt kapja az ember , akkor sokan meg is próbálják.
Pedig a teljesítményért fizetni kell. Vagy így vagy úgy,ez szerintem alap tétel
Engem rábeszéltek,az 50 esre ,és nem is csalódtam benne ,hiszem "eddig" hibátlan 70 esként üzemel, (persze kérdés meddig)ámde a driverekkel nem vagyok megelégedve pl.
Úgy hogy eme kitérő után visszatérek az eredeti elképzelésemhez ,és kompromisszum nélküli megoldást választok. Jön az 580 as. Biztos ami biztos
-
Lutri, mint az is, hogy a kézhez vett terméked működőképes-e egyáltalán, természetesen a legbiztosabb a gyári 6970-es megvétele... de érdemes hozzátenni, hogy a ref 6950-eseknél a moddolhatósági arány kifejezetten
kellemes
696 kártyából 1 nem volt moddolható, 23 hibázott és 672 működött tökéletesen moddolva
Ez 96% fölötti működőképes moddolhatóságot mutat
.
Persze ezek nem reprezentatív adatok, csak a TPU-hoz beérkezett visszajelzéske.
Én megkockáztattam, mert így a 6970-es árából van egy moddolt 6950-esem rajta egy Shamannal
. -
ProEvoFan
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
yakuza.tora
üzenetére
1500 VA-es szünetmentesem elbírja a gépet full terhelésen, de már bekapcsol a hűtése.
Jövő héten megnézhetem neked mennyit fogyaszt a gép (kiírja Wattban az UPS) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Még én sem tudtam eldönteni
, mindenesetre születésnapomra leptem meg magam velük 
-
Gergőőőőőőőő
csendes tag
köszönöm a válaszokat

-
tka
tag
válasz
Gergőőőőőőőő
üzenetére
Volt egy teszt a prohardveren.Ez a kari volt benne amit néztél az alap ref meg egy MSI.Én a refet vettem a múlt héten most 950/1450-en megy.Szerintem fasza.Volt egy 4870,annál legalább 50%-al halkabb.A tápom 6+8 pines,a másik kettő 8+8 pines.Nézd ezt is,ne hogy gond legyen.Én csak ajánlani tudom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gergőőőőőőőő
üzenetére
2 havernak is ilyen vgaja van
megvannak vele elégedve, illetve egy-két régebbi játékkal gondok vannak (4870el nem voltak) de ez valószínűleg driver hiba
nagyon halk kártya és eszméletlen hűvös
pontos hőfokkal nem tudok szolgálni (elfelejtettem, rizsázni nem akarok), de ha érdekel megkérdezem még1x
hosszú és nagyon vastag vga, kell neki egy nagyobb ház
húzni is elég jól lehet, órajelekben alapon felmegy 6970 szintre, de ezt vga válogatja
játékokban tökéletes, Dirt 3 egy Q9550+4GB ddr2 ram FULLHDban 8xAAval 16AF minden maxon átlag 55 fps, minimum 40 de a haver állítás szerint nagyon ritkán esik le 47 fps alászerintem a legjobb 6950 vga
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Gergőőőőőőőő
üzenetére
Szép darab! 3 slotnyi helyet foglal el, de ha befér, akkor hajrá!

Halkabb és hűvösebb lesz mint a ref. -
Varázslóó
senior tag
válasz
Gergőőőőőőőő
üzenetére
procid elég hozzá ?
Ehez vagy i5 2500k kell vagy i7 920 as minimum! -
Gergőőőőőőőő
csendes tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
ezt néztem ki de ha a referencia hangos akkor ez milyen lehet.Igazából nekem mindegy csak legyen megbízható és jó és olyan 80-90-nél ne legyen több
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Na erre gondoltam... mind akkor marad!
SzlobiG, én a rendszerindításkori felpörgésre gondoltam ahogy Tökmindegy is írja! -
SkyS1gn
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
,
MSI R6950@70,nekem egy codegen házban, első és hátsó 12cm-s ventivel hűvösebb
alapon netezéssel 45-50 (gpu gyorítás ugye)
játékok alatt 70-72 fok
kicsit állítottam a ventiszabályzáson de semmi egetrengető, pont jó nem ís ég le a vga, meg nem is hangos annyira
Valaki nem tud valamit hogy a gép indításakor az a 2 süvőltés a kárya részéről megszüntethető-e?
-
ProEvoFan
nagyúr
itt a meleg, egy jól szellőző Coolermeaster házban a refi Gigabyte 6950 2GB karim gpuja még tűrhető (85 fokos) de a GPU-Z szerint a többi mérési ponton tegnap 2 óra Borderlands után 105 és 100 fokos volt a vga...
bár én nem féltem a vgamat, mert van rá garancia + elbírja ezt a hőfokot, és a ház többi alkatrészét nem melegíti (cpu max 40, vinyok 33, alaplap alapból 48, játék után 52)
de érdekes h ilyen meleg lett, lehet h tiszta por belül -
toldy
őstag
Létezik olyan 6950 ami 20,5 cm től nem hosszabb és oldalra van a tápcsatlakozók? Az 1gb már jó lenne.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DjDanee87
üzenetére
Hmm, miért nem engedi szerkeszteni az előző hozzászólásomat, na mind1.
Szedtem le 3D Markot is, hogy megnézzem. Lehet nem jót, nem értek hozzá. Abban nem lagol be, mint ahogy más játékban sem. Egyedül a Battlefieldnél, és ott sem mindíg. Szóval nem igazán értem én ezt.
3D Mark eredményFogalmam sincs, az ATI hivatalos oldaláról szoktam leszedni.
-
tgulyas
senior tag
Ha li bocs láma kérdés , de nem volt még más karim csak Shappire , most ki néztem egy 6970 Oc Gigabyte . Enek is ugyan az a Ati driver CCC meg a töbi vagy itt teljesen más driver kel ?
-
válasz
DjDanee87
üzenetére
Szia nekem az 5870 csinált ilyet. (Természetesen alapon) ja és az összes drivert próbáltam mar. BF-el nem játszottam, de crysis1,2-nél csinálta. (ha jol emlekszem)Occt nevű tap tesztelo proginal is a vga tesztnel is folyamatosan dobálta a hibákat a driver. Ez volt xp-nél, win7-nél állandóan kifagyott a kép. Meg netezes vagy filmezés közben is. Visszavittem gariztatni. Kar ezekért a hibákért, mert jó kis kártya lenne.
(ékezetekert sorry telefonrol netezek most) -
DjDanee87
addikt
Üdv
Tud érdekes dolgokat művelni ez a HD 6970. (Gigabyte OC1)
Egyik nap simán viszi BF: BC2t fullon 1920x1080ban, másnap meg 5-10 percenként megáll a kép de nem csak egy pillanatra, hanem 10 sec alatt kapok 2 képet kb. Aztán megy megint tovább, mintha mi sem történt volna.Összesen 4 napot játszottam eddig BF: BC2vel 2szer hibátlanul ment, 2 szer csinálta ezt a hülyeségét. Nem igazán értem mi lehet.
-
Maax
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a 6950-re rá lehet operálni egy Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro hűtést vagy maradjon a gyári refhűtés? köszönöm a válaszokat.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Gergőőőőőőőő
üzenetére
A referencia hűtős meglehetősen hangos! Konkréten melyiket nézted ki?
-
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Én is így emlékszem, mivel maga a szolgáltatás amiért fizettem (hibátlan, működőképes termék leszállítása) nem jött létre... írtam a PC Gear-nek, kíváncsi vagyok, hogy hogyan állnak ehhez a kérdéshez...

-
Gergőőőőőőőő
csendes tag
Hali
RADEON HD 6970-es videokártyát szeretnék vásárolni és szeretném megkérdezni hogy mennyire hangos egy ilyen 2 ventillátoros asus vagy más márkájú megbízhatóbb?
-
yakuza.tora
addikt
válasz
A.tessz
üzenetére
Én is. Ebből dobtam be 4db-ot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pug: Passz... Szerintem kérdezz rá a boltban. Hibás teljesítés esetén elvileg nekik kellene állni.
-
A.tessz
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
haf nagyon rendben van nekem igen közel egymáshoz egy tri fire 6990+6970 igen szép hőfokokon muzsikál benne, persze a nagy ventillátort cseréltem 4 kicsire!
-
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Nem kicsi, ellenben nagy

Lenne egy OFF kérdésem, az ilyen netes-futáros vásárlásnál mi a bevett szokás garanciális ügyintézésnél, a hibás termék visszajuttatását és a cseretermék hozzám való eljuttatását is én állom (olyan esetben is, ha maga a kézhez kapott termék gyári hibás?
).....??? -
yakuza.tora
addikt
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Nekem a BA 01-es volt.

-
Tökmindegy
senior tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Ilyen csak fekete meg hosszanti a csikozás
Asztal alatt elvan
mondjuk lötyög benne minden ,nomeg szellős is a megfelelő légkavarókkal.
Csak ez a cooler master megtetszett. -
yakuza.tora
addikt
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Gondolom, "Bravo"-d van. Szerintem korrekt házikó. Nekem is volt, és kedveltem. Akkor sem volt egy dizájnbajnok, mikor kijött, de az anyagot nem spórolták ki belőle...
A magam részéről még a HAF-932-t tudom ajánlani. Jól variálható, szellős ház. -
Varázslóó
senior tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Én pont ma néztem itt az oldalon Gabornak van olyan... elégé jó ház... ha nagyság kell
meg hütés... De nagy tornyot szerintem jobban tudod hüteni... ha telepakolod hütésel...
nekem Thermal V9 BlackX em van Pont ugyan olyan hütés adotsággal bír mint a Storm Sniper, csak kicsivel kisebb.... ha jól láttam
-
Tökmindegy
senior tag
Urak. Nem ide tartozik de van valakinek tapasztalata a Cooler Master Storm Sniper
házzal.Ma láttam egyet és kicsit belepistultam,bár nem tudom a kétemeletes chieftec tornyomat ami már van vagy 5-6 éves érdemes e lecserélni . -
Varázslóó
senior tag
Nemtudom nem néztem... de nemszeretném hogy 2 hétig ott rohadjon a szervizbe...
Jövö héten Csütörtökön viszik el, mert hetente 1x jönnek
Akkor 1 hétig kell várni utána amig visszahozzák.... 3hét után cserélik ha nemjön vissza...Ha egy ilyen nyomi teszteli le csak 1 progival és nem valami spécivel... akkor nem is fogja észrevenni... én tuti nemhozom igy haza... FireFox is lefagy.... érdekes most Másik karival nemfagy le
az hogy néha 3x kellett benyomi a gépet hogy legyen kép -.- -
Varázslóó
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem sajnos
Minden másnap dolgozok és néha havonta pár napra ugyhagyom a gépet torrent tracker töltsön felfele
igy 3nap alatt 100GB legalább felmegy...
de nemgondoltam hogy Game nemtesz jót neki
utánahttp://prohardver.hu/dl/upc/2011-05/27/264666_xn1xsaapmkbi0h4z_24334.thumb.jpg
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Elhiheted nagyobb esély van Garivesztésre van nem kicserélésre ha 6950 et pl Moddolod 
azzal jobban elehet rontani
halottam már olyat hogy kártya meghalt töle...
de ennek elvileg nem a Memoriája sérült hanem a melegtől a 3D gyórsitója
Ezt az üzletbe mondták szóval ugyfogják megvizsgálni..
3napig 30+ fokba ment 72órán keresztül...kb azért sérült meg... tuti -
Varázslóó
senior tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Mitudom én, én nem ezzel a progival húztam.. ami meg ATi hoz jár és hivatalos Driver az nem gari ellenes...
http://www.techpowerup.com/atitool/
Itt a progi ez egy 3D -s teszt elvileg semmi több... szerintem tuti lehet húzni valamit ott... de nekem alapon ment minden... csak ez a progi maxon letudja terhelni..
-
válasz
SzlobiG
üzenetére
Hát mostanában nincsen jó sorom a pc alkatrészek terén...

Most nézem, hogy Heaven alatt (minimális házszellőztetéssel) hogyan alakul a cpu és a lap hőmérséklete...
Érdekes, a lap hűvösebb, mint a tégla hűtés mellett, cpu dettó, azonban a táp halhatóan nagyobb fordulaton teker
(ami mondjuk nem baj, mert legalább most egy kicsit értelmesebben hűti is magát) -
Varázslóó
senior tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Elég ha egy ATI Tools al nézik meg és rögtön látni mi a hiba

Hétfön megyek vissza mert egerem is gariba van... majd szólok írják át a papírt ati tools ba nézzék meg... 4honapig bírta a X518 Egér.. elkattintottam azt a pár milliot vele azt behalt erre 1 honap után a VGA is...radi8tor1 : Amugy köszi te legalább biztatsz kicsit

-
Tökmindegy
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Mit tudnánk mi ezen segíteni? Maximum Szent Antal ha dob valamit a perselybe.
A kártya nem bírta ez tény. Én csak a reális lehetőségeket vázoltam fel neki,de nem vagyok rosszindulatú ,én is örülnék ha sikerülne neki a gariztatás.
De asszem jobb ha nem ringatjuk illúziókba. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tökmindegy
üzenetére
Nem kell ilyen keményen fogalmazni.
Segítségért jött hozzánk, nem azért hogy leugassuk. -
Varázslóó
senior tag
3D Vantage be nemjön elö a hiba

Ott nem kockásodik a kép... gondolom nem csak ennyit néznek meg rajta...
Addig viszem vissza Gariztatni amig nem adnak újjat...100% ra raktam progival a Memoria és GPU Kihasználást amit Vantage ugye nem használ ki maximálisan... és ott elég csúnyán villogot a textura...

Bizonyos Telitettség után jött elö... 3napig ment 30 fokos melegbe a gép ... és Dirt 3 nál rögtön elöjött.... -
Tökmindegy
senior tag
válasz
Varázslóó
üzenetére
Elmondom mi történik egy szervizbe.
Beteszik egy az asztalon leledző alaplapba,majd valamelyik 3 d markot (vagy hasonló progit ami szimpatikus a kollegának) elkezdik futtatni. Minden szépen alapon. Ha lelkiismeretes akkor 24 óráig is rajta hagyja,(én még ilyet nem láttam):XD maximum pár percig fogja nézegetni a képernyőt és egy ,két óráig hagyja had menjen.
Ha lefutnak a tesztek ,és náluk nem jelentkeztek anomáliák akkor szépen visszacsomagolják és a kezedbe nyomják.
Nem nem marad benne a chipbe semmi
"HD5870 en ami elötte volt az is ment 1025 / 5450 et és semmi baja nemvolt utána...
persze az is max 30percig amig teszteltem!"
És? Ez mire garancia? Ennek meg lett. -
Varázslóó
senior tag
válasz
Tökmindegy
üzenetére
De VGA elvileg nem jegyzi meg az órajeleket... a másik hogy nem állandó villogás volt..
hanem egyik nap kijött másik nap nem... Drivereket is cseréltem akkor is ez volt
De Cserélniük kell, mert nem húzás közbe szart be... ugye az bennemarad a csipbe!HD5870 en ami elötte volt az is ment 1025 / 5450 et és semmi baja nemvolt utána...
persze az is max 30percig amig teszteltem! -
Tökmindegy
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem kell itt csodálkozni.
Rommá húzta ,aztán megkattant a hardver.
Ha mázlija van cserélik(Bár ezt kétlem) ha nincs akkor van egy jó drága ajtótámaszték.
Vagy. Járatja alapon és megelégszik azzal a teljesítménnyel.
Ez benne van a pakliban.Maximum Game.
"de semmi baja nemvolt és 3 hete húzigattam..."
Eddig.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát Saphire Trixx El álitottam az órajeleket... ugye az gyári ATi Softver... szóval csak azzal álitottam..
Csak bios órajel moddolástól és feszeléstől ugrik a kari garija...
+ kb csak 3D Vantage alatt ment egy 30 percig olyan órajeleken... szóval gyárin ment játékok alatt...Csak gyári feszel Húztam a karit... ez volt a max amit bírt... de semmi baja nemvolt és 3 hete húzigattam... nem is mostanság... de Dirt 3 nál jött ki ez... utána már Witcher 2 be is villogot igy :S
-
Varázslóó
senior tag
Engem már csak az érdekel ha
http://www.youtube.com/watch?v=QGHwthhrZ_Q
Ilyen hiba van a karimnál és leadtam szervizbe... alap órajeleken ment...
szerintetek kicserélik e?Vidit nagy felbontásba nézzétek teljes képernyön ugy látszik a hiba...
-
Varázslóó
senior tag
Baszus szép nagy hütés tuti jó hüvös... de elég randa
amugy jóféle 
de szerintem játék közbe nemlehet hallani semelyik VGA-at... ha adsz rá hangot böven...
Én ha nincs itthon senki , nem zavar senkit... közel maxra húzok mindent... max felkopognak amit nem hallok

-
-
Departed
őstag
válasz
Blero3311
üzenetére
A 3 vagy 4 magot használó játékoknál gyorsabb lenne többmagos procival, a többinél meg nem (ha az egyéb proci-optimalizálásokat nem számítjuk). Ilyen egyszerű.
Megjegyzem éppen hogy egyre több a többmagos (3 és fölötte) procit támogató játék, szóval én azért javasolnék procicserét, ha 6950-esre volt kess, dobj mellé egy 4magost.
Persze minden attól függ mikkel játszol.
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok,
Van egy MSI R6950em viszi szépen a 70es értékeket!
Az AMD HD3D-vel lehet vörös-cián szemüveggel 3d-ben játszani? vagy szórakozzak tovább az IZ3D progival? -
lala42
őstag
Figyusz!
Próbálj ki több 70-es BIOS-t is. Én is 4-5-öt próbáltam ki, mire megmaradtam az ATI-nál. (Giga karim van.) Volt amelyiket nem is akarta felrakni, volt amelyiket elfogadta, de nem emelte a 70-es szintjére a kártyát. Nem vesztel semmit. Max néhány újraindítás és tesztelési időt.

-
Blero3311
csendes tag
válasz
Narancs81
üzenetére
Köszi! Elolvastam az általad linkelt cikket, meg még más ehhez kapcsolódó ph cikket, remélem megvilágosodtam.
kb azt szűrtem le, hogy nem szükséges semmi mást cserélni, leszámítva, hogy az egyes játéktípusoknál eltérő kihasználtság van, többnyire jól meglesznek egymás mellett a 2magos cpu és a 6950. -
Maax
csendes tag
Szia!
Persze vissza. A 6970 bios nem volt rajta 2 percnél tovább és vissza is ment az eredeti. köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

696 kártyából 1 nem volt moddolható, 23 hibázott és 672 működött tökéletesen moddolva
Ez 96% fölötti működőképes moddolhatóságot mutat
.

,
(ékezetekert sorry telefonrol netezek most)

Segítségért jött hozzánk, nem azért hogy leugassuk.