Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtz
aktív tag
hali
melyik 6950-est lenne érdemes megvenni ?
pár példa: a sapphirenek a rev 1esei 6970 kreálásra
msi oc verziói
v mondjuk asusnak is van 1 oc kiadása az új hűtéssel [mondjuk az már a kezdő 6970 árába van ]gigabyte stb háza táján még nem néztem szét
ki milyet használ?
-
kasa85
őstag
Még két videót feltöltöttem amin jobban látni a fent említett problémákat.
http://www.youtube.com/watch?v=4l3FZvyPXFghttp://www.youtube.com/watch?v=IgBMKARkc3M
-
SzlobiG
félisten
válasz
Tökmindegy #5196 üzenetére
Viccnek szántam...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Tökmindegy #5193 üzenetére
Remélem nem komolyan kérdezted...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Tökmindegy #5193 üzenetére
Nem támogatja.
-
-
BotaN
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #5189 üzenetére
Egyesen van persze, 2-est nem is lehet flashelni, az csak backup. Megnézem majd más bios-al. Csak több helyen is írták hogy a driver sem szereti a moddolt kártyákat.
-
BotaN
senior tag
Van nekel egy nem referencia hűtős HD 6950-em 2GB-os, bios switch van rajta, így elhatározta hogy kísérletezek vele. Lementettem a rajta lévő BIOS-t, Radeon Bios Editor-al feloldottam a letiltott Shadereket. Feltettem rá a moddolt bios-t de sehol nem látom azt hogy több shader lenne. Gondolom ez azért van mert nem 6970es bios van rajta hanem az eredeti és ezek a progik mint a GPU-z a hardver azonosítóból olvassák ki az infót.
Feszt nem emeltem, se frekvenciát, honnan tudhatom hogy sikerült a feloldás? 3D Mark11-ben ugya annyi pontot csinál a kártya mind2 biossal.
Tippek?
-
ZolikaE46
senior tag
Van magyar 11.4-es catalyst driver vagy ezt csak angolba adták ki egyenlőre, mert ugye az early preview az még magyar volt?
-
-
kasa85
őstag
Youtube felvételek a bugokról.
http://www.youtube.com/watch?v=AKeOgjFS0-w
Arma 2 ben a betöltési textúra nagyon érdekes.
A távolabbi bokor száránáll lent a földön látható,hogy 1x2 felvillan az a bizonyos effekt.http://www.youtube.com/watch?v=gDL5hhPJ5Ac
CF ki,és bekapcsoláskor látható mikor az elsötétűlt képernyőnél felugrik gyorsan egy rózsaszín kocka.
http://www.youtube.com/watch?v=DSnCOXm2Ing
Battlefield Bad Company 2
1:55 után látható balra a szaggatott vonal. -
kasa85
őstag
Valami hasonló.
Nálam nem ilyen közel vannak ezek a fehér pöttyök,hanem emberi mértékben a játékokban 50-100m között.
Ha az AA középre rakom a katában akkor ki tolódik 500m re is pl arma 2 ben.
Amúgy cf nélkül is ezt csinálja,és a HD5870 kártyám is,HD5970 kártyám is.
Akkoriban más tápom,és alaplapom volt akkor ezek szerint ezeket is nyugodtan kilőhetem.
Ha mozgok akkor jelennek meg.
Látom a képeden elég sok pont van,és nagyon közel.
Nálam távol,és alig 4-5db ami néha fel fel villan.
A bokrok oldalában,és bent az erdőben a lombok szélein szoktak megjelenni.
Mozgó képet fel tudok valahova tölteni,hogy lásd milyen nálam,mert hála neked kezdem kibogarászni mi lehet a hiba. -
lala42
őstag
válasz
Dr. Akula #5168 üzenetére
Mert a HD audiót is feltelepíti. A vez. pultban menj a hanszóróikonra és állítsd át a hangot ATI HD audióról, a saját (pl. alaplapi )hanghártyára, vagy amilyet használsz.
Silverss
Nem kell semmit letiltani. Csak másikat kell kijelölni. Ahogy fentebb írtam. Ez az ATI frányasága. De ha nem telepíted, akkor ott virit az eszközkezelőben a sárga felkiáltó jel.
-
Silverss
aktív tag
válasz
Dr. Akula #5168 üzenetére
Engedélyezd az alaplapit és tiltsd le a másikat.
Majd tiltsd le az alaplapit és engedélyezd a másikat.
Ellenőrzésképpen: Start>Számítógép>Jobb klikk>Kezelés>Eszközkezelő>Hang-, video, és játékvezérlők.
A listában 3 hangkártyát fogsz látni.(Alaplapi, videokártyán lévő és az amit te raktál bele)
Keresd meg a hangkártyát és nézd meg miket ír mellé.
Ha felkiáltó jeles, akkor a Windows már észlelte a problémát.
Duplakatt rá és kiírja mi a teendő.Ha nem jó, telepítsd újra a hangkártya drivert is.
-
Dr. Akula
félisten
Miért van az hogy (Catalyst) driver frissítés után eltűnik a hang a hangkártyából? Elvileg minden oké, zenelejátszáskor a system trayen ülő windows hangerőszabályzó szerint is van hang, mert mozog az aktuális hangerőt jelző equalizer, de mégse szól (nincs mute semmin). Alaplapi hangkodek letiltva, a hangkártya egy Creative Titanium HD, a videokártya meg Radeon 6970, 11.4-es Catalysttal. Hol a hang, ha minden rendben? És ez már nem az 1. alkalom hogy frissítés után ezt csinálja. Ne kelljen már egy szaros driverért a teljes Windowst reinstallozni.
-
Sogron
tag
Esetleg próbáld meg ezzel frissíteni a dx-et. Ha van rá lehetőséged valahogy, akkor próbáld ki az egyik karidat egy másik gépben, ha nincs, akkor esetleg egy xp-t tolj fel az egyik HDD-re.
Amennyiben nem jársz sikerrel, és nem tudod sem a karit/kat kipróbálni másik gépben, illetve nem tudsz tápot szerezni, akkor szerintem keress fel egy szervizt!
-
kasa85
őstag
Sajnos igen
Napok mentek rá,és most találjam ki hogy bugos az AA vagy a kártya a hibás,a táp,vagy az alaplap
Kicsit komplikált kezd lenni ez az egész,és egy kicsit nagyon fusztrálló.
Ha feltűntek ezek a dolgok nem hiszem el miért nem tudják ezeket javítani.
Minek ide Morfológus effekt,meg még mi a kínja effekt ha ezek a bugok annyira megtévesztőek,és idegesítőek,hogy a szerencsétlen felhasználó kapásból a haját tépi,hogy szar kártyát vett.
Teljesen olyan mintha Vram hibás lenne a cucc pediglen nem az,főleg ha a HD5870 is bele számolom akkor ez a negyedik kártyám ami ilyen problémákkal küszködik.
Elnézést a kirohanásért,de ez ki kívánkozott.
Remélem én is ,hogy hamarosan kevesebb gonddal fogok küszködni.
Várom az ötleteket,hogy más is találkozott ilyen problémával,és hogyan oldotta meg ezeket,mert ha hibás lenne akkor AA nélkül is kéne produkálnia ilyeneket. -
kasa85
őstag
Nos.
Ugyanott a beállításoknál át lőttem a Catalyst ban a Anti-Aliasing Mode = Super-sample AA ra,és eltűntek a pontok
Sajnos ettől egy kicsit tükröződős lett a menü ablaka mintha egymásra vetült volna a széle -
kasa85
őstag
B.. most ugrik be.
Akkoriban úgy sikerült eltüntetni a HD5870 karimnál ezt a frányaságot,hogy a Katában át állítottam az Anti - Aliasing Mode opciót középre vagyis Adaptive Multi - sample AA -ra.
Ugyan ezek a hibák voltak mint amiket ide linkeltem,és az objektumok falán amik voltak.
Tesztelem akkor még egyszer azt írok mire jutottam. -
kasa85
őstag
válasz
Whit3Rav3n #5161 üzenetére
Zsír,akkor nem csak én látom őket
Hogyan lehet ki lőni az AA a Catalyst ban.
Még ezt nem teszteltem hátha ez lehet a probléma.
AA nélkül nálam is tökéletes.
Az Assasin Screed 2 ben is voltak hasonló problémák.
Észlelt probléma.
Giga ep45 ds4 + HD5870 + giga ODIN 800W táp=fehér pöttyök.
Mostani lapom + volt HD5970 + mostani táp= ugyanaz.
Mostani lapom + használatban lévő Giga HD6950 cf+mostani táp=szintén ugyanaz.
Akkor ezek szerint AA lesz itt a bűnös,de miért -
kasa85
őstag
Az óta 3x is.
Tegnap éjjel fejeztem be az utolsót.
Érdekes ha az armában le veszem az elsimítást,és elhomályosodik egy kicsit emiatt a kép eltűnnek ezek a fehér pöttyök.
Ha az elsimítás felteszem Maximumra,így távol tisztább részletesebb lesz minden ilyenkor jönnek elő ezek az pöttyösen fehér effektek. -
kasa85
őstag
Megcsináltam azt is,hogy a moduláris csatit amit adnak a karihoz rá raktam az átalakítóra így egy másik áramkörről kapta a feszt.
A táphoz eredetileg a SLI,CF moduláris csatlakozót használtam,de így sem értem el eredményt.
Sajnos nincs tápom mire rá dughatnám a gépet ezen kívűl -
kasa85
őstag
Sajnos eggyel is ugyanez a helyzet.
Elméletileg a teljesítménnyel nincs probléma,de nem kizárt hogy nem ad le megfelelően az ágaknak valami hiba folytán(púpos kondi stb).
Én is megpróbáltam a ventis dolgot,de nem segített.
Le húztam mindent a gépről,és egy kártyát raktam bele.
A bioszt is ki reseteltem,hogy megkapjam a tuning nélküli 100% alap beállításokat.
Sajnos eredménytelen volt az eljárás.
Elképzelhető a Driver probléma,mert amikor betölti az első pályát az Arma 2 akkor a fák egy négyzet alakú szürke maszlag lesz,a domb fele eltűnik és fehér lesz kb 5másodperc után töltődnek be a textúrák.Ha mozgok kb 50m re a bokroknál lesznek hasonló villogó fehér pixel hibák.Érdekes mikor közelebb érek eltűnnek csak a távolban ilyen az összes eddigi leírt problémás game.
A játék eredeti 11.4 Drivert használok,és a játékhoz le van töltve az összes patch.
Ha valakinek meg van,és hasonlóan le tesztelné mint én akkor nagyon megköszönném. -
Pug
veterán
Attól, hogy a táp specifikációi szerint annyit le tud adni, hibátlan működés mellett, még nem zárja ki a meghibásodás lehetőségét
Kasa85: Nem tudom, hogy próbáltad-e már, de érdemes lenne egy másik táppal tesztelni a rendszert, hátha....
csigi: én az Afterburner-t ajánlanám
-
Sziasztok.
Csatlakozom egy Sapphire 6950 2GB kártyával.
Nem refhűtős, nem is volt cél a 6970 biosz. Ellenben kis tuning még szóba jöhet...
Azon túl, hogy ahány kártya, gép és felhasználó, annyiféle eredmény születik, úgy kb. mire számíthatok? Csak amolyan laza, ám stabil, feszültségemelés nélküli tuningot szeretnék.
És mivel szokás manapság tuningolni? Trixx jó lesz?
Köszi. -
Sogron
tag
-
Motu One
csendes tag
válasz
radi8tor #5150 üzenetére
Na most kihúztam a két új ventilátort az alaplapból, és úgy indultam újra félórás áramtalanítás után, és ezúttal nem voltak pixelhibák. Úgy tűnik, lehet h kevés lesz ez a 450W 3+3 venti mellett a HD6950-nek. Holnapig még várok, ventik nélkül indítom a gépem reggel, és ha akkor sem lesz hiba, akkor tuti hogy az áram lesz kevés. Nem tudom, hogy pontosan hogy okozhat pixelvillogást a kevés áram, de úgy tűnik így is megnyilvánulhat az, amikor már nem bírja szusszal(árammal) a rendszer. Kössz a tippeket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Táp a lelke mindennek
-
Motu One
csendes tag
válasz
radi8tor #5147 üzenetére
20 perc tápkikapcs volt, majd indulás után újból előjöttek a villogó pixelek. Előtte sima restartkor nem jöttek elő. Most kipróbálom a 20 perces tápkikapcsot úgy, hogy közben a az alaplapból kihuzigálom a ventiket is, majd azok nélkül indulok újra. A végén még tényleg áram lesz..
-
kasa85
őstag
válasz
radi8tor #5147 üzenetére
Ma csinált nálam is hasonló esetet a gépem.
Sőt az elmúlt időszakokban is,hogy másodjára áll fel a bios.Felpörögnek a ventik 1-2mp ujjra indul,és ezután csipog egyet a bios hangjelző.
Hideg indításnál szokott ez lenni.
Az Armed Assault 2 ben is vannak fehér pöttyök mint amit linkeltem a vetélytársáról múltkor
Feszeltem a Déli Chipsetet is,és próbaképpen minden feszt feltoltam a felső megengedett határ értékig teszt erejéig semmi változás nem történ akkor sem -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motu One #5146 üzenetére
Ha sok várakozás után jön elő a hiba, akkor az tényleg lehet tápra utaló.
Az én egyik gépem pl áramtalanítás után csak második bekapcsolásra indul el. Elsőnél csak 1 mp-re villannak fel a LED-ek.Próbáld ki úgy, ha áramtalanítod a tápot, vársz fél órát (pl) akkor is előjön-e.
-
Motu One
csendes tag
válasz
mpierre #5144 üzenetére
Az a baj, hogy több órás kikapcsolt állapot kell ahhoz, hogy újból előjöjjenek bekapcsoláskor a villogó pixelek, szóval most a biost nem tudom megnézni. De holnap reggel amikor először bekapcsolom, akkor biosból kezdek, és meglátjuk. A VGA melletti, oldallapon lévő ventit egyszer már lekapcsoltam, és úgyis voltak villogó pixelek, szóval nem az miatt van. Van még elől egy befelé fújó venti, amit még kb akkor tettem be, amikor elkezdődött ez a para, bár nem hiszem, hogy az okozná, de akkor majd azt is lelövöm egy teszt erejéig. A táp 450W Corsair, a 12V táprésznek két ága van (ha ez az a 4pines vezeték ami az alaplap tetejébe megy), az elmúlt négy évben nagyon szépen muzsikált ez a táp, szeretem, bár tudom hogy ezzel az új VGA-val már pengeélen táncolok az áramellátással.
-
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
LackoMester #5125 üzenetére
-
Motu One
csendes tag
Sziasztok,
pár hónapja van HD6950-em (2GB, GigaByte), eleinte nem volt vele semmi gond. Néhány hete a 32 bites Win7-emet 64-esre cseréltem, mert a gépben lévő 2GBRAMot 4re bővítettem, illetve tettem a gépembe ventiket, nagyjából ezzel egyidőben kezdődött a következő probléma;
minden nap amikor először kapcsolom be a gépem, miután betölt a windows, a monitoron néhány fekete pixel villog, kb 3 percig. Ha böngészőt nyitok, akkor intenzívebben, ha ráfrissítek a desktopra vagy kattintgatok a pixeleknél, akkor eltűnnek a pixelek, esetleg máshol villannak fel. Pár perc után végleg eltűnnek és minden okés lesz, többet nem jönnek elő. Játékok alatt soha nem jelentkezik, minden szépen megy, vagy ha később órák múlva újraindítom a gépem, akkor sem. Csak mindig a legelső indítás első pár percében.
A kártyát nem bántottam, és nem is látszik rajta semmi gond, legújabb driverek vannak, a monitor nem hibás. VGA ram-ra gyanakszom, hogy az okozhatja a pixelhibát, de lehet h nem is hardware. Elég gyenge gép van a VGA alatt (Core2duo E6750, 450WattTáp).
Van esetleg valami tanácsotok, mi okozhatja ezt a jelenséget?
Előre is köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt a teljes cikk: [link]
Bár neked nem i7-ed van.Idézet:
For this step, there are only two voltages you should play with; VTT, and IOH Core. IOH Core voltage is easy, if you are running a single PCIe card (graphics card), give the IOH Core 1.1V, two graphics cards 1.15V, three graphics cards 1.2V, or four graphics cards 1.25V. If you plan to run bclock frequencies far beyond 200MHz, sometimes it may help for the IOH core to be even higher.Én 1.17V-ra állítottam.
-
kasa85
őstag
Bőven.
FUL HD ban megy minden,és ha lehetséges teljes elsimítással.
Jelenleg 3.72GHZ en járatom 2x2gb 1046MHZ es vissza osztott memóriákkal.
1920x1200 Natív felbontáson amit a 24" HP ZR24w ips megkíván.
Nem okoz gondot a két kártya sem,de azért be újítanák egy Core i 7 k2600 ra.
Amit fel tudnák tolni mondjuk 4-4,2GHZ re. -
kasa85
őstag
válasz
mpierre #5124 üzenetére
Leteszteltem rendben találta.
WHQL digitális aláírásainak ellenőrzése. Ki volt pipálva ezután futtattam még egyszer,és a 1.han / 2.hang nál lent a megjegyzés mezőben ezt találtam.
A(z) cmudaxp.sys fájl nincs digitálisan aláírva, ami azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriuma nem tesztelte. Előfordulhat, hogy az eszköz gyártójától WHQL-emblémás illesztőprogramot is beszerezhet.Szerintem ez sem olyan ok ami miatt kék halálozhatna a gép.
-
lala42
őstag
válasz
Tökmindegy #5109 üzenetére
Úgy értem a 2 Gb-os verziót (érdemesebb-e azt venni)hogy játékokban jobb e a teljesítménye.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #5125 üzenetére
És, gyorsabb lett BO?
-
kasa85
őstag
Ez mind megvolt két napja folyamatosan minden verziót ki próbáltam.
Jelenleg most toltam fel ujjra a Windows 7 et amivel lassan már elkészülök,de a kártyákat nem módoltam minden alapon van,mivel cf ben nemérzem szükségét a tuningnak.
A volt HD5970 is csinált textúra hibákat amit írtam,és érdekesen pont ott mint külön külön a HD6950 ami kizárja a vga hiba lehetőségét.
Lehet,hogy kéne valami táp ellátó kör,de lehetséges áganként a tápom nem tud annyi feszt leadni a kártyának amire szüksége lenne.
Sajnos kerestem a profilomban lévő tápom ampereinek a tudását,és a kért cf ampereinek az összeadásával létrejött össz fogyasztás értékét,de nem találtam
Vagy a lap hibás,vagy a táp ami a fentebb említett okból nem ad le annyi feszt a karinak amennyit tud.
Persze 4db kiegésszítő kábelom van amit a moduláris tápomba lehet dugni,de kísérletezgettem ott is mindhiába. -
Sogron
tag
Üdv!
Egy kártyával is próbáltad már esetleg? (Esetleg ha moddoltad a karikat érdemes lenne visszarakni az egyikre az eredeti bios-t és úgy kipróbálni.) Érdemes még mindent visszarakni alapra ami csak húzva van, valamint VGA meghajtó le csökkentett modban driver sweeper, majd fel a legújabb, de még mindíg csak egy kártyával, ha akkor is csinálja, akkor esetleg alaplap bios frissítés még. -
kasa85
őstag
válasz
radi8tor #5120 üzenetére
Oksa meg köszönném.
Amúgy egy karival is összefossa magát időnként.
A kék halál akkor jött mikor BFBC 2,és ctrl+alt+delt nyomtam,és le kellet volna dobnia a kis ablak miatt a játékot,persze ez meg is volt de jött is a kék kímélő.
Átlinkelem ide még mit tapasztaltam boot náll,mikor tölt maga a Windows 7,és átvált a fiókomhoz ami kék háttérben van,de előtte 1másodpercig fekete a képernyő.
Ez mindenkinél van,de mikor elsötétül a képernyő arra az egy sec re látni egy radír nagyságú rózsaszín csíkozott kockát ami alacsony feszre utalhat,vagy rossz esetben vram hibára.
Nagyon nehéz ki szűrni,és 10 indításból 5x látni pár ezred másodpercre.
Mind 3 kari ezt csinálta ezért gyanakszom vagy a lapra ami lehet nincs jól beállítva,vagy a tápra ami rossz feszültséget ad a kártyának és ezért vannak ezek a furcsa anomáliák.
Esetleg ha tudsz még segíteni abban,hogy mit érdemes rádugni mert nem szeretném le füstölni a gépet nagyon hálás lennék,mert sok linket találtam,de mind Angol és annyira nem tudom még fordítani a mondatokat. -
radi8tor
MODERÁTOR
CF rendszereknél ajánlott növelni az egyik fesz-t az alaplapon a stabilitás miatt. Én ezt beállítottam, sosem volt kékhalálom 3 hónapja. (extra tápcsatlakozó is van az alaplapon PCIe foglalat mellett, de ez már a DFI extrája).
Szerintem kérdezz rá az alaplapod topicjában melyiket kell állítani, azt hiszem a southbridge feszültséget. Május 2-án meg tudom nézni, ha addig nem mondja meg valaki. (nem arról a gépről vagyok) -
kasa85
őstag
Sziasztok.
A kék halál okát ki olvastattam a BlueScreenView 1.32 nevezetű progival hátha valaki találkozott hasonló kódszámú hibával,és tudna segíteni mi lehet az oka.
Egyenlőre annyit sikerült le szűrni,hogy a kártyával vannak fenntartásai.
Mivel a két kártya ezt csinálja így ki zártam a kártyára vonatkozó hardveres hibákat,marad a táp ami lehet hogy kevés feszt ad le,vagy maga az Alaplap amivel összeakad valami hiba folytán(kevés pci e fesz stb). -
SkyS1gn
félisten
Valaki mondja már meg hogy a giga 6950es ref. hűtője mennyire hangos és mennyi hőt termel kb, mert ha jó akkor az lesz és moddolom
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sontir Fel #5110 üzenetére
A shaderek feloldása kb 5%-ot jelent az órajelek nyomnak a lantba. Szerintem is hagyd a 6950-ként ha azon agyalsz, hogy vissza veszed az órajeleket.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
Sontir Fel #5110 üzenetére
Akkor hagyd rajta a gyári biost a 6950-ét és akkor ne moddold! Tök felesleges, ha most itt azon szenvedsz hogy vissza vedd az órajeleket!
Vagy csak old fel a shadereket!
-
lala42
őstag
Hali!
Érdemes a 6950-es 2 Gb-os verziót megvenni?
Elég lenne egy 500W-os Chieftch táp hozzá?Köszi a választ.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
LackoMester #5102 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #5102 üzenetére
Kb 1 hónapja ezt használom.
Bár akkor még 11.4 early preview volt a neve.FPS-t nem szoktam figyelni, csak elvonja a figyelmemet
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Silverss #5101 üzenetére
Nem tudom. Biztos semmi baj nincs vele.
De én óvatos duhaj vagyok,az általam használt,és ajánlott bios az biztosan jó.
A másikról nem tudok nyilatkozni ,de ha neked szimpatikusabb akkor tedd azt rá.
Én 70 es ként használom ,de szigorúan csak az alap paraméterekkel.Most nézem az egy OC -s. Gigabyte GV-R697OC-2GD
Te tudod. -
LackoMester
addikt
Szevasztok, valaki már próbálta az új 11.4 Catalystet. Csak későeste kerülök a gép elé, aki igen, dobjon már valami infot, különösen Call of Duty Black Ops – akár 15%-os gyorsulás bekapcsolt élsimítás és anizotrópikus szűrés mellett egy- és több GPU-s konfigurációknál
érdekelne.
köszi -
Silverss
aktív tag
válasz
Tökmindegy #5100 üzenetére
Mi a baj a 900al?
Frissebb BIOS.
Történt valami valakivel vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest