Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Antarctica
üzenetére
El is olvastad a hsz-em, mert plusz alkatrész pont a 6950-es esetében van...

-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Antarctica
üzenetére
Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra tegyük fel, hogy valakinek, esetleg többeknek valóban elég sima tuning nélkül, a csak simán moddolt kártyája, és elviszi, kicserélik neki garba. Hát nem ér meg egy-két nap utánajárást az a közel 25e forintos differencia?
Én sajnos nem olyan órabérrel dolgozom, ahol az ilyesmi nem lenne szempont, ezért a burkoltan kommunikált, de a "csipás szeműek" döntő többségének kristálytisztán látszó igazság az, hogy te így vagy vele. Én drágábban vettem ugyanolyan teljesítményt. (Nyilván ez nem hülyeség volt részedről.) Mert három kondenzátor két ellenállás eltérés, nomeg két földeléssel eltér a kártyám, nekem sokkal nagyobb e-péniszem van mint a többi "idiótának" aki nem vert el még egy felső-középkategóriás kárty árát azonos teljesítményre.
Igen! Többségünk jóval a garancia lejárta előtt fog szabadulni ettől a kártyától. Így senkit nem érdekel, hogy milyen scenariókat gyártasz most. Többségünk nem csak az élettől, hanem az iskolában is megtanulta azt az alaptételt, hogy az a pénz többet ér számomra, amit nem költöttem el. Rövid és hosszú távon is, mint az amit azzal nyerhetek, amit elköltenék. Tessék figyelni a feltételes módra.
Vitatkoztunk itt már arról is, hogy kinek mit mérnek a saját gépében a különböző bench-programok. És nyilván itt is hitetlenül állt a többség a kisebbséggel szemben, aki saját gépében a net-szerte forgó cikkek egybehangzó summájának ellentétét produkálta állítása szerint.
Nem akarlak téged meggyőzni arról, hogy baromságot csináltál sokunk véleménye szerint. Mert nem ismerhetem egyéni preferenciáidat. Te egy "500 ezres" gépnél igenis fontosnak találhatod ne kelljen fáradnod negyed órát egy modolással, ami ki tudja működni fog-e hosszú távon. Inkább kicsengetted azt a plusz 50k-t. NEM KELL LEÍRNI, HOGY CSAK +47 VOLT! Értjük mi! De azt sajnos nem tudod lemosni, hogy az ilyen hozzáállás azok körében, akik kevésbé szerencsések, és nem költhetnek 500K-t egy konfigra, pénzes-sajátigazamatmindenáronatöbbiekreerőltetniakaróvérpistike leszel. Ahogy mondani szokás: "mindennek megvan az ára". Te most ezt is fizeted.
Sorry a kisregényért, de remélhetőleg legalább felpörög a fórum. Lehet, hogy blogot kéne írnom?

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest