- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
olanor
tag
Üdv!
Első körben egy olyan kérdésem lenne hogy csak a ref. hűtéses HD6950 moddolható?
Ha igen akkor ebben a kártyában gondolkoztam : Asus EAH6950/2DI2S/2GD5Második kérdés az táppal kapcsolatos. Jelenleg egy Chieftec GPS - 550AB van a sz.gépben, amit nem nagyon szeretnék lecserélni. Viszont ezen csak 2 x 6 pin-es csatlakozó van. Van erre valami megoldás hogy ez a táp is elvigye ?
-
Tökmindegy
senior tag
Jó lesz az
Véleményem szerint direkt csinálják így ezeket,szent meggyőződésem,hogy ha ref kártyát veszel bios kapcsolósat az tuti 70 es
Üzlet politika,gondolj bele. A 70 est 90 körül kevesen veszik,gondolom alig van különbség vagy semmi a gyártási költségben,így adják a népnek 50 es ként olcsóbban (tudja mindenki mit lehet csinálni belőle) és veszi a nép mint a cukrot. Szerintem egy eladott 70 esre 5-6 50 es jut De lehet több..És pörög a gazdaság
-
-Solt-
veterán
válasz
Tökmindegy #4592 üzenetére
Laca Mester!
Ha nem lesz jó, elveszem a tiéd!
-
shteer
titán
mérd le
szvsz nem tolnák piacra ha meghibásodási kockázatot növelne. régebben én is túl nagy jelentőséget tulajdonítottam a hűtésnek (cpu, nb, sb, fetek, vga, táp és ramok is vízzel hűtve) aztán eladtam a vízhűtést és megvilágosodtam
azóta nem zavar ha ugyanolyan halkan, de 20 fokkal melegebben üzemelnek a cuccok
-
Pug
veterán
Ha azt nézzük, hogy a borda hányszorosára tudja növelni a hőleadó felületet és hogy a légáram hányszoros a nem ref kialakításoknál, főleg hogy a ref hűtőnél a légáram teljesen irányított az in-out kialakítás miatt....
finoman szólva kétlem, hogy a megemelkedett légáramlás kiváltaná a bordát, sőőőt
-
Sogron
tag
Érdekes, hogy egyik egyedi hűtéses 6950/70-nél sincs a ramokon hűtés. Ennyire jól bírják a meleget a ramok, vagy ennyire nem melegszenek? Még mindíg nem lehet mérni a ramok hőmérsékletét egyetlen progival sem?
-
Sogron
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a linkeket.
-
shteer
titán
-
Sogron
tag
Üdv!
Nem tud valaki olyan tesztet asus 6950 DCUII-ről, ahol lebányászták esetleg a hűtőt? -
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
A biztonság kedvéért rákérdezek. Jól tudom, hogy dual bios ( és ezzel moddolhatóság ) csak a referencia hűtéses 6950-s kártyákon van?
-
mclaren-d
aktív tag
Kicsit meghúztam a karit
elég jól bírja,még van benne de tovább nem mertem kép
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4577 üzenetére
Én próbáltam egy hete izzasztja a gépet rendesen (shogun) de nem az én világom az a játék ezért uninstall lett, viszont elvileg még ebbe hónapba jön a DX11 patch hozzá.
-
Cybertrone
veterán
Valaki gameli itten a cfx tulajok közül valamejk újabb total wart? shogun 2, vagy Napoleon)
Írdózatos motorja van terhel mint a dög, faszán mozgatja a 980-at is a game
-
Roba
tag
Üdv!
A Hardverker.hu-n az Asus 6950 2 GB kari 60625 Ft-ért kapható. Ez a ref. tégla vga moddolható 6970-né?
Köszi.
-
VGYke
addikt
Nagyon offként: holnap lesz 50 éve, hogy ember először járt az űrban!
Gagarin űrhajójában biztos volt monitor! Vajon az űrhajó monitor VGA milyen lehetett?
És felszállt, leszállt!És senki nem emlékezik meg azon tudósokról, akik ezt lehetővé tették. Inkább Győzike a sztár
-
SzlobiG
félisten
Újabb tuning eredmény: 1035/1450.
-
gera021
aktív tag
egy 930 3800mhz-ra felhuzna, kihajtja a 6970-est? kicsit meghuzva AB-vel...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #4558 üzenetére
4 GHz
-
kinghaxor
aktív tag
Új 6950-es tesztet ne is keress mert nincs. Megjelenésükkor tesztelik a kártyákat az akkori driverekkel és kész. Utána max. akkor kaphatsz reális képet egy régebbi VGA teljesítményéről, ha kijön egy frissebb kártya és annak a tesztjébe újra beleveszik a régebbit. Bár legtöbbször akkor sem tesztelik újra a régi kártyákat, csak bemásolják a már meglévő teszteredményeket az új tesztbe.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #4522 üzenetére
-
vbbb
őstag
válasz
Cybertrone #4535 üzenetére
Én sem bunkósából érdeklődtem, csak érdekelt a válasz.
-
Erdei88
veterán
válasz
"Hát most 2 millió helyet 20 millióért kocsit venni megéri? csak kérdezem
"
Aranyosak ezek a hasonlatok, de ugye nem gondoltad komolyan?! -
tajati
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem a következő:
6970-re modolt 6950-esnek mennyi a teljesítmény különbsége a rendes 6970-nél. Megéri-e a plussz 20k. -
Helló!
Valaki legyen szíves - ha tud - küldjön egy tesztet 6950ről, i5 2500K-val, a legújabb driverekkel. BC2-ről, dirt2 ről kéne teszt. Nagyon fontos lenne.
Thx -
tomic
addikt
válasz
Én nem piszkálódásból írtam!
-
tomic
addikt
válasz
Cybertrone #4533 üzenetére
Ez azért relatív.
De tény és való akinek van rá lehetősége és ki is tudja használni annak a 2 kari meghozza a várt teljesítményt. -
vbbb
őstag
válasz
Cybertrone #4530 üzenetére
És megérte?
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4528 üzenetére
Szép ez is.
Nem is lehet megnyitni csak ha nyitsz egy másikat azt beállítod, de nem lényeges.
-
Cybertrone
veterán
válasz
SzlobiG #4526 üzenetére
Stalker bench érkezőben... metro makacskodik... stem. api hiányzik neki, és kidob
Nesze neked virágbót
Még ügyeskedek, ha nem jön össze akkor az holnapra marad!
Nemtudtam még összehasonlítani igazából semmivel, de a tieid tökéletesek, majd elővakarok még egy 6990-es tulajt is valahonnan hadlássam mit megy az a pincefalazótégla -
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4524 üzenetére
Csak az kell stalkerhez amit linkeltem olyan mint avp tool. Nem hinném, hogy a proci sokat számítana pár %, unigine pl full vga limites AVP szintén very highon.
Nincs is ezzel semmi baj, köztudott hogy gyorsabb az 580, de hát mivel hasonlítanád össze ha nem a rivális termékével.
TTomax-al is teszteltünk ketten nem keveset.
Nézhetünk majd azt is, én már megnéztem mit mennek az enyémek maxba.
-
Cybertrone
veterán
válasz
SzlobiG #4523 üzenetére
Igen igen... úton van az is virágboltból, csak elég gyérül jön
Lehet az holnapra marad... Metro nem soká prezentálódik!
Éles kűzdelem van a 2 rendszer közt, kicsit lehet az 580-ak előnyben vannak a gulf miatt, ezért is lehet a nagyobb fps néhol... bár unigine 1 magot használ ha jól tudom...!Mindenesetre előre leszögezném nem neked, hanem mindenkinek, nem erőfitoktatásképpen jöttem ide, és posztoltam eredményeket, hanem csupán csak összehasonlítási alapot kerestem, élesben... ez egy olyan rewievs amit mi csináltunk akár nektek is!
Valamikor egy tuningos eredményprezentáció? -
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4522 üzenetére
Hozza amit kell.
Majd még egy Stalker-t nézhetnél.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4520 üzenetére
A textúrát beállítja a 2 helyett 3-ra? Mer ha nem, akkor valamit nem jól csinálsz.
Találtam hozzá kezelő felületet nézd meg ezzel.
Ránézek hogy működik. Megnéztem megy.
Mod: Unigine szép, de avp-t nézd meg a toolal, sztem kevesebb lesz very highon 4Xaa-val mer látom highon ment csak.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sontir Fel #4517 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sontir Fel #4515 üzenetére
A ref moddolható a DC II-es nem.
VTX3D uaz mint a többi ref, moddolható.
-
Prosector
addikt
válasz
enamessias #4510 üzenetére
Nekem 1 400-as FSP PNF elvitte gond nelkul.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4512 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4508 üzenetére
AVP-t nem kell leszedni az egészet csak a toolt.
Tolok heavent.
(#4510) enamessias Attól függ milyen 400-as.
-
enamessias
aktív tag
Hali!
Sporoljatok meg nekem egy kis utána olvasást! Milyen tápot keressek egy 6950-es mellé? Elég neki egy 400-as?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4504 üzenetére
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Cybertrone #4504 üzenetére
1iknél 1xAA a másiknál 4xAA
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #4499 üzenetére
AVP-t leszedem, metrot múltkor néztem kell hozzá patch azt azzal lesz benchmark.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest