Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6037 üzenetére
Akinek volt TMU-s accja, annak a stadionbeli pontjai megmaradtak (nem volt ladder reset). Így pici handikappel indul, aki TMNF-ben csinálja az accját. (TMN-es accok itt már nem jók)
Ajánlom nektek az E05-ös pályát Soloban. 60 kör. kb. egy óra, de sajnos van egy kanyar/ugrató kombináció, amit lehetetlen 10ből 10szer jól megcsinálni... ha nem sikerül, akkor fél perc veszteség respawn miatt. Már csak szinte ez hiányzik, a többi pálya (3 kivételével) mind author idővel kivégezveSzerintem hanyagolni fogom a PT-t, mert sajnos sok kis hiba van a játékban, de sok javulást nem nagyon látok (van, csak sajnos nem elég gyors ütemű). Fél éves bugok vannak a játékban... Lehet, hogy nemcsak az Invictus hibája, mert a kiadó (aeria games) hajtja őket, hogy legyen több cucc... De az már az Invictus hibája, hogy egy kocsit nem tudnak úgy berakni a játékba, hogy ne legyen (újabb) bug... Ott valami erősen el van szúrva... Szerintem érdemes lenne a játék egyes részeit szépen újraírni... Tudom, hogy egy ekkora méretű programnál ez egyenesen őrültségnek látszik, de szerintem mindenki a bugmentes(ebb) PT-t preferálja és nem az új cuccokat és bugokkal teli PT-t. Lassítani kéne az új dolgok fejlesztési ütemébe...
Macig:
add nekem.Egyébként nem hinném, hogy minden kocsi meg van neked full tuninggal
Nem új autók kellenek ide... azt pár sorral feljebb kifejtettem -
Stig20
tag
válasz
Dr. Romano #6037 üzenetére
Úgy tudom, hogy minenkinek nullázzák az acc-ját, vagy újat kell csinálni. Én újat csináltam mert a réginek a jelszavára nem emlékeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged