Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

válasz Dr. Romano #6037 üzenetére

Akinek volt TMU-s accja, annak a stadionbeli pontjai megmaradtak (nem volt ladder reset). Így pici handikappel indul, aki TMNF-ben csinálja az accját. (TMN-es accok itt már nem jók)

Ajánlom nektek az E05-ös pályát Soloban. 60 kör. kb. egy óra, de sajnos van egy kanyar/ugrató kombináció, amit lehetetlen 10ből 10szer jól megcsinálni... ha nem sikerül, akkor fél perc veszteség respawn miatt. Már csak szinte ez hiányzik, a többi pálya (3 kivételével) mind author idővel kivégezve :D

Szerintem hanyagolni fogom a PT-t, mert sajnos sok kis hiba van a játékban, de sok javulást nem nagyon látok (van, csak sajnos nem elég gyors ütemű). Fél éves bugok vannak a játékban... Lehet, hogy nemcsak az Invictus hibája, mert a kiadó (aeria games) hajtja őket, hogy legyen több cucc... De az már az Invictus hibája, hogy egy kocsit nem tudnak úgy berakni a játékba, hogy ne legyen (újabb) bug... Ott valami erősen el van szúrva... Szerintem érdemes lenne a játék egyes részeit szépen újraírni... Tudom, hogy egy ekkora méretű programnál ez egyenesen őrültségnek látszik, de szerintem mindenki a bugmentes(ebb) PT-t preferálja és nem az új cuccokat és bugokkal teli PT-t. Lassítani kéne az új dolgok fejlesztési ütemébe...

Macig:
    add nekem. ;) Egyébként nem hinném, hogy minden kocsi meg van neked full tuninggal :)
    Nem új autók kellenek ide... azt pár sorral feljebb kifejtettem

• Stig20

tag

válasz Dr. Romano #6037 üzenetére

Úgy tudom, hogy minenkinek nullázzák az acc-ját, vagy újat kell csinálni. Én újat csináltam mert a réginek a jelszavára nem emlékeztem. :(

Új hozzászólás Aktív témák