Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Nekem nem voltak oly pro-k a társaim, de így is sima menet volt.
Szerintem a legtöbb verseny GS vereséggel érhetett végig, mert ez volt kb. az 5-6 exploreres futamom a PT-ben, és eddig nem volt oly eset, hogy lejárjon az idő.
Szóval aki bejutott, az már gyakorlatilag nyert.Paja:
Hányszor nyertek a GS-ek a futamotokban? (hányból?)
Tanács, legközelebbi eventekre előjelentkezés (vagy pre-quali) legyen kötelező, mely alapján lehet csinálni futam beosztást (az egy futamon levők kapjanak azonos pass-t, megadott időpontban, megadott szobába könnyűebb lesz bejutni.
Marha nehéz volt belépni... 2 órás próbálkozás kellett hozzá..ami kissé sok.
(Múltkori ctf eventre be se jutottam)
(Ráadásul magyaroknak jóval nehezebb a bejutás jelenleg, mivel amerikában van(nak) a PT server(ei), és ha keletkezik egy üres hely egy szobában, egy amerikai vagy amerikához közeli játékos és kliense is sokkal előbb meglátja, azt a helyet (így ők könnyebben bejutnak)
Szóval mostantól passos eveteket tessék csinálni!
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi