Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Úgyis megvan mindenem? ezt azért kétlem.... Nincs pl se Evom, se Wrxem, és nagyon szeretnék nyerni egyet. Nagyon jó érzés volt amikor megnyertem az MR2esemet. Amit nem tuningoltam mert nincs rá RPm...
Jól játsznak: Köszönöm, hogy így gondolod. Amim van azért versenyeztem. Ezen a hétem arattam a 800. győzelmem
A GS-ségnek feltétele, hogy a játékos valmilyen szintet elérjen. Szerintem ha már elért odáig akkor valamennyire ismenrie kell a játékot és nem kéne bénának lennie.Megvan a régi levél, már nem tudom ki volt rá kíváncsi, PMbem megoszthatom vele
Új hozzászólás Aktív témák

- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A GS-ségnek feltétele, hogy a játékos valmilyen szintet elérjen. Szerintem ha már elért odáig akkor valamennyire ismenrie kell a játékot és nem kéne bénának lennie.