- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
bakosgabor57 #25500 üzenetére
Alapból úgy íródtak meg a szerződések ahogy a mostani helyzet van, elvileg benne van ez a LTCP (Licensed Territory Compliance Policy), csak nem került bevezetésre egészen addig amíg a Gamigotól elhúztak a játékosok a PT-be és jogi útra nem terelték a dolgot. Aeria valamit nagyon elcseszhetett, 1fastcrx meg elvileg nem tudta hogy ez van, nem közölték vele mikor hivatalba lépett ezért érte váratlanul a dolog (ez részben mekkora hülyeség, habár 2 éve van hivatalban, akkor még nem volt német verzió). Aeria szerintem azért nem közöl semmit, mert nem tud (illetve annyit hogy nem tudják egy ideig eltörölni az IP ban dolgot de folynak a tárgyalások blabla) illetve nem közölhet részleteket a szerződésekből.
Magyarul hiába jön új patch és esetleg fasza lesz, a VPN userek laggja miatt nem lesz olyan élvezhető a játék mint korábban, addig nem beszélhetünk PT-s életről.
Aeria folyamatosan elkövet pár nagy hibát:
- még ha új patchet nem is fogad el mert szar, de autókat, pályákat igazán
- nincs elég tájékoztatás, habár ha nincs mit akkor tényleg nehéz bármit is mondaniMiért lépnek le a játékosok?
- nem történik semmi, már 9 hónapja (nincs újítás, monotonná kezd válni, a bugok is régóta megvannak és hiába mondom azt hogy ok nem kell javítani inkább az új verzió legyen -közel- hibamentes, nem történik semmi sem az ügyben sem mert nem fogadják el az új verzió(ka)t és az ember türelme is határos, ami a kulcsszó itt
- IP ban és különféle programok használatával való játszhatóság kapcsolati problémákat okoznak, nem is akármilyeneket akár
Összefoglalva megunták!Invictus? Hát ők csak követik a szerződésekben foglaltakat, köszönhetően annak hogy millió helyre terjesztették a játékot. Nem tudom kinek mekkora része volt hogy így alakuljanak a dolgok és ezt soha nem fogjuk megtudni. Egy dolog biztos sajnos: a játék jelenleg halálra van ítélve. Mondom jelenleg.
-
quadroracer
tag
válasz
Sajnos melyebben nem szeretnek belefolyni ebbe a gondolatmenetbe, mert nem vagyok ra felhatalmazva. Ahogy latom, es korabban irtam is, sok kerdes ami felmerul bennetek, a kiadok fele kell/ene/ jelezni, mert ok a kompetensek ezugyben. A beta viszont csak siman beta volt, legalabbis mi annak hirdettuk meg, a PT csak egy korabbi beta miatt ragadt bent, mashogy fogalmazva most nem volt lenyeges hogy van elnevezve a jatek, mert csak egy beta volt. (nem a kiadoknak, hanem nekunk segitettetek) Mint meg is lehetett figyelni, sok helyen a PT-vel kapcsolatos elnevezesek voltak, de legalabb annyi helyen volt Level-R is.
Az hogy nem valaszolnak a kiadonal, vagy csak megkesve... errol szinten nem mondhatok semmit.
En tobbedmagammal (szepmagyar talan helytelen kifejezessel) igyekszem figyelni ratok es a velemenyetekre, amennyire telik erobol, idobol stb. (anno igy kerultetek a PT-hez, mikor a szetvalasztas volt [ph-n olvastuk mennyire gaz nektek]).
En ezt a dolgot, remelem nincs harag, lezartnak tekintem. Amit tudtam megvalaszoltam, amit nem azt pedig nem nekem kell megvalaszolnom. (kiado)Peace!
Laca
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Sajnos ennyire azok!
Én már korábban leírtam, hogy nem értem miért nem az Invictus a fejlesztő és a kiadó is egyben.
Akkor minden náluk maradna (pénz), és úgy alakítanák a játékot, ahogy nekik tetszik, nem pedig a többi lökött kiadótól függene. Meg vesszük, nem vesszük!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged