Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
válasz
Mariann294 #26803 üzenetére
Ugy terveztem hogy (nem tudom neked itt most a hetvegebe beleszamit-e a pentek) penteken lenne egy Championship event amiben barmilyen helyezest is er el a jatekos megkapna a kocsit. Aztan szombat reggel indulna egy ket napos "hetvegi bajnoksag" amelyben crewkkal lehetne csak reszt venni.
Vasarnap este 20:00-ig tartana es a csapatok 50%-a kapna meg meg 3 napra a BMW-t. (termeszetesen a csapatok elso fele helyezes szerint).
Annyi segitseget csinalok hozza, hogy atallitottam a szervert, most mar lehet 2 fovel crew-t csinalni, nem lesz buntetesben. (min user= 2 fo) Illetve buntetes nelkul lehet csapatot valtani, nem kell 24 orat varni. Ez egy ideiglenes beallitas, a hetvegere biztos hogy igy marad, hogy konnyen reszt tudjatok venni a bajnoksagban.
Sztem fun lesz, lehet csapatokba verodni. Mar most kiprobalhatjatok a tournamentet, mert mar most is fut egy pentekig, lehet kiprobalni, igy mar hetvegen nem er senki ujdonsagkent. Szivesen valaszolok a kerdesekre tovabbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest