Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a forumot, es lattam hogy nehanyan felneztetek a Level-R-be. Mivel nem sok infotok van rola, gondoltam szolok, hogy az IP BAN kikapcsolasa jelenleg egy teszt miatt van, es csak a nemetek tudjak meddig lesz igy. Valoszinuleg nem sokaig. Gondoltam szolok, hogy nehogy valaki elverjen rengeteg penzt aztan ne tudjon belepni. Kozben az Invictus producerevel beszelgetve, ismet arra jutottunk, hogy ha igenylitek (tobbseg) akkor lesz ra lehetoseg hogy a Level-R megnyiljon elottetek allandora, viszont akkor a PT zarva lesz. Sajna a PT felol semmilyen infom sincs, igy nem tudok nektek segiteni a dontesben.
Udv, Laca
Mindenkinek nagyon kellemes Husveti Unnepet kivanok! Sok locsolot!

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- LEGO klub
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest