- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #25589 üzenetére
Kitört a pókerláz??
(Ha van kedvetek, nyomhatnánk este egy kis Poker partyt)
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25589 üzenetére
mindkettőtök fel van véve
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #25503 üzenetére
Bár mind kívülállók vagyunk, de szerintem is az Aeria tolhatott el valamit, és ezért nem tájékoztat minket. Néhányan emlékezhettek rá, hogy írtam anno (tavaly októberben) egy levelet az Invictusnak, amire nem kaptam választ. Ebben körülbelül azt fogalmaztam meg, hogy ha tényleg a kezdetek kezdete óta megvannak a területi liszenszek, és ezek szerződésbe lettek foglalva, akkor az Aeria jogtalanul fogadott el pénzt az USA-n kívül játszóktól, ami ebben az esetben akár visszaperelhető is lenne. Lehet, hogy van ebben valami, és ezért hallgatnak ennyire IP-ban ügyben. Persze lehet, hogy orbitális tévedésben vagyok, hiszen nem kaptam választ, de ha valami véletlen folytán ez a verzió lenne az igaz, akkor logikus, hogy az Aeria hallgat mint a sír
De nem akarok vádaskodni, illetve összeesküvés elméleteket gyártani, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy ez az oka.
Arról viszont, hogy legalább új pályákat, vagy autókat miért nem fogad el az Aeria, vagy ad ki, arról még csak összeesküvés elméletem sincs
Azért bízok a pozitív változásban, mint eddig is
A béta lehetőséget meg én is köszönöm
-
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #25479 üzenetére
Amikor lesúlyozzák a kurzort? Akkor azt abbahagyom én is.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Creative997 #25473 üzenetére
Camaro Concept: Aero f+, Grip r, Brake r+ (understeers, and oversteers with to much throttle) or Aero r+, Brake r+
....remélem segít
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #25416 üzenetére
Kösz Crea! Csekkoltam,jelöltem,jó magyar szokás szerint a felhasználási feltételeket nem olvastam
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25383 üzenetére
köszönöm
nekem is B2 lesz angol,és igen nem a papír számít, hanem, hogy tudj beszélni,írni,olvasni folyamatosan. nekem a szakmámhoz kellene, ami hálózat telepítő,cisco -
Viper26
nagyúr
válasz
Creative997 #25381 üzenetére
Angol? C?
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25381 üzenetére
most én is jelentkeztem nyelvtanfolyamra
csak kérdéses, hogy felvesznek-e. -
Viper26
nagyúr
válasz
Creative997 #25284 üzenetére
Egyetértek a leírtakkal, még akkor is ha nem számítok a rutinosabb játékosok közé.Azt hiszem részben hozzáállás kérdése is, hiszen egy adott helyzetben még mindig jobb elvenni a gázt, mint olyan helyzetet teremteni, ami a verseny/event elvesztésével jár.Bár pontosan ez az amit a taknyosorrú vérpistikék nem fognak fel ésszel...
Pontosan ezért gondoltam rá, hogy jelszavazom az adott szobát, jelenleg ez lehet megoldás...
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #25093 üzenetére
Ha újat csinálsz akkor 100k gp-d lesz.
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25093 üzenetére
ez így van, én már jeleztem is,hogy az új cobránál a pályán betört a bal hátsó lámpám,és a fénye a levegőben világitott,mikor már nem is volt lámpám
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #25091 üzenetére
Nyomattam eventeket ahol 10k jutott mindenből.
Mellesleg nem az autókat kell tesztelni -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #25063 üzenetére
Na végre, egy valóban új vadállatnak kinéző pálya!
Fiúk, még több kellene!
-
PaJa1
őstag
válasz
Qrvajó, magas drift potenciájú pályának ígérkezik!!!
-
Blade.T
tag
válasz
ez vadállat..
-
wazup86
tag
válasz
mikor? mivel? hol kell jelentkezni?
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25016 üzenetére
köszi a leirtakat
most van egy lvl1-es, lvl2-es quadro,majdnem kifejlesztve fullra, lvl3 cobra fullon, lvl6 panama némi fejlesztéssel
lehet tartalékolok panama tovább fejlesztésre, csak még 4 szint van addig
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #24972 üzenetére
köszi
kiprobálom!
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #24957 üzenetére
Crea: nekem egyébként nem az első Fragoriás eventre jött AP, hanem egy későbbire. Na most ki is kerestem: erre
De volt anno egy másik, amit még Bazzs-zsal csináltatok ti is, asszem az a facebook-on volt, na arra nem kaptam én sem semmit.
A T3ydi féle puzzle-osra sem jött még RP.
A 10 millionos AP átbaxásra senki nem találta még meg a megoldást? -
Fejes Péter
tag
válasz
Creative997 #24954 üzenetére
Azt írták ahogy lefordítottam hogy nem kell parázni ha nem 1st akkor majd következőnek beválasztanak tesztelni vagy valami ilyesmi.Ha +nem akkor sincs gáz majd csak jön a game és akkor majd a véglegest nyomjuk ennyi...
A status-nál azt írja hogy pending.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Creative997 #24953 üzenetére
Lehet tényleg a szolgáltató lesz a bűnös, mert az előbb filmezés közben is leszakadt.Amúgy Toronto-ba "B" raing-et kapok ping 140ms, packet loss 0%, jitter 2.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #24949 üzenetére
Pingtestet is ajánlom
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #24943 üzenetére
Nemsokara ujra lesz beta, szal remelem a hsz-ek is szama is gyarapodik majd...
Udv Mindenkinek!
Olyan infot hallottam, hogy nemsokara ujra lesz Beta teszt. Egyenlore a kezdes idopont nem fix meg. Annyi tuti hogy a magyar jatekosoknak elerheto lesz. Lehet majd benne keresgetni az altalatok jelentett hibak javitasait, egy ket uj feature kerest is. Majd tajekoztatlak benneteket az indulasrol!
Koszi a segitseget, figyelmet!
Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24943 üzenetére
Épp GMel dumálok a PTről csak lelépett "értekezletre"
Két éve én is többet játszottam. De pár napja esténként rendszeresen megy a PT -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24927 üzenetére
Előtte sem volt sokkal több...
Kb 5 GS van aki fel járkál. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #24925 üzenetére
De nincs meg a lehetőséged sem ilyenkor, hogy szólj egy GM-nek vagy egy GS-nek, mert nincsenek.
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #24915 üzenetére
a PT-seknek szántam a viccet
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Creative997 #24908 üzenetére
Sajnos ez a valóság!De ez azért van mert USA-ban általános iskolai szintű a gimi.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24908 üzenetére
Elég antik vid, de még mindig megdöbbentő.
Nem látok egyértelmű bizonyítékot arra, hogy amerikaikat kérdeztek, se arra, hogy Amerikában készült a felvétel. A kérdéseket magyarul beírtam a videohoz, itt túl sok lenne az OFFKészülőben a játék magyar fordítása
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #24904 üzenetére
fenébe
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24880 üzenetére
Ilyennel a PT is fut, a world minimum konfigján fut a PT is. Hardveres DX8kell a PTnek is. Azt meg tudják a 10 éves videokarik is. 512 ram is elég. Az 1,7es prociban nem vagyok biztos, mert a 3000+ bartonom többön ketyeg, de szerintem elég a PThez is 1,7es proci max kicsit kevesebb FPS lesz.
Singleben nem volt nagy problémám az FPSsel, játszható maradt végig. Majd délelőtt még kiprobalom hogy megy online versenyben. -
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #24827 üzenetére
A karrier módtól idegbajos tud lenni az ember, tapasztalatból mondom. Van, hogy még az ezüst érmet is óriási nehézségek árán tudom csak elnyerni és addigra már a vérnyomásom is az egekben van.
Egyébként meg: írtak már valakinek jóvá 1100 AP-t a legutóbbi eventért? Nekem még 0.
-
quadroracer
tag
válasz
Creative997 #24819 üzenetére
Nm Crea!
BG: Majd igyekszem szetvalasztani az eventeket jatekmod szerint, csak meg kezdo GM (jatekszervezo vagyok).
Csinaltam ejjelre is eventeket, igaz a kulfoldiekre gondoltam elsosorban, de remelem azert nektek is tetszeni fog, mar aki fent van ilyen keson! -
bakosgabor57
őstag
válasz
Creative997 #24735 üzenetére
Márpedig a tömegbalesetek kivételével nagy segítség lenne egy olyan büntetéses rendszer,ahol a hátrányosabb pozícióban(kvázi hátrébb) lévő kapna mondjuk egy pár másodperces lassítást,ha hozzáér az előnyösebb pozícióban menő autójához.Ha jól rémlik vannak is olyan játékok,ahol ezt megoldották.Így aztán fair játékra lenne kényszerítve az is, aki amúgy aljas módban nyomja. Persze ez gondolom komoly programozói feladat lenne, és csak emiatt nem fogják átdolgozni a játékot,nem értek hozzá-nem tudom....
Ghost on: 7
Ghost off: persze,büntivel(vagy akinek így tetszik anélkül,feltéve,hogy van "on") -
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #24735 üzenetére
Tudom a TA-s nem jó.De talán megóvni meglehetne és replay megtekintése után felfüggeszteni a nyereményt,de ez igy bonyolult egy egyszerű ghost megoldja sztem.
Próbáltam de nekem nem müködött
Bár lehet én vagyok béla,de majd ujra probálom.
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #24727 üzenetére
Engem konkrétan leugatott valamelyik GS a shoutboxban, hogy ne beszéljek ott a betáról, mert ez a Level-R betája és nem a PT-jé..
Ja és menjek a gamigo fórumon beszélgessek.
Én azt veszem észre, hogy a távolabbi objektumok sajna későn rajzolódnak ki, látszik, hogy lemarad a poligonok megjelenése. Nem zavaró mértékben, de láthatóan.ghost on 4
ghost off 0 -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #24724 üzenetére
A gépigény valóban megnőtt, de a poligón szám szemmel láthatólag meg csökkent.
Hogy is van ez? Rondább grafika = nagy gépigény?ghost on:2
ghost off:0 -
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #24714 üzenetére
Ez a ghost nélküli játék arra jó, hogy megismerjük embertársainkat.
Akiket eddig "normálisnak" tartottam azok közül néhányról kiderült, hogy egy törtető mindenkin átgázoló f@sz.
Volt olyan is, hogy miközben lekörözött (tehát már nem voltam számára veszélyes), úgy felkent a falra, hogy plusz 3-5 mp-et vesztettem.
A rajtok meg lassan úgy néznek ki, mint egy buzi bál, ahol mindenki a másik seggét baszogatja. Olyan rajtot az utóbbi napokban nem éltem meg, amikor ne löktek - pörgettek volna meg.
Bocsánatkérés az meg sehol.Más - Érdekes dolog lenne, - ha már a program multilanguage lett - ha a nyelvek között szerepelne a magyar is. Tudok legalább öt olyan játékosról, akit ez (az idegennyelvűség) tántorított el a játéktól. Nem tudom, hogy az Invictusnál van-e erre alkalmas ember (fordító), ha nincs szerintem egy-kettőt találnánk itt a fórumon.
(Bár, hogy miért kellene egy magyar fejlesztésű szoftvert lefordítani...?) -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24673 üzenetére
A képeken FD van
Nekem a Wankeles festés jobban tetszik, lehetne csinálni ilyet minden autóhoz, hogy a motorfajtáját felfesteni az oldaláraPanninál egymást boxoló dugattyúk, Corvetten 8 hatalmas köcsög, golfkocsin villanymotor robbantott ábra, a bobtailen meg egy hidromotor látható
-
DRPCDoki
tag
válasz
Creative997 #24660 üzenetére
Hát remélem, hogy csak a beta miatt van kevesebb autó. Nem nagyon örülnék neki, ha a teljesből pl. kivennék az örök kedvencemet a hachiroku-t, főleg, hogy az az egyetlen AP-s bringám jelenleg, meg mindig azzal megyek.
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24660 üzenetére
A betaban melyik a legjobb kocsi az elején?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24645 üzenetére
A béta jobb?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24645 üzenetére
Nincs kedved vmikor játszani? Hogy tudnálak titeket fel venni friendsnek v ilyesmi?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24643 üzenetére
Nem tudok VS-ezni mert alig vannak szobák azok nagy része passwordos, ha én createlek meg nem jön senkise ennyire kihalt a játék?
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24636 üzenetére
Igen kipróbáltam én is most fullon, és elég szar. Most alapon sokkal játékosabb! Milyen másik kocsit ajánlanátok amit RPből lehet venni? (kicsit megbántam hogy anno nem a Panát vettem
)
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997 #24632 üzenetére
Mit ajánlasz? Csinálhatnánk páran ha összegyűlünk vmi kis versenyt van vmi friends menüpont már ajátékban?
Missionokhoz nincs kulcsom (a régi accommal)! Ez hogylehet? A friss accal azonnal volt. Illetve ezzel az accal is volt régebben mert pár missiont megcsináltam már. Meg volt anno ilyen Driving License az eltünt?
Spiedo Fortém van. Balanceoljam R+ra? Jelenleg Balance R-en van.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #24548 üzenetére
jaja. 34ezer RP volt pl. az RX8, a panama, meg ilyen dolgok
900% bonusz . majd teszek par kepet, vicces volt
-
erdol
senior tag
válasz
Sok szerencsét.Egy lapáttal....
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Sok sikert.
Ma akkor hanyagold picit a PT-t és pihenj rá. -
Robyka
aktív tag
válasz
Creative997 #24543 üzenetére
Akkor jó, végülis nem sürgős, majd jóváírják akkor.
Lehetne ilyen, vagy ehez hasonló többször is, nem volt rossz. -
bix-
tag
válasz
Creative997 #24513 üzenetére
-
Robyka
aktív tag
válasz
Creative997 #24501 üzenetére
Na de térjünk vissza a project torque-hoz
Átvittem ma pár piros kulcsos mission-t, silverben kaptam pár class 1-es autót, még jó hogy nem vettem meg.
Más kocsit is meglehet nyerni majd? -
milomi
tag
válasz
Creative997 #24495 üzenetére
köszi már játszom
-
Robyka
aktív tag
válasz
Creative997 #24490 üzenetére
Ha jól tévedek akkor 7000 csipszem van az elején, ha azt elbukom akkor kampec, vagy másnap kapok megint 7K-t?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #24482 üzenetére
Ez elég vicces!
Sokan játszunk a már nem annyira fiatalok közűl, meg a közép koruak közűl.
De a legérdekesebb, a DarkOrbit-ban a klánunkban van nyugdíjas is!!!!
Na erre kössetek csomót! És nem akárhogyan aprítja a népet.
De találkoztam már 80éves hölgyel aki pl. nagy fps rajongó és bizony gyakja a nácikat keményen. -
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Creative997 #24482 üzenetére
Nem érdemes megkomolyodni hisz olyan jó néha gyerkként átélni ezeket a versenyeket is
Mert majd csak 1 kiöregedett megkeseredett vén trotyli leszel De ha igy viszed végig a fiatalságod sokkal jobb és élvezetesebb
Lelkemben én még csak 20 vagyok
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #24471 üzenetére
Jaj vajon mikor tanulják meg az emberek hogy nem észnélkül klikkelgetünk a továbbra és nem tenyerelünk rögtön az enterre.De azért jól kitalálták ezt a Nick név cserélőt had fizessen aki nem olvas és nem ért.Azt gondolná a földi halandó online játékkal talán már csak az játszik aki valamennyire már tapasztalt számtech téren,vagy tud angolul egy picit.(bár azt hiszem az "új kisbetünek" vagyis utódjának
22 évesen tudnia kellene)
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #24471 üzenetére
Ennyi impulzust lehet még életében nem kapott az agya szegénynek, mint most tőled...
-
bix-
tag
válasz
Creative997 #24458 üzenetére
Az nem az egyik facebook-os akció volt? Egész pontosan ez?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #24199 üzenetére
De mindent vagy csak amit kihagytál?
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Creative997 #24183 üzenetére
ÓÓÓÓ már olyan régóta!!!
akkor megmenekültem majd 2 évig
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #24176 üzenetére
Ha visszaolvas lesz valami sejtése....
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Creative997 #24176 üzenetére
Végre szerencsés embernek érzem magam
Aszem ezekután mégjobban nem fog csipázni engem
-
bix-
tag
válasz
Creative997 #24146 üzenetére
Áhh, csak itt is sok az OBHUN-os
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
Creative997 #24146 üzenetére
hagyjadmá'... én bénáztam csak
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #24096 üzenetére
Nem kell url-ezni aerián, csak beszúrod simán a linket!
Na ez volt a helyes megfejtés.
Thx
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24098 üzenetére
Én mindig URL tag közé teszem a linket, így még el is tudom nevezni valaminek.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24098 üzenetére
Nekem mindegy én csak segíteni akartam de ezután kussolok.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24096 üzenetére
Nagy poén!
De ha azt akarja hogy egy kattintásra megnyissa az adott oldalt kell az [url]..[/url] -
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #24087 üzenetére
..és mi az a fehér csík a neved alatt?
Fényt kapott a film fotózás után...
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24085 üzenetére
Ahogy nézem ezt is..
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #24079 üzenetére
Ez az újraküldős dolog bejött, csak 3 szor elküldtem, ráadásul még rossz is lett mert az url-t rosszul csináltam.
Valaki ha elmagyarázná hogy kell, mert úgy néz ki hogy béna vagyok.
szerkeszteni meg nem enged.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24068 üzenetére
PTben simán a Mo. adja a legtöbb gyors játékost. Lehet az Invictus keze an a dologban
-
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #24033 üzenetére
Kösz szépen! Letöltöttem a tárhelyről, felraktam és végre normálisan települt, szóval minden pöpec.
Azért tényleg nevetséges, hogy a hivatalos főoldalon megadott linkről kétszer is hibásan jött le. -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24043 üzenetére
Én is jöhetek?
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #24018 üzenetére
Nem a fényezés miatt, de én is magam szedtem össze a maxot (szinte csak a kis corallal).
Az utolsó hiányzó 10-nél VeerDo -val mentem, ahol egyet nyertem (+1), egyet vesztettem (-18), egyet megint nyertem(+1)....Akkor kicsit idegesített...
Az más kérdés, hogy a társaknak, ha első vagyok azóta én is átadom a helyet -
GabN73
addikt
válasz
Creative997 #24009 üzenetére
ott már rossza jelszóm/felhasználónevem....
És nem vagyok határontúli ! -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24018 üzenetére
Volt ott Drag-is tudom emlékszek rá
..na jó most tényleg nem bántásként de nekem fingom se volt erről a rating témáról amíg karibaba nem hozta szóba itt a fórumon hogy ha 3300 a ratinged nem von le semmit. csak néztem
Igazad van Crea mindig ez a qrva rivalizálás.. -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24009 üzenetére
Crea szerintem (Máriapócs) nem határon túli város
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #24005 üzenetére
De szép idők is voltak!!
Most már, nincs olyan varázsa a dolognak. Sajnos!!!
Húú az kemény verseny volt Route 1-en! Az utolsó körben felzárkóztam, de az kevés volt. Mentem mint a barom, gondoltam minden mindegy alapon tolom.Nagyon kellenének a frissítések. Új pályák (De tényleg újak). Új verdák. Tuningok. Stb....
Ösztönözni kellene a vásárlásra! -
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #24001 üzenetére
Legalább még 2 évig remélem csatázunk még.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24001 üzenetére
Gratulálok!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23993 üzenetére
Csak az első 250 aki küld be képet hogy elérte a 15ös szintet kap APt.
Már 100 valahány kép van bent, ha a moderátorok jól dolgoznak. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #23990 üzenetére
Ez a feladat nem hangzik rosszul. Itt van a leírás magyarul:
Értesítsd barátod a Fragoria nevű játékról és nyerj AP-t! Kérd meg barátaidat, hogy a Fragoria rajongói oldalára írjanak egy hozzászólást, mi pedig jutalomban részesítünk téged és a barátodat is minden egyes hozzászólás után!
Annak érdekében, hogy megkapd az AP-t, tartsd szem előtt az alábbi szabályokat:
- A barátaid csak a Fragoria üzenőfalára küldhetik a hozzászólásukat;
- A hozzászólásoknak tartalmazniuk kell azoknak a személyeknek az Aeria felhasználónevét, akiktől a kérést kapták, illetve a saját Aeria felhasználónevüket;1. Ha megkérsz valakit, akkor 400 AP-t kapsz (egyszer)
2. Ha Téged kért meg valaki, akkor 200 AP-t kapsz (egyszer)
3. Ha három embert kérsz meg, akkor mindegyikük 200 AP-t kap, viszont Te csak egyszer 400 AP-t.Nekem sem tiszta valami. Ha megkérek valakit (pl. Creát), hogy írjon egy hozzászólást a Fragoria üzenőfalára, akkor én kapok 400 AP-t, ő meg 200 AP-t. Ez eddig tiszta. Viszont ezek után Crea vagy más megkérhet még engem, hogy én is küldjek hozzászólást a Fragoria oldalára vagy sem? Ugyanis ilyenkor az eddigi példa alapján a már meglévő 400 AP-hoz kapnék még 200 AP-t, aki meg megkért az 400 AP-t. Így lenne nekem és Creának is 600-600 AP-ja. Vagy ez az egyszer kitétel arra is vonatkozik, hogy amennyiben én már megkértem valakit, akkor onnantól ha más megkér engem, akkor nem kaphatok 200 AP-t? Vagy amennyiben Crea már fel lett kérve általam és megkapta a 200 AP-t, akkor már 400 AP-ra nem jogosult?
Bocsi Crea, hogy pont téged emlegettelek, csak Te linkelted be
Szerk.: Most látom, hogy a magyar srác is pont ezt kérdezte meg többek közt
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #23990 üzenetére
Nem erre gondolsz véletlenül? Fregoria
Akinek van kedve csinálgassa, én kipróbáltam a játékot, hát nagyon messze áll tőlem az ilyen játék.. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23957 üzenetére
Én is draftoltam barátnőmmel a Keletibe, szoros cl-1 es versenyt nyomtunk a lábbuszokkal, amik még mindig hamarabb juttattak célba mint a newtonhegyes bkv járatok .D
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #23897 üzenetére
Haha..
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #23883 üzenetére
A Fiona után volt még egy-két hónappal egy pár megás patch. Nem ezért számítjátok máshogy?
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23877 üzenetére
Januárban lesz 5 hónapos, augusztusi a verzió.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #23874 üzenetére
Akkor semmit nem javítottak ki. Még nagyobb szégyen.Legalább adná meg az rp-t érte.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #23863 üzenetére
Hát ha csak akkor érsz rá akkor 1-2 héten már ne múljon.
Azért fél év alatt a wr bugot kijavíthatták volna.Szerintem már csak California Downtown /Living District short Race pálya bugos.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23794 üzenetére
A HSS nem mindig okoz laggot, ha újraindítod akkor elképzelhető hogy más szerverre kapcsolódik ami kevésbé lagol, persze fordítva is igaz. Az sem egy szerveren keresztül bonyolítja a forgalmat. Legalábbis ezt olvastam aeria forumon.
-
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23805 üzenetére
Hát ok, este felrakom újra.
Pl. Trackmania-ban sincs ilyen hülyeség. Bár azt meg kell venni. -
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23803 üzenetére
Úgyis van! A profitért mindent!
-
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23801 üzenetére
Atyagatya... Régen ez egy kézben volt és kész, miért kellett ezt így megbonyolítani? Még a játék neve is eltér helyenként. Kiadók, kiadók... Mit kell ezen kiadni, ingyenes netes játék, aki megírta csinálja az és kész. Nem kell ide kiadó. Fakk-anal
Metin2 ingyenes MMO-nál miért nem gond hogy együtt játszok a némettel, dél-amerikaival, angollal, eszkimóval?
-
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23799 üzenetére
Nem semmi, IP block.
Miért tiltották azokat, akik nem amerikából és magyarországról játszanak???
-
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23797 üzenetére
Értem, köszönöm! Miért lesznek kevesen?
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23744 üzenetére
A vicc az egész GSes mizériában, hogy akiket választottak azok a megválasztásuk óta kb semmit nem csináltak. Persze van kivétel, páran tartottak eventet és játékban is aktívak voltak. Te meg aktív voltál és vagy is, a szándék és a tudás is megvan hogy GS legyél, fingom sincs miért nem keresnek GSeket. Értem hogy a játék nem hoz zsetont, de nekik nem áll sokból, hogy GSé tegyenek, legalább jobb lenne a többieknek, hogy látják, vannak bent sárgák, úgy fest, hogy nincs teljesen elfelejtve a játék.
A 3Gben elég sok lett a számomra ismeretlen arc és olyanok is voltak bennt akiket nem csipáztam. Régen tök jó volt, családias hangulat, minden tagról tudtál valamit, qrvagyorsak voltunk a pályán, tudtunk dumálni rengeteget, de megváltozott.
Ha leszek még csapattag akkor csak olyanban ahol ezek a dolgok teljesülnek.Kellemes szilveszter estém volt
Remélem mindenkinek jól telt. Most irány a pálya!
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #23746 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem árt ha elmondod a véleményedet, részegen vagy nem részegen, tök mindegy. Jobb, mint ha magadban tartogatod és emészted magad ezeken. Neked ezek a dolgok fontosak, bántanak téged. Sajna változtatni a 3G csapat sorsán már nem lehet, ez van. Sajnos a játék viszont tényleg végnapjait kezdi élni, ezt látjuk mindannyian.
Az AG marhára meglepett minket ezzel a 30% bónusszal, ha AP-t veszel című újévi meglepivel...
Vegyen AP-t akinek elment az esze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest