Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én amit nem értek: hova tűnt el rengeteg autó amik jelenleg vannak a Fionában?? Van pár új az tény, de több tűnt el. Vagy csak a beta miatt van kevesebb? Ez nagy hiba lenne ha így maradna!!
Amikor pénteken fennt voltam, akkor egyszerűen nem tudtam feltuningolni a cl6os Cobrát, nem engedte, valami olyasmit írt ki hogy már megvannak a tuningok. Aztán látom hogy a nevek az alkatrészek felett másak, pl motornál ECU-t írt ki, de többnyire Color #5, Color #7 stb. Eközben más meg fel tudta tuningolni.
Sajna nem tudtam sokat nyomulni vele. A sok akadály, főleg úgy hogy nincs ghost on, az halál lesz így, senki nem fog nekik örülni, felesleges. Az autók hangja tetszik, tisztára mint a rally gamekben
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.
Hirtelen ennyi. Ha lesz még, hamarosan felmegyek megint.
Új hozzászólás Aktív témák

- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.