Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quadroracer

tag

válasz JackShephard #24728 üzenetére

Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba, mert nem ertek a nagyok dolgahoz, de ez egy nyilvanos betateszt, ahova barki bejohet, de nektek magyaroknak lett csak hirdetve. A ti velemenyetekre vagyunk kivancsiak, azert is beszelgetunk ezen a forumon. Persze mindekinek orulunk ha bejon, de elsosorban a ti velemenyetekre szamitunk, illetve arra hogy a bugok amik esetlegesen benne maradtak a jatekban azok mihamarabb kijavuljanak! Sztem ne hirdessetek a kulonbozo verziok forumain, nehogy megsertodjenek ratok! Ezt gondolom ti sem es mi sem szeretnenk! A beta tesztnek hamarosan vege ugyis es akkor visszatertek az altalatok hasznalt verziokhoz.

Ez az en sajat velemenyem a dologrol.

Udv, Laca

• PaJa1

őstag

válasz JackShephard #24728 üzenetére

Én úgy tudom, hogy az Invictus minden kiadót értesített a bétáról.
    Tegnap Teydivel beszélgettem, hogy ő semmit nem fog jelenteni a hibákból, mert ez a németeknek megy, szóval bogarásszák csak ki ők a rosszat belőle. Meg hogy az aeriának nem kell ilyen arkád játék.
    Erre mondtam neki, hogy ez nem csak a németeknek megy, hanem ez a jövő. Ami attól, hogy lesz benne egy csomó új, sim versenyzéstől távol álló mód, lehetőség még mindig jobban ki fogja szolgálni a sim PT réteget, mert már midneütt van sim kezelési lehetőség, visszajönnek a nagy CTF rókák, a gymkhana, kemény driftek stb. Meg ha szétnéz akkor ugyan vegye már észre, hogy hányan mennek simben és hányan arkádban a PTBen meg LvlRben. Az új generáció legalább 60%a arkád párti. Ha pénzt akarnak akkor minél szélesebb réteget kell kielégíteni, szerintem Izabel ezt jól teszi mert lett még több sim és még több arkád is. Nekem semmi bajom azzal ha elszaporodik az arkád mód ha a sim is vele együtt szaporodik.

Szimet akartok és szellemmódot? Ez a kettő kicsit üti egymást. Mellesleg a játékba kell hogy legyen ghost ON is, mert ez csak játék nem a valóság és a PTben ezt szoktuk meg, az ugráló autókról meg nem is beszélve.
    Legalább itt ne törjem össze magam, vagy éppen hogy itt kéne törnöm az autót és az utcán nem?
    on5 off0

Az észrevételeimet a betaval kapcsolatban pár napon belül közlöm, majd ha vége az opennek.

Új hozzászólás Aktív témák