Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Kis megvesztegetés...

kekeci, én is kilöktelek egyszer Serpentinen, de én is löktem be Sorry-t, előbb fékeztél mint én szoktam, aztán így is én jártam szarul na mindegy.
Circuiten egyszerűen borzalmas volt menni, vagy alig kanyarodott vagy rohadt érzékeny volt nálam a panni, de inkább az utóbbi. Tegnapelőtt meg tök jó volt vezetni! Arról már nem beszélve a Serpentinen a rajt után 3x löktek ki, aztán mégis sikerült a 2. helyre feljönnöm mert szeretem a pályát, de az hogy az EDR-on második helyen vagyok, éppen előzőm az elsőt mert hibázott, az kilök a francba, aztán jövök vissza és az egész mezőny elrepít, azt már nehezen tudtam tolerálni!! Nem azt mondom hogy direkt csinálták (habár az első helyezett nem tűnt éppen korrektnek!), de azért ez messze nem mókás, roncsderbis funmódnak elmenne, de semmi kapcsolata egy komoly összecsapásnak, ahol nem a driving skill dönt hanem az hogy ki szerencsésebb! Legalábbis az elején.. Az egyes emberek szaggatásáról és lagjáról már nem is beszélve! És most már azt is tudom hogy megnőtt megint a gépigény és lejjebb kell vennem a grafikát
Új hozzászólás Aktív témák

- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs