- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
mazda626
üzenetére
Kisvárdait bízd ide. Majd kicsit elbeszélgetek vele. Egyébként nem kell foglalkozni vele, hogy várj meg. Érdekes mert mikor ott vagyok náluk és játszik sose írogat ilyeneket, hogy várják meg, max nem TA pályán a célnál.
TA:
Ahogy észrevettem a rating változás ki/be kapcsolása eléggé elvitte a játékot. Régebben mindenki hajtott, hogy megelőzze az előtte lévőt (ne csökkenjen a ratingja), most meg elég csak körbe-körbe menni (clean sector jutalomért). Az nem is érdekli az embereket, hogy megelőzzék egymást, hanem inkább, hogy mellette ne tudjanak elmenni. Mostanában elég sok az e-f kategóriás, akik csak arra mennek, hogy kilökjék akik meg akarnák előzni őket. Pro verdával nem nagy élmény menni, mert ott az elején jól kell és csak tartani a pozíciót. Tankolás mindig fullra és kész a futam. A kihívás a rookie futamokon van. Főleg mostanában, hogy egyáltalán túlélje az ember
. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.Azért írtam a TA-ról mert mostanában szinte majdnem minden más futamon előfordul CTD. Tegnapelőtt az új 50-50 pálya 3. körében volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 15 Pro / 128Gb / Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.