Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
mazda626
üzenetére
Kisvárdait bízd ide. Majd kicsit elbeszélgetek vele. Egyébként nem kell foglalkozni vele, hogy várj meg. Érdekes mert mikor ott vagyok náluk és játszik sose írogat ilyeneket, hogy várják meg, max nem TA pályán a célnál.
TA:
Ahogy észrevettem a rating változás ki/be kapcsolása eléggé elvitte a játékot. Régebben mindenki hajtott, hogy megelőzze az előtte lévőt (ne csökkenjen a ratingja), most meg elég csak körbe-körbe menni (clean sector jutalomért). Az nem is érdekli az embereket, hogy megelőzzék egymást, hanem inkább, hogy mellette ne tudjanak elmenni. Mostanában elég sok az e-f kategóriás, akik csak arra mennek, hogy kilökjék akik meg akarnák előzni őket. Pro verdával nem nagy élmény menni, mert ott az elején jól kell és csak tartani a pozíciót. Tankolás mindig fullra és kész a futam. A kihívás a rookie futamokon van. Főleg mostanában, hogy egyáltalán túlélje az ember
. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.Azért írtam a TA-ról mert mostanában szinte majdnem minden más futamon előfordul CTD. Tegnapelőtt az új 50-50 pálya 3. körében volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brave
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.