Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
mazda626
üzenetére
Kisvárdait bízd ide. Majd kicsit elbeszélgetek vele. Egyébként nem kell foglalkozni vele, hogy várj meg. Érdekes mert mikor ott vagyok náluk és játszik sose írogat ilyeneket, hogy várják meg, max nem TA pályán a célnál.
TA:
Ahogy észrevettem a rating változás ki/be kapcsolása eléggé elvitte a játékot. Régebben mindenki hajtott, hogy megelőzze az előtte lévőt (ne csökkenjen a ratingja), most meg elég csak körbe-körbe menni (clean sector jutalomért). Az nem is érdekli az embereket, hogy megelőzzék egymást, hanem inkább, hogy mellette ne tudjanak elmenni. Mostanában elég sok az e-f kategóriás, akik csak arra mennek, hogy kilökjék akik meg akarnák előzni őket. Pro verdával nem nagy élmény menni, mert ott az elején jól kell és csak tartani a pozíciót. Tankolás mindig fullra és kész a futam. A kihívás a rookie futamokon van. Főleg mostanában, hogy egyáltalán túlélje az ember
. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.Azért írtam a TA-ról mert mostanában szinte majdnem minden más futamon előfordul CTD. Tegnapelőtt az új 50-50 pálya 3. körében volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.