Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Jah, ez is igaz: No play --> No CTD...
de engem ez a verzió érdekelne: Play --> No CTDÉn se játszom többet... sőt...
Ha lesz időm, lehet még egy winreinstallt kap a masina. De nem hinném, hogy megoldja
Nekem nem kellenek új kocsik/pályák, csak végre egy bugmentes PT. Aztán jöhetnek az új dolgok. Sajnos nagyon kevés ember gondolja így. A kiadó egyértelműen nem ezen a vélemyényen van. Nemcsak az Invictus a hibás a bugokért, valószínűleg közrejátszik, hogy a kiadó (Aeria Games) túl sokat akar egyszerre. Szerintem a nagy kapkodás lehet az oka mindennek. (ha nem így van, akkor egy-két programozó munkája nem megfelelő minőségű, akiknek nem az Invictusnál a helye.)
A lényeg: Bugmentes PT-t a népnek!
Nem a kis bugokra gondoltam elsősorban, hanem a súlyosabbakra. Speedbug, CTD, szobába való belépéskor néha más szobába lép be a program mint kéne, stb. De tény, a kisebb bugokból is túl sok van.
A tesztelők munkája se túl tökéletes, mert sok-sok nyilvánvaló hibát nem vesznek/vettek észre.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi