Hirdetés
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvardai
tag
válasz
Plokijuma #4811 üzenetére
ujra leirom!!!
Sziasztok!
Most készül a Project Torque magyar oldala én csinálom meg egy barátom!!!!Azt szeretném kérdezni,hogy van
-e olyan aki elválalná,hogy ha lenne valamilyen nagy kaszálás akkor nagy kani betükkel a honlapra mindik kiirná!!!pl:Ap szerzés stb...
Olyanokat szeretnék akik egy ici picit konyitanak a honlapszerkesztéshez!!!
Honlapra szeretném feltenni:
-Játéknak a letöltését!
-Fórum
-Autók képei video rolluk (a kezdők számára!)
-event naptár magyarul!
most ennyi van jelenleg eszembe!!!!!
szeretném ha irna valaki hogy tudna segiteni ilyenekbe ha megmondom neki hogy ezt tedd fel akkor tegye fel meg mindig néznie kellene ha lessz valami jó!!!!!Ap szerzés stb ezt már emlitettem.remélem valaki tudna segiteniHÁZIGAZDA SEGITŐ KERESTETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRJATOK VISSZA VÁLASZT SZERETNÉK!!!!!!!VÉLEMÉNYEK MIATT IS!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest