- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Olcsó és még olcsóbb ASRock monitorok árérzékeny játékosoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Noh, a múltkori hosszú hozzászólásom elérte az eredményét. Az Invictus egyik alkalmazottja megkeresett engem a speedbuggal kapcsolatban. Úgytűnik nem nagyon tudtak róla.

Legalább erősen elkezdtek foglalkozni az üggyel.A kérésem felétek az lenne, ha tapasztaltok komolyabb speedbugot (ami egyértelműen speedbug), akkor azt töltsétek fel és linkeljétek be ide, mivel a replayek sok mindent elárulhatnak a fejlesztőknek. (ha már be volt linkelve, akkor linkeljétek be újra, hogy nagyjából egy helyen legyen mind.)
Tudom, hogy pár ember gyűjti az extrémebb eseteket, főleg rájuk gondolok, hogy aktivizálják magukat ez ügyben. Elsősorban TA-s replayekre gondolok, mert ott sokkal egyszerűbben bizonyítható a speedbug megléte (pl. 1 másodperccel egy valaki gyorsabb önmagában, mint a komplett mezőny). Más módokból is jöhet speedbugos replay, de az egyértelműen az legyen (egy-egy közel HIBÁTLAN kör, azonos körülmények közt futva (pálya, kocsi, ballansz), de több másodperces köridő eltéréssel)
Új hozzászólás Aktív témák

- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest