Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini PC
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
Na végre van hangja a játéknak.Köv kérdés
nekem nem csak egy autóm van hanem van a Lion mellett egy ilyen szöcske is.Rookie a neve...azzal mivan?az hogy kerül oda?vagy milyen versenyen tudom használni?nektek is van?(bocsi a hülye kérdésekért).Még annyi hogy autókat nem lehet valahogy eladni?:S
őő.ma olyat csinált a játék hogy gondoltam nyomok egy licencet...gyakoroltam..aztán megvettem a cuccost ami kell a licenchez és aztán beléptem mégegyszer a gyakorláshoz...betöltött a játék...még vissza sem számolt és azt írta ki hogy bocsika lejárt az idő:S..aztán megpróbáltam éleseben is...ugyanilyen eredménnyel....szóval elnyelte a garasaimat a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Peugeot, Citroën topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- alza vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem nem csak egy autóm van hanem van a Lion mellett egy ilyen szöcske is.Rookie a neve...azzal mivan?az hogy kerül oda?vagy milyen versenyen tudom használni?nektek is van?(bocsi a hülye kérdésekért).Még annyi hogy autókat nem lehet valahogy eladni?:S
őő.ma olyat csinált a játék hogy gondoltam nyomok egy licencet...gyakoroltam..aztán megvettem a cuccost ami kell a licenchez és aztán beléptem mégegyszer a gyakorláshoz...betöltött a játék...még vissza sem számolt és azt írta ki hogy bocsika lejárt az idő:S..aztán megpróbáltam éleseben is...ugyanilyen eredménnyel....szóval elnyelte a garasaimat a gép