Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Az Impulsive weboldalára is belinkeltem a játékot és az ottaniaknak is megjött a kedve hozzá
(igaz egyelőre csak pár embernek) Tegnap nyomtuk az első közöset (amihez csatlakozott pisti is
).Nem tudom mikor lesz újra Impes verseny, de ha láttok ilyet hogy Impulsive Racers szoba, akkor gyertek be oda (jsz: impulsive )
Egyébként össze kéne már ütni egy PH-s szobát is, a külföldiek (tisztelet a kivételnek) stílusától már lassan hányok

pisti
Igen ezeket tudom, de mostanában annyira nem igazán szoktam figyelni hogy mikor lesz event
csak klikk a játékra és goo a verseny. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(igaz egyelőre csak pár embernek) Tegnap nyomtuk az első közöset (amihez csatlakozott pisti is
).