- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Engem enged 1 IPről játszani 2 géppel lvlR és PT is. Hugo nem tudom nálatok mi a probléma.
A németek forumán van egy felhívás, hogy ha egy IPről többen játszanátok, akkor kell írni nekik, hogy nem csaltok, apa anya gyerek, szomszéd szokott veled játszani. -
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #26395 üzenetére
Ha regizve vagy az előzőben akkor nem fontos.
off-ra: GTR 2 ,Race ON, Race 007,GTR Evbolution.Ha Nordschleife-re gondolsz az az evolutionban benne van,a többibe utolag behelyezhető.Alapból ezek nincsenek benne de létezik pl kapásból Gtr2 366 plusz pálya köztük az általad emlitett pannonia ring.Ott van még az RFactor is ha jol tudom ahhoz van rába ring is. -
wazup86
tag
válasz
UnConnecteD #26395 üzenetére
ha már előző Bétánál regisztráltál felhasználót játékon belül, akkor nem, csak a bug reportban kell újat
-
UnConnecteD
senior tag
mindenkinek regisztralni kell az uj betara ?
off : tudtok olyan autos programot, amiben a Nürburgring, Rába ring, Pannonia ring -en lehet menni ?
-
kojak01
csendes tag
hellósztok!most léptem be, és szeretnem megtudni hogy amikor föltelepítettem a játékot kér :
Host: Port:
Mit kell ide beírni? lécci írjatok...
előre is köszi -
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok..
Hogy s mint a "csapat"?
Tegnap toltam egy kis PT.-t.. aztán Level R.-t.. most pedig dobtam egy reget a PT Betába.. kíváncsi vagyok rá..A Level R-t látszik, hogy a friccek vették kezelésbe.. mondhatni odabax a menü, az értesítés hegyek.. szóval igényes, a PT pedig tök lepukkant
Meglátták a lvl szintemet, és mindenhonnan kitettek
Pedig aztán vihették volna apontokat
-
Attka85
tag
válasz
quadroracer #26387 üzenetére
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26387 üzenetére
Na már izgatottan várjuk.
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
A beta a hetvegen ismet megnyit. Amit varhato: uj kozossegi featureok, eloterbe kerulnek a klanok. Uj tipusu eventek, megujjult GUI, ... stb
Mindenkit sok szeretettel varunk! Uj usereket tudtok regisztralni a beta oldalan!Udv,
Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26385 üzenetére
90 fok szerintem kevés lesz...
A gomba a függőleges kimozdulásból nem könnyen mozdul a többi poziciohoz képest, ezért itt van egy erősebb rántás így kormányzás kezdetekor, egyenestől eltéréskor nagyon mozdul az autó.
Sokat kell gyakorolni, hogy finoman kezeld a gombát, főleg a kimozdításkor és/vagy nonlienarral és a deadzone-al kell játszani.Bár szerintem a Steering help is segíthet finomítani a mozdulatokat. -
ramihu
tag
Sikerült szereznem egy gamepad -et. Valóban megszokást igényel, ami legjobban zavar benne hogy nagyon rángatom vele a kormány, igen hirtelen mozdul. Most úgy van beállítva hogy 90 fok a steering range a non linear stearing meg max ra van rakva. Esetleg létezik jobb megoldás is?
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #26381 üzenetére
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #26381 üzenetére
szerintem alapvetően tök jó a forma, dinamikus és elég részletes, bár egy picit bulldog az első lökös, de okés, ... viszont a szín az ront sokat...arany-ezüst kombó királyabb lenne...vagy arany-neonzöld...vagy bármi más
Amúgy grat hozzá, de ez most PT- vagy L-R eventre megy?
...A tegnap esti Simes kezelésű eventen éppen előttem végeztél, én lettem a class3 cobrával az 5.(!) -
bix-
tag
Még anno jelentkeztem a beta kiválasztási fázisra, ott kellett regisztrálni egy accountot, azzal most beengedett.
http://world.needforspeed.com/ -> apply for the beta -> e-mail/jelszó amivel regisztráltam és utána már tölthettem is le a kliens programot. Amúgy kb. 3 percet játszottam vele és már töröltem is a fenébe. Mindig 1024*768 és maximum részletességen indul (2-3 fps), ha visszaállítom, akkor nincs vele gond, de irányítani nem tudtam az autót, ment az mindenfele... Borzasztóan arcade a játék.
Legalábbis nekem ennyi elég volt belőle.
http://www.needforspeed.com/web/nfs-na/blogs/need-for-speed-news/-/nfsblogs/2399019 -
bix-
tag
válasz
Creative997 #26374 üzenetére
Jéé, kinyitották a beta-t a hétvégére...
Kaptam egy e-mailt, hogy adtak vmi speedboost kódot, amit használhatok a betaban de nem értettem minek kaptam ilyet, ha nem is vagyok részese a tesztnek. De akkor most már értem.
-
Creative997
őstag
Basszus most nézem hogy az NFSWO mostani béta fázisába bekerültem pénteken, csak éppen holnap kell leadnom a szakdogát
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26372 üzenetére
Szerintem a rumblepad drága.
Amúgy előny, hogy ravaszos, lehet azon is a gáz fék, de hosszú távon tényleg jobb a gombákon. Meg szerintem a rumble nagyon drága. nem tudom most mennyi, de mikor néztem akkor olyan 7 volt. A rezgő szerintem rossz a padon, viszont de a venti a chillen fasza. -
Amur
addikt
én is logitech chillstreammel nyomom,focis játékhoz vettem,de miután kipróbáltam autóshoz is,azóta csak ezzel nyomom.
mondjuk én a gáz féket elöszőr a ravaszokra raktam,ott is érzékeli mennyire van benyomva,de kipróbálom ahogy írtátok hogy a bal karra rakom! Mert a ravaszokat elég erővel kell tartani,fárasztó!! -
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26369 üzenetére
Én egy Chillstreamet vettem. 4000 alatt volt iponban. Platformjátékokhoz illetve a konzol átiratokhoz nagyon jól jön. PTben meg jobb mint a bill, de leginkább kényelmes. Én nem tudom olyan precízen kezelni a gombákat, így csak a kényelem miatt használom. PTben driftelni szoktam vele. Versenyzéshez kormányt használok. Driftre is kezdtem beállítani a kormányt, de mivel teljesen más FFB kell hozzá így inkább csak felveszem a padot és nyomom. Lusta vagyok minden módváltáskor a beállításokkal bajlódni.
-
ramihu
tag
válasz
JackShephard #26365 üzenetére
Hát remélem azért sikeresebb lehetek vele mint így hogy az egérrel kormányzom és a bill el nyomom a gáz/féket. Legjobban az zavar hogy csak padló gáz és fék van, sim ben gyakorlatilag a cobrával indulásnál szinte mindig kifordul a hátulja.
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #26365 üzenetére
Nekem is így volt, de fordítva nyomom, ahogy konzolon is van.
-
JackShephard
tag
Ohh, köszi a dícséretet, pár éve már nyomom gamepaddal az tuti.
Nálam a bal gombán van a kormány, a jobbon a gáz-fék, a le-fel váltó pedig a hátsó alsó gombokon. A gombával való kormányzást kell nagyon sokáig tanulni, hogy meg tudja tartani az ember bizonyos fokban. Egy ujjal kell tartani azt amit más ember a kormányon két kézzel fog.
Az rFactorban is rengeteg kormányost verek, de azért ott is van 1-2 GSXR féle arc, aki nagyon jól megy kormánnyal.
Szerintem ha valaki most akar elkezdeni akár kormánnyal, akár gamepad-del menni, nincs könnyű helyzetben, rengeteget kell gyakorolni. De sok sikert hozzá. -
daniel1996
csendes tag
válasz
quadroracer #26363 üzenetére
Sziasztok!
Újra visszajöttem , régebben játszottam , most megint.
Eléggé gyenge voltam , de most megpróbálok tovább jutni -
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26361 üzenetére
Mehet gombára kanyar, fék, gáz, kuplung is (ennek nem sok köze van a játékhoz), ezeket mind analóg módon fogja érzékelni.
GSXR meg innen Bubi megy gyorsan gamepaddal. Finoman tudják kezelni a gombákat, ha megnézed akkor olyan mintha kormánnyal mennének. GSX kormánnyal megy már, de gamepaddal is kegyetlen gyors volt.
-
ramihu
tag
Sajnos valaha régen tönkre ment a kormányom akkor hagytam abba a PT-t is. Most egér - bill kombóval nyomom ami nem túl szerencsés nekem. Kormány sajnos nem megoldható ezért arra gondoltam hogy veszek egy gamepad ot. Nagyon elvetemült ötlet vagy vannak azért páran akik azzal mennek?
-
-Draco-
csendes tag
Levelben miért kapnak néhányan lényegesen több rp-t?
Akinek több ütközése van az is többet kap?mintha úgy tűnne... -
-Draco-
csendes tag
válasz
kekeeci #26353 üzenetére
Majd a bétában kell szavazni a bakos féle szavazás egyenlőre feledve.
Nekem nem fagyott gyakran talán egyszer de lassulás akadás és bug az van.
A pezsgőzés viszont nem megy felmegy a pumpa de nem történik semmi./aztán nekem is felmegy a pumpa,meg az "agyagedényektől" is/ -
kekeeci
senior tag
Kipróbáltam én is a LevelR-t, háááááát.....
Csak ezen a héten többször lefagyasztotta a gépem, mint a PT mióta megvan
A sok lökdösődő kis "agyagedény" meg kezd az idegeimre menni (soxor kihozzák belőlem az állatot). Vannak köztük szép számmal hazánkfiai is.Kérdés: honnan lehet szerezni C-Racert??
Másik kérdés: mi van bakosgabor57-tel és a szavazással? (csak nem leállt?)
Harmadik: mi van a PT 35%-os leárazásával?? (amit már több mint egy hónapja beharangoztak)
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer #26349 üzenetére
Én mennék szívesen, csak sajnos az a vinyom ahol volt a jelszóm elszállt és nem emlékszek rá.
nincs valami jelszó emlékeztető a beta oldalan?
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26346 üzenetére
itt nem fog logot csinalni sztem mert a launcherrel van a baj. Minden esetre probald ki a fentebb emlitett dolgot ha fagy. Nem kell hogy leupdate-eljen csak a nyelvet atallitod a betan es mar lephetsz is ki. Ha megoldodott, illetve mar tudtatok a modszert akkor bocsika, csak segiteni akartam.
Jo hetveget!Ui.: mar nem kell sok a beta openig...
Infok itt a ph-n es a beta oldalan: http://beta.invictus-games.com/Mindenkit szeretettel varunk majd!
Udv,
Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
ramihu #26347 üzenetére
Írtam már... pár gondolattal feljebb.
A Corus nehéz és alulkormányzott. Az összkerék hajtásnak köszönhetően a gyorsulása jobb, mint a hátsókerekes Cobráé. De dinamikában a Cobra a nyerő erősebb motorral és kisebb tömeggel, kanyarban szintén fontos a tömeg és annak eloszlása a tengelyeken, ott is a kígyó viszi a pálmát. -
ramihu
tag
Mint már korábban írtam én is a Cobrát vettem. Ahogy nézem lóerőben erősebb mint a Corus csak alacsonyabb a végsebessége. Már csak azt nem értem hogy az erősebb motor mikor lesz jó nekem, gondolom mondjuk egy uphill pályán bár ez eddig nem tűnt fel?!
(Mondjuk ha erősebb a motor, akkor nem értem miért gyengébb a gyorsulása? :-o) -
hugoagagyilo
tag
válasz
quadroracer #26340 üzenetére
Még a bétát nem is probáltam inditani mégis előjön ez a hiba LevelR-nél.Csak ugy magától.Hát semmi ilyet nem tettem hogy bin-re kattintsak
Akkor is csinál log filet ha nem indul el a játék?
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #26343 üzenetére
Mi a baj a magyar nyelvvel?
-
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer #26343 üzenetére
Egy kis részem azért nekem is volt a megtalálásban a nyelv váltással.
Teszteltem a cobrát és a corust.Corus 2 mp-el gyengébb körönként a teszt módban balanszolva,hogy vezethető legyen.Soknak tűnik ez, látszik versenyeken is? -
quadroracer
tag
válasz
-Draco- #26341 üzenetére
Sziasztok!
Ennek a kifagyasnak megtalaltuk az okat, remelhetoleg a beta indulasakor javulni is fog. Egyenlore annyit tudtok tenni az elkerules erdekeben hogy a betaban a nyelvet magyarrol allitsatok at angolra vagy nemetre, a lenyeg hogy ne magyar legyen.
Egyenlore ennyi a megoldas.
A problema reprodukalasert big thx Benedicht-nek! -
-Draco-
csendes tag
válasz
(HUN)IronMan #26339 üzenetére
Akkor mégis van köze a nyelvnek hozzá.Valamit bekever a nyelv.Amíg a bétát el nem indítottam magyar nyelvvel addig nem volt probléma a levellel. Utána lett.
Class 3-ban melyik rp-s kocsit érdemes venni levelben?Cobra gyengébbnek tűnik.
-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo #26331 üzenetére
Ha jossz majd betara es elojon, majd irj rola nekem egy issuet. En nagyon regen lattam ezt a hibat, de nem jott elo azota. Hatha nalad meg lehet jobban fogni. Majd logokat is csatolj, remelhetoleg hamar kijavul majd.
De a Windowst ne telepitsd emiatt ujra.Amugy nem csinaltal veletlenul olyat hogy a bin fajlra kattintottal es hozza akart valamit rendelni a winf..s?
-
(HUN)IronMan
csendes tag
válasz
Nekem SP3-as XP-m van és már sikerült megoldani a problémát: át állítottam a nyelvet és elindult a game.
-
wazup86
tag
nagyon jó, kiderült, hogy bug miatt már 22:00kor vége lett az eventnek
-
wazup86
tag
valaki nem jön velem egy versenyt? Thunderellyst az egyik eventett akarom megcsinálni az előzésest, csak nincs kedvem szenvedni vele.
-
PaJa1
őstag
válasz
Nekem 64bites Win7el, 32es XPvel, laptopon, 2 gépen, Atival, nVidiával nem volt tartósan ilyen problémám, főleg nem a közelmúltban. Régebben volt, hogy ritkán kidibott TODO hibával, de újraindítottam a játékos és ment rendesen.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
(HUN)IronMan #26330 üzenetére
Elöször én ujratelepitettem a wint emiatt,mert ki volt kapcsolva a rendszer visszaállitás.Azóta kb 2 hete már háromszor játszotta el ugyanezt a hibát.Neked milyen Op rendszer?
-
(HUN)IronMan
csendes tag
Nekem folyamatosan ezt írja, pedig már a procin is húztam fölfelé! Nem akar elindulni!
-
-Draco-
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #26326 üzenetére
Közben eltűnt, annyit csináltam hogy a bétát indítotam el a magyart átállítottam angolra utána a levelen is nyelvet váltottam és elindult.Hogy összefügg-e nem tudom lehet hogy magától javult meg.
-
hugoagagyilo
tag
-
-Draco-
csendes tag
A(z) TODO: <File description> hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Ez a hiba indításkor mire utal?Reinstall után is ez van levelben. -
wazup86
tag
sajnos nekem ilyenek, hogy RTF, CTF nem nagyon mennek, mert végig szaggatok.
vagy a netem miatt, ami 5megás, vagy a gépem miatt,de szerintem gép :S -
wazup86
tag
igen észre vettem, irkálta sima versenynél is,hogy driftelj 3 nice-t ilyenek
más: tudom hogy nem nagy helyezés, de lvl1 wizz-el mentem sok jó kocsi ellen, am 89en jelentkeztek kb. ha jól láttam. 4. fordulóban azért elég kemény volt, hogy én voltam lvl1 kocsival meg egy lion volt még, többi: cl3 cobra, cl6cobra, subaru :S
-
PaJa1
őstag
válasz
wazup86 #26315 üzenetére
A mára kiír eventek közül 2t egyedül is meg lehet csinálni gyakorlás közben, kb 5 perc.
Benyomsz egy kicsi RTF pályát, felveszed a zászlót, beviszed a kapuba 20szor. KÉSZ.A másik, ami elvileg RTF összevont event lenne, szerezd meg, vidd be - csak kamuszöveg.
Amint látható, a kritérium: teljesíts kettő futam közbeni eseményt - akármilyet. Szerintem nem is kell hogy RTF módban csináld, jó sima versenyben is. Az in game eventek azok pl: legyél 1, érd el a 112 mérföldes sebességet, ugorj 30 métert, ne javíts...stb - ezekből kell kettőt megcsinálni és kapod a XP duplázót. -
Creative997
őstag
válasz
wazup86 #26319 üzenetére
Igen, a büntetőrendszer TA-ban elég nehezen kivitelezhető. Balszerencsés körülményből millió példa akadt, nem láttam a tiedet, de el tudom képzelni, ő csak neked ment, kapott 1 piros zászlót, te viszont visszapattantál a falról és azt figyeli te hányszor koccantál neki, ha megvolt a 3 piros akkor büntetés. Én is jártam korábban így nem egyszer, tömegkarambolnál szinte elkerülhetetlen ha belül vagy: belém rongyolnak hátulról, én meglököm az előttem lévőt és én kaptam büntetés és még füvet is nyírtam. Sajnos ezt a problémát nemigazán lehet normálisan megoldani
-
wazup86
tag
pff hogy ez a thunderely mekkora szar!
meg akarnak előzni, kimegyek külső sávba előzőn meg nyugodtan belsőben, előz is megfele, erre rámrántja a kormányt, pedig szinte már a falhoz súrolódtam annyira el akartam engedni, és az a poén, hogy ki állítás kapok a boxba ezért -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Nincsen valakinek kéznél egy iwiw meghívó nagyon fontos lenne!
Köszi előre is!
Akinek van az küldjön egyet ide:
kpkft@freemail.hu
Köszi még egyszer!!
Üdv: -
ramihu
tag
Azt betudom valahogy állítani hogy test drive nál ne csak az első pályán tudjak menni?
-
wazup86
tag
CTF eventett megcsináltam, RTF eventett hogy kell? meg az utolsót ami a kettő össz eventje? vagy az automatice megkapom ha mindkettőt teljesítem?
-
ramihu
tag
Pimx néven vagyok fent, általában minden este. Sajnos pocsék játékos vagyok de azért szeretem.
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #26309 üzenetére
Az event készítés egyelőre még csak a lvlRes verzióban van. Ott fent a naptár ikonjára kattintva megjelenik az esemény naptár. Itt van egy súgó gomb ami részletesen leír mindent.
A Create Event gombbal lehet eseményt szervezni, a csapatfőnök tud ilyet a saját csapatának. A mezők kitöltése értelem szerű, a készítéssel, csatlakozással kapcsolatos kérdésekre meg a súgó szerintem bőséges választ ad.Ajándékozni ugyan úgy lehet mint már kb 2 éve. Boltba bemész, cucc kiválaszt, de nem a bevásárlókocsit toljuk el, hanem az ajándék ikonra kattintunk, ahol beírod annak a PONTOS nicknevét (van kereső) akinek küldeni akarod a cuccot. A cucc értéke az APdból vonódik le. Pontot nem lehet küldeni, csak tárgyat.
ramihu,
milyen néven kezdted meg újra a karriered? -
bartis
csendes tag
Szia Paja,és köszi a gyors választ.(esetleg a "hogyan"-ra is tudnál segíteni nagyvonalakban?)Illetve,abban is tudnál segíteni,hogy átutalni,illetve kocsit ajándékozni lehet-e?
És köszi előre a választ! -
ramihu
tag
Csaknem 2 év PT kihagyás után újra kezdtem level-r ben. Nekem csak egy AP subi maradt ott a PT ben.
Rengeteget gondolkodtam hogy cl3 ban mit vegyek de hosszú tiprodás után én a cobrat vettem meg az astra klón helyett.
Úgy érzem hogy a cl4-5 kimarad és cl6 lesz a következő amit veszek. Ott nagyon esélytelen cobra a panamával szemben? -
milomi
tag
Hali Beszéltem a NEW EVOLUTION BLOOD főnökével... mondtam neki hogy ha marad a -15 % az RP -ből akkor kilépek.. erre Ő vissza vette -10 % + adott nekem a pókerbe 200 ezer pontot
szal AP is van meg mindne
-
bartis
csendes tag
Bocsi,még azt szerettem volna megkérdezni hogy a klánfutamokat hogy kell regisztrálni?A haverom a klánfönök,de velem együtt semmit nem tud ezekről,én is csak visszaolvasva értesültem erről.
-
bartis
csendes tag
Sziasztok.Szeretném megérdeklődni hogy a PT-ben tudok-e egy haveromnak kocsit ajándékozni,vagy AP-t?
Tisztelettel várom szíves válaszotokat.
Bartis -
PaJa1
őstag
Nem kapsz több RPt futamonként, viszont vannak kb hetente eventek a csapatnak, ezeket a naptárban tudod megnézni, ott RP jár a top 3nak. Tegnap sikerült elhoznom 10 ropit
nekem csak vizsgaidősuck van, még nem tudom hogyan fogok akkor ráérni, haza megyek e hétvégén vagy sem. Ez a dízel nem az e-klub? az is a planeáriumnál volt.
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #26301 üzenetére
Köszi a meghívást, sok sikert kívánok de így szakdolgozat végefelé, illetve szakdolgozat-védés, nyelvvizsga és államvizsga előtt nemigazán van időm másra, gondolom megérted.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Nem Kisa nem porszivó ügynök
Egészen másról van szó.Talán nem fog rám megharagudni ha elmondom.Apukája egy rockzenekar szólógitárosa.Egy nemzetközi tehetségkutató versenyen vesznek részt a zenekarukkal,2 elődöntőn vannak túl
A másodikra Kisa meghivására mi is elmentünk Dark-al és nagyon jóléreztük magunkat.Mondjuk alap a rockzene szeretete
Nem mellesleg nagyon jól játszanak. Most jön a harmadik elődöntő és utána a döntő.Az elődöntők ugy zajlottak zajlanak hogy a közönség szavazza továbbjutásra a zenekart,mivel ők Tokaj környékéről jönnek olyan hatalmas szavazótábort nem tudnak magukkal hozni.Ezért szerette volna megkérni aki pesti vagy környékbeli jöjjön el 28-án este a Diesel clubba halgassa meg és döntse el kézfelemeléssel,hogy meg érdemli vajon az ECHONALD a döntőbejutást.Szerintem nem fog csalódni aki eljön,és egy péntek esti kikapcsolodásnak tökéletes program.Ja és még valami személyesen is megismerhettek pár játékost "DarkDevil"
"Töki" alias "Kisa" ,"Bix" valamint "Hugó" biztos ott lesznek.[link]Bocs az off-ért.
Üdv :Hugó
Erre válasz!! Szeretném ha kb 10-15 ember eljönne a bulira!:
Számítok rájuk:
Paja
Lacika (SylarHUN)(werewolf) bocs ha rosszul írtam
Creative
bix
Hugo
Dark
apa
Vakond
egyenlőre ennyi!Ha valakit kihagytam akkor írjon rám mindenki aki tud jöjjön el!
Akiknek itt a neve kérem őket keressenek itt vagy Level-R-be,hogy tudnak-e jönni!!!
itt lesz a buli:este 10 töl lesz az Echonald!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest