Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #24199 üzenetére
De mindent vagy csak amit kihagytál?
-
Ricco_hun
senior tag
De ez az, hogy nem lehet linkelni a profilom, mert arra is az az üzenet jön, hogy fel lett függesztve. Annyi, hogy be tudok jelentkezni a főoldalra (és ugye a főoldal nem a /profile, hanem /home, ami belinkelve semmit sem ér), de akárhova "mennék" egyből jön az üzenet. Amúgy biztos az nem tetszik nekik, hogy mindenki ezt a képet állítja be profilképnek. Amúgy sajátgépről töltöm fel, úgyhogy nem értem a dolgot. De lehet, hogy nézi a fájlnevet és lehet, hogy már spam-nek veszi ezt az "Aeria10M" jpg-t. Megpróbálom átnevezve feltölteni. De lassan már én érzem szarul magam, hogy ennyi fake e-mailt regelek freemail-en. Tossza meg a twitter.
Egyébként már postoltam a 10M+ topikba a májszpésszel meg a fészbúkkal. Szerintetek elfogadják, ha postolok mégegyet csak a twitterrel? Mert ha nem, akkor nem is kínlódok a twitterrel. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #24195 üzenetére
Hmmm... én pont most csináltattam meg barátnőmmel is a twitter regisztrációt, mert az ő profiljára is szeretném megkapni az AP-t. Már azóta beléptem párszor, de nekem nem írt ki ilyet. A régi acc-om is működik, pedig jó pár hónapja nem léptem be ezelőtt. Nem lehet, hogy a gépeden valn valami kutakodó progi? Futtass le esetleg pár spyware keresőt, jobb nem jut az eszembe
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24195 üzenetére
Ha sikerült a profilkép feltöltés és meg lehet tekinteni a profilodat akkor szerintem nincs gond, csak linkelned kell a profilodat. Hiába nem tudsz vele mit kezdeni, ha megtekinthető akkor látni fogják, hogy milyen kép van kirakva.
Szerintem az a baj, hogy mindenki ugyan olyan néven, helyről állította be a profilképét, ha átnevezed, saját gépről töltöd fel másik tárhelyre és onnan linkeled akkor lehet, hogy nem tűnik majd gyanúsnak nekik. Szóval egy kicsit pofozni kell és talán akkor nem riasztózik.milomi,
egyszerűbb ha csak a játék indító fájlját szerzed be, nekem annak a futtatásával kb 15 perc alatt startra kész lett a játék. Offline úgy sem tudsz vele játszani, MMO a játék. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24194 üzenetére
Ez úgy volt, hogy régebben hasonló eventek miatt regelt twittereimet is már felfüggesztették, gondolom mert soha nem használtam őket. Ezért újraregeltem twitterre. Direkt új e-mail cím satöbbi, beregelek, aktiválom, feltöltöm profilképnek az aeriás képet, egyet frissítek a profilomon és jön az üzenet, hogy suspended account. Bejelentkezni beenged, csak a főoldalon írja egy pirossal bekeretezett részben, hogy gyanús tevékenység miatt felfüggesztették az accountot. Hát igen, nagyon gyanús, hogy feltöltöttem egy profilképet. Így nem lehet aeriára linkelni, mert hiába vagy bejelentkezve, a profile linkre csak egy üzenet jön be, hogy ezt az accountot felfüggesztették. De régebben is csinálta a twitter a maga marhaságait, annyira féltik azt a fost, hogy hugyé-szaré jön a suspended account. De furfangosak, nem törlik, csak felfüggesztik. Ez a felhasználó szemszögéből ugyan edésmindegy, de nekik meg továbbra is pörög a számláló, hogy ennyi meg ennyi regisztrált taguk van. Szánalmas banda.
-
bix-
tag
válasz
Ricco_hun #24189 üzenetére
Nyugi, én még az első között posztoltam (6. oldal a fórumon) és még mindig nem kaptam AP-t...
És azóta már van 318 oldal
Soha nem fognak a végére érni én azt érzemPersze ne legyen igazam.
Amúgy nálam működik a twitter. Igaz nem is most regisztráltam, bár a használatát nem viszem túlzásba. -
milomi
tag
valaki CD-n eltudná nekem küldeni a játékot ? persze kifizetem ..
-
Ricco_hun
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy a frissen regelt twitter accountot miért függesztik fel kb 2 perc után? Elmennek ezek a jó édes....... Töltöm fel a profilképnek az aeriás képet, erre a következő frissítésnél már a "Suspended Account" fogad (ezt 2-szer eljátszottam). Bazz ezeknek nincs jobb dolguk mint friss accountokat felfüggesztgetni, arról már nem is szólva, hogy a régebbieket is felfüggesztették egytől egyig - a semmiért. Többet a twitter közelébe nem megyek. Elesek 300AP-tól de lexarom, ezek a twitteresek fogyatékosok.
-
Attka85
tag
válasz
Blade.T #24185 üzenetére
haha éppen mögötted autóztam és figyeltem az íveidet, mikor láttam, hogy pörögsz, mint egy szélkerék
kár érte, mert kezdtem belejönni és lehet, hogy sikerült volna a nyomodban maradni, de nagyon gyors voltál cici2-n szép akrobata jelenet
---a viicces hogy nem is látszott ott tábla, amikor lassítva látszik a borulás... a tábla jobb oldalt hevert...melletted
-
Blade.T
tag
Hoppá, kis bukfenc
[link]
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Creative997 #24183 üzenetére
ÓÓÓÓ már olyan régóta!!!
akkor megmenekültem majd 2 évig
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Napfénysüti #24177 üzenetére
Szerintem csak "greenhorn" és azért ilyen.
-
_DarkDevil_
csendes tag
Van sejtésem nem is kicsi
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #24176 üzenetére
Ha visszaolvas lesz valami sejtése....
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Napfénysüti #24177 üzenetére
Igen valószinü igy kompenzálja a hiányosságokat
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Creative997 #24176 üzenetére
Végre szerencsés embernek érzem magam
Aszem ezekután mégjobban nem fog csipázni engem
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
_DarkDevil_ #24170 üzenetére
Esetleg kisebbségi komplexus és próbálja ellensúlyozni?
-
Creative997
őstag
válasz
_DarkDevil_ #24175 üzenetére
Szerencséd hogy nem ismered/ismerted (korábban)...
-
_DarkDevil_
csendes tag
igen Mi Pt-sek de a csapatához meg nuku jönni
akkor miért lett OBhun-os?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #24173 üzenetére
Minek mennénk mi oda? Mi PT-sek vagyunk!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
_DarkDevil_ #24172 üzenetére
köszönöm köszönöm!!!
na de jön valaki DTM-ezni?? -
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa #24171 üzenetére
Congratulations Kisa
csak igy tovább
ha neked jó nekem is
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
_DarkDevil_ #24170 üzenetére
Köszi de engem igy szeretnek vagy utálnak az emberek!!!
tőlem tanult mindenki mindent kivéve aki nem xDDDD -
rsx
aktív tag
válasz
_DarkDevil_ #24168 üzenetére
Már megszoktuk Kisa-tól
-
_DarkDevil_
csendes tag
A"király" !Beszarás
Ugy tudtam már Elvis kinyiffant
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24164 üzenetére
Annyi hogy akik eddig postoltak, megkapják az AP-t. Ez csak azért kicseszés, mert akkor így mi, akik a szabályok előtt postoltunk 200AP-val kevesebbet kapunk?? A faszért kell változtatni rajta vagy akkor miért nem lehet ezt az első oldalra leírni, miért kell a 6 millió post közé beszúrni, ahol elég nehezen találod meg..?
Leszarom, én újrapostolok. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Aki követni akarja a "Királyt" (Engem)
Akk itt megtaláltok!!!
[link]
online f1 és dtm versenyek vannak!!! -
JackShephard
tag
Akkor most mi is van? Én már beírtam a post-omat, most akkor az kuka? Vagy az új szabályok szerint kell egy új postot csinálni? Tud valaki erre választ? Én a 180.oldalon láttam Taztól egy postot, hogy mi is van, csak nem tudtam értelmezni szerény angolságommal. Esetleg valaki lefordítaná azt? Köszönettel.
-
hugoagagyilo
tag
Ja ja igencsak beleizzadtam mire minden link müködött egy kattra.De most már perfect vagyok ebből is.
A lényeg ha frissen regiztünk a májszpészre nekünk kell linket generálni baloldalon alul, twittyer megy könnyen,a fészbukot meg igazoljuk elöbb vissza mert hiába van oldalunk meg barink is akkor sem találnak meg bennünket.2 db fészbukossal próbáltam a másodiknál nekem kellett megszerkeszteni a linket http://www.facebook.com/people/Felhasznalo-Nevunk/sokszám sok számot látjuk profil oldalon a linkben hátul.Remélem segiteni tudtam annak akinek szüksége van rá.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24159 üzenetére
De ne ezt a hszt linked be nekik, hanem amiket ide is írogattál
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24159 üzenetére
Mondhatni tökéletes!
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24157 üzenetére
Twitteren kívül semmi nem jön be...
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24154 üzenetére
Nem kell, csak lehet... Azért belinkeltem nekik, hátha...
De ez így már elég gáz szerintem. -
hugoagagyilo
tag
Nekem a fészbukom már aerias ezekszerint evvel történt már valami.
Ez igy már csak jó de nem ugy néz ki a linkem ahogy ezt ők kérik.
http://www.facebook.com/aeriagamesportal#/profile.php?ref=profile&id=100000676085658 -
bix-
tag
Szerintem lényegtelen, mert megváltoztatták az event-et....
1. Change your Facebook profile Picture to the above image. (500AP)
* Give us a link to your Facebook Profile! (i.e. http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=550535772 NOT http://www.facebook.com/?ref=home)2. Change your Twitter profile Picture to the above image. (300AP)
* Give us a link to your Twitter Profile!3. Change your Myspace profile Picture to the above image. (300AP)
* Give us a link to your Myspace Profile! Your profile must be set to Public, so everyone can viewKépről már szó sincsen.... No comment.... Csak azt nem tudom, lesz-e ebből egyáltalán valami is? Vagy akik még a régi kiírás szerint posztoltak, azok megkapják? Bár nem hiszem... Ezzel most kicsit felbaxták az agyam...
-
PaJa1
őstag
27-szer annyian vannak arkádban, mint szimben
2 vs 54 -
PaJa1
őstag
Nagyon úgy fest, hogy csak holnap délelőtt érek majd rá ilyen fotózkodásra... Lehet, hogy már késő is lesz ahhoz, hogy beküldjem meg le is jár az idő meg senki nem lesz online
-
bix-
tag
válasz
Creative997 #24146 üzenetére
Áhh, csak itt is sok az OBHUN-os
-
Creative997
őstag
válasz
meduzatomi #24147 üzenetére
Fő az önkritika
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
Creative997 #24146 üzenetére
hagyjadmá'... én bénáztam csak
-
Creative997
őstag
Hú de megnőttek a hozzászólások...
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24142 üzenetére
dede, olvastam, sőt... csak azt sem tudtam merre voltam arccal
mostanra tisztult ki
- pusztult, lehet agysejtem is - nemkevés
-
bix-
tag
válasz
meduzatomi #24141 üzenetére
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24141 üzenetére
nem olvastad mit kell csinálni Facebook és Aeria gamesbe kell
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24139 üzenetére
Dark! felvettelek MSN-re...
és most ezzel mit kell tennem? -
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24136 üzenetére
most frankóóó
-
bix-
tag
válasz
meduzatomi #24136 üzenetére
Megy ez
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24135 üzenetére
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24133 üzenetére
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Alul rányomsz a beillesztésre?
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24130 üzenetére
alul az ablakban van hogy feltöltendő képfájl tallozás és ok de gondolom igy csináltad mert én csináltam és nekem okés volt a kép
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24131 üzenetére
besz.rok... sajna nem vagyok képben, hogy ezt hogyan kell csinálni
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24129 üzenetére
Ott én sem látok semmit itt viszont ha ráklikk a linkre nem jön be semmi
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24128 üzenetére
amit kaptam, azt raktam...
hogyan illesszem ide be? - hogy [link] szó is legyen, meg kis kép is, ami elfér ide, hozzászóláshoz? -
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24127 üzenetére
a 24125-ös hozzászólásban nincs kép! - én oda nyomtam. Itt, ahol ezt írom, van alul egy olyan, hogy:
Új kép feltöltése a szöveghez
Feltöltendő képfájl (max. 1920x1200 px, 1 MB; GIF/JPG/PNG)Jelenleg rendelkezésre álló tárhely: 1 403 kB
Korábban feltöltött képeim listája...namost oda beletettem a gépról a képet, amit itt mindenki kirak hozzászólásban, de semmi. én nem látom... még egy próba:
Szerk: és most sem látszik a thumbnail, csak a [link] szó...
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24126 üzenetére
Nem tul nagy a kép?
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24126 üzenetére
Van kép csak fele van meg
-
meduzatomi
csendes tag
válasz
_DarkDevil_ #24125 üzenetére
de de de őőő most az van, hogy a szövegablakban "kép feltöltése a szöveghez"-be beletettem a képet, és én nem látom sehol a képet... mivaaan? - elvesztettem a fonalat
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
meduzatomi #24124 üzenetére
Nincs mit Tomi veled vagyunk
-
meduzatomi
csendes tag
...szétrántotta... és az idő is lejárt
- fenébe - most mi van?
-
meduzatomi
csendes tag
Meg én is "ott voltam" Dark, Hugo, Max, ésatöbbiek... ezúton is köszönöm!!!
...linkElek, de marhára nem tudom, jó linket másolok-e be ide
- szétrántaná már a fórumot hahaha...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Blade.T #24121 üzenetére
Facebook-on egy Aeria által fejlesztett alkalmazás. Lényegében egy online Texas Hold'em játék, szobákkal, igazi ellenfelekkel. Pontokért játszol, amit aztán be lehet váltani bizonyos mennyiség után AP-ra. Amennyiben jó vagy, akkor a legtisztább AP szerzési mód
Itt tudod elérni.
-
Blade.T
tag
Ehhez a Poker Heroes hoz nem értek
mi ez egyáltalán?
-
JackShephard
tag
válasz
Attka85 #24115 üzenetére
Itt vagyok, élek és virulok.
Akkoriban ultimátumot kaptam, hogy vagy nevet váltok vagy permanent bant kapok. Akkor lettem GirlHunter, de valami akkor meg is szakadt bennem a játékkal kapcsolatban. Nem megy már annyira mint régen, mondjuk nagyon keveset is játszom már. Ide Jack Shephard néven írogattam mindig is, a 2. accountomat is így hívják a játékban, de azzal maximum magam ellen megyek már csak.
Igen így az 'attka' nick nekem is rémlik, valóban jókat mentünk akkoriban, örülök hogy itt vagy azóta is.
A facebookos event valóban 01.00-05.00között lesz, nincs korán nekünk európaiaknak sajna.. de egy 200AP-s screenshotot megér.
Örülök, hogy a videóm sokaknak elnyerte a tetszését, akkoriban nagyon sok melóm volt vele és nagyon jól is sikerült szerencsére. Mondjuk ehhez kellett Crea és Paja is, nélkülük nem lett volna ilyen jó. -
Attka85
tag
a tápom 440W-os Mercury ---> azt írja a dobozán, hogy leégés és rövidzárlat-, speciális porv-védelemmel van ellátva...CE minősítéssel,12 cm átmérőjű ventivel, nemhinném, hogy ez volna a ludas, inkább vidikari lesz az, mert külön csatiról kapja a tápot, ami picit meghajlott, mikor vinyót cseréltem a gépben és lehet, hogy érintkezés hibás... vagy csak a driver nem jó, bár az nem indítaná újra, de azzal is problémázik néha, kiírja hogy nem minden funkció működik a catalyston... majd remélem nemsoká ki tudom cserélni, mert nem akarok égni
kösz a segítséget!
-
bix-
tag
válasz
Attka85 #24115 üzenetére
Csak ennél a játéknál indul újra, vagy máskor is? Mert ez akár tápegység probléma is lehet... Füstölt már el nálam pár táp, mindegyik így indult, hogy néha-néha újraindította a gépet. Ha púposodni kezd a kondenzátor benne, akkor azonnali csere. (én akkoriban nem gondoltam erre, utána vagy 1 órán keresztül szellőztettem a szobát)
De lehet akár hűtés probléma is (cpu/vga).
-
Attka85
tag
válasz
UnConnecteD #24110 üzenetére
haha...bocs nem tudtam hogy Girlhunter=Boobshunter... Jack nickje JackShephard ha jól írtam, sejtettem hogy nevet válthatott, de nem voltam biztos benne, hogy Ő az
Mindenesetre örülök, hogy itt van és hogy ilyen magas szintet képvisel ! Én is nevet váltottam a nyár folyamán, régebben attka nickkel mentem, azelőtt mindig nagyon figyeltem az időtáblázatokat, hogy hol van rajtuk Boobs, ...általában a tetejében volt
szép meccseket mentünk, jó rá emlékezni! ---
Más: Mikor folytatódik a Bajnokság? Sajnálom, hogy a gépem rakoncátlansága miatt lemaradtam, minden összejött akkor: vírus, net-hibák...ohh még jó hogy mostmár nincs akkora baj! De van olyan ritkán, h hopp újraindul játék közben a gép...Vidikari gond lehet? vagy valami más? ---> Intel dualcore 2.8 cpu, ddr2 ramok(1.5 GB) ati 1650, catalyst 9.11, de próbálgatom a többit is... bocs az offért! Üdv nektek!
-
Attka85
tag
Na én is ide teszem a képet, hogy ne AG-s fórumon legyen
[link] -
meduzatomi
csendes tag
válasz
meduzatomi #24108 üzenetére
óóó dehülye! - nem láttam, mennyi hozzászólás van már ebben a témában (lassan töltődött az oldal, s csak az elsők látszottak) - és az öt perc is lejárt - tisztahülyétcsináltammagamból
Megvan a kép nekem is hova érdemes, és hogyan feltölteni? -
Attka85
tag
válasz
JackShephard #24100 üzenetére
wOw!!! O.o ez nem semmi videó!! gratula hozzá, igazi mestermunka volt!!! Baromira jól megvan csinálva, a zene is pont alávág, nagyon tetszik, el is mentem könyvjelzőbe
Tényleg Boobshunter-rel mi a helyzet? nem láttam már vagy fél éve(talán több is már), pedig nagyon jókat küzdöttünk egymással anno, hiányzik nagyon, lelépett volna? Remélem csak nevet váltott, nem tudja valaki mi van véle? Szívesen mérkőznék vele ismét
Mégegyszer GraT a vidihez, ez meghozta a kedvem!
Szerk.: meduzatomi: igen tudjuk már hogy van ez az event, de köszi hogy belinkelted! -
meduzatomi
csendes tag
Vannak "feladatok" - amikkel tudtok AP-t szerezni, képlinkelés ide oda. 200+700 most is - olvasgassatok:
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=687669&sid=6f5349b4dd983ca7cfee4dc0764f7ec7
-
DRPCDoki
tag
Új event.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #24096 üzenetére
Nem kell url-ezni aerián, csak beszúrod simán a linket!
Na ez volt a helyes megfejtés.
Thx
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Ez faja volt ,és a zene !Végre más is szereti a zenét ez jóóóóóó.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard #24088 üzenetére
nem akarja, hogy lassak, hogy van 6 millio RP es 50k AP-ja tartalekban
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24098 üzenetére
Én mindig URL tag közé teszem a linket, így még el is tudom nevezni valaminek.
-
Creative997
őstag
válasz
Ja, az jó kis buli volt
Csinálhatnánk még hasonlókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest