Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Néztem is... nem frissül a nyelvi file

Chathez nekem egyelőre annyi, hogy a betűméret állításakor a játékosok listája (jobb oldali panel) mérete nem változik.
-
Benedicht
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
En arra gondoltam, hogy megkerdeznem hogy melyek azok a dolgok, amelyek rettentoen zavarnak benneteket a chatben. (akar funkcionalisan[hianyzo funkcio], akar mukodesben[bug, ertelmetlen funkcio], akar kinezetben)
Szerintem maradjon igy.

-
quadroracer
tag
A betara regisztralni tovabbra is a beta oldalan lehet [link], amely utan a usert itt a forumon egy nekem kuldott privat uzenetben lehet engedelyeztetni. (naponta tobbszor is ranezek, es engedelyezem).
Elso korben a Crew Tournamentsben lehet megnyerni az uj autot, amelyet pentekre szervezek, a neve a bajnoksagnak az auto neve lesz. Akik kimaradnak azoknak lesz egy championship event, ahol mindenki megkapja az autot. (Ez valoszinuleg szombaton lesz delutan, este fele).
Remelem minel tobben leszunk!Varunk mindenkit szeretettel!
-
quadroracer
tag
Hi Skacok!
Lenne egy par dolog, egy ket friss hir es egy keres. Kezdenem a beta hirekkel.:
- Erdemes regisztralni a betara (jelenleg kb 2-3-4 ember jelentkezik naponta nalam itt a ph-n) mert a hetvegen ismet egy uj autot lehet kiprobalni, amit meg nem lattatok a jatekban. Ez az auto egy 6-os classu BMW M3 GTR lesz. (Csak nehany napig lesz kinnt ugyhogy erdemes lesz benezni).
- A masik dolog, hogy kapni fog a beta a napokban megint uj frissitest, amellyel egy ket bug kijavul, illetve frissulnek a magyar szovegek(ez Pajanak lenyeges leginkabb).Es vegul a kerdes. Ugy nez ki atalakul a chat. (amikor megkaptatok ezt az uj chatet, sok visszajelzes volt, de csak most jutott ido az atalakitasra). Az mar biztos hogy egyszerusiteni fogjuk!
En arra gondoltam, hogy megkerdeznem hogy melyek azok a dolgok, amelyek rettentoen zavarnak benneteket a chatben. (akar funkcionalisan[hianyzo funkcio], akar mukodesben[bug, ertelmetlen funkcio], akar kinezetben)
Ha benneteket nem zavar, ide a forumra varnam a valaszokat, mert igy attekinthetobb szamotokra is. Kb 1-2 hetig varom a valaszokat. Koszonom a figyelmet!Ui.: A BMW, csak nyeremenykent lesz elerheto, azt szeretnem ha lennenk kb 10-en egyszerre a szerveren, hogy egy egy eventet le tudjatok futni. (akik regisztralnak az eventre es jatszanak mindenkepp megkapjak az autot!!)
Udv,
Laca
-
PaJa1
őstag
Pedi gépen elindult a béta

A friss GTR vezetéséhez én minimum egy vízi jártasságit kérnék. Úgy viselkedik, mint egy tankhajó
-
szacsee
nagyúr
Meglesem a beta-t tapasztalatszerzésre jó lesz, no meg kíváncsi vagyok rá... amíg kiderül hogy meddig nem lesz ip ban addig jó lesz.
A másik, hogy nem féltitek az Acc-otokat, hogy gondolnak egyet és nem lehet elérni innen a Level-R-t?
5xxx-en gondolkozom én is, de most a forint le van halva elég szépen... ráadásul a megjelenéskor közölt árnál többért adják a kártyákat.
Valószínű én megvárom vele az őszt, addig kijön a 6xxx az talán leviszi az árakat, mint a 4xxx-nél a raktársöprés. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Így van, külön kiadó, külön szerver, külön adatbázis.
Tegnap este még ment mind a két játék IP maszkolás nélkül. Nem tudom meddig marad így. Jelenleg érdemesebb németeknél kapirgálni, több az event, több a játékos. Bár ez hosszú távon nem hiszem, hogy változna max mi leszünk kitiltva így trükközni kell majd. De ez megint fordulhat ha a két kiadó különböző stratégiát folytat a frissítések terén - persze erről semmit sem tudunk, tehát csak rövid távról lehet egyenlőre beszélni.
Beszéltem GMmel és nem is tudott system és task eventeket készíteni. Szóltam neki, hogy kellene és ha nem megy akkor állítson valamit az accán vagy a debreceniekkel csináltassa meg. Mondtam hogy ha kell akkor segítek a napi feladatok készítésében. Ő nem csinált, engem nem kért, gondolom akkor nem is akar...
Lehet nem OC GTX lesz a következő hanem valami új eco 5xxx radeon. Hozom haza a gépet és itthon a fogyasztás nem mindegy, koliban fix az ár akkor is ha vak sötétben botorkálok és akkor is ha részecskegyorsítót izzasztok

-
Bazzzs
senior tag
válasz
szacsee
üzenetére
A PT és az LR két külön játék, két külön kiadóval. Ebből kifolyólag a szervereknek és az accoknak sincs semmi köze egymáshoz, ezért oda is regelned kell, és újbol kezdened. Viszont nem tudom, hogy egyáltalán be tudsz-e még oda lépni. Egy ideig nem volt IP ban, de lehet, hogy most csak trükközve jutsz be.
-
Salad Finger
csendes tag
Hmm az nem lenne rossz, ha át lehetne menni PT-ről LR-re.
-
szacsee
nagyúr
Jóvilág.

Minek keresel OC-s GTX-et, sokat nem fog dobni rajta, ha kell a +kraft miért nem valami más típus?Akkor ha jól értem, ha működne az accom, a következő frissítésnél a beta-ból avanzsált játékfrissítéssel is tudok játszani a már meglevő karakteremmel?
PT-re vagyok beregelve, de ha ilyen siralmas a helyzet, akkor LR-t is kipróbálom.
Gondolom 1x fel van nálatok rakva a beta, és a PT, vagy LR mellette...
PT-ből átnyergelek LR-re megmaradnak a pontok, vagy kezdjem újra... úgyis rég játszottam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cuccokat frissítettem, jó öreg p3 volt odarakva, így megkíméltek idáig a tuningolni akaró i7-es Vér Pistik.
-
PaJa1
őstag
-
szacsee
nagyúr
Ma én is megpróbálom a beta-t, remélem elkocog a konfigommal. (nem az ami az aláírásomban van)

Level-R-ben lehet használni a régi acc-ot, vagy az csak PT-ben műkszik?
Igaz rég nem játszottam így lehet már törölték is.
No mindegy valamivel el kell ütni az időt.
4850-et látom eladod... nem vált be?
-
PaJa1
őstag
válasz
tttzshd
üzenetére
Ma voltam bent du, de nem volt 1 szim vs szoba sem

LevelRben többen vannak, jóval tágabb rétegnek van joga belépni oda.Nem tudom mi fogja vissza a bétát a logintól :s még a login kép előtt hallom a pittyenést és már jön is a hibaüzi, hogy nem tud csatlakozni, ellenőrizzem a netem. tűzfal gyanús a dolog, akkor szokott ilyen lenni de az ki van kapcsolva :s PT, LvlR belép.
-
tttzshd
tag
Sziasztok !
Alig vannak a PTn ! Tavaly óta nem játszottam ,most meg halott ???30 játékos ha van ,mi történt ?
A level-r többen vannak ?
Thunder Alley teljesen halott senki
a zászlosba sincs senki ,és nem is jön senki
ááápedig gondoltam előveszem újra de így !!
Nem sok értelme van játszani -
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Természetesen.

-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Szerintem nálam van valami gebasz. Azt a hibát dobja amit máskor is láttam már meg írtam is. Igyekszem egy komplett újratöltéssel orvosolni a problémát.
Érdekel a GTR 35ös![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quadroracer
tag
Ha loginig eljutsz, akkor valami hibakodot dob nem? 104-es esetleg? mert akkor a usered nincs engedelyezve. En az egyiket engedelyeztem csak, majd ird ram melyikkel probalkozol. Na nem ez a problema akkor meg irhatsz nekem egy Jirat, rola, hatha nem csak nalad fordul elo, es ezert vannak kevesen a betan

Udv
Laca
-
kekeeci
senior tag
Nálam mind a három stabilan fut.

-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
A sörözés jó lett volna ha nem pancsolt vackot adtak volna... De a kaja az jóóóóóóó volt

A PT megy faszán, LvlRt most frisítem, a béta még mindig nem tud csatlakozni, frissítés megy de a játék még a login előtt azzal jön, hogy ellenőrizzem a netkapcsolatomat.
-
Creative997
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
A játék bétája, az hogy LR vagy PT néven fog e futni a kiadóktól fog függni, de ide a bökőt hogy előbbi hamarabb ki fogja adni.
Tegnap felnéztem bétába, pezsgett az élet, keményen egyedül voltam. De az R35 az odab@sz! Meg a másik, az az új TA gép is. Ember híján módokat nem tudtam tesztelni.PT vs. LR.. Már nem nyomattam utóbbit több mint fél éve, de lehet még több ideje, előbbit se 3 hónapja, de most nyáron úgy érzem nem is nagyon fogom. Úgy tudom LR blokkolt lett újra, PT-be meg kevesen vannak, nem tudom.
Ja és köszönöm a gratulációkat. Habár ez még csak alapdiploma, még kell 2 év.. De megszenvedtem ezzel is.
-
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Kicsit hanyagoltam mostanában a játékokat, mivel a gépemen történt 1-2 változás.
Látom van beta, nem beta, no meg Level-R és PT is.
Melyiket érdemes használnom, ha nem törölték még az acc-omat?
Az itt hírdetett beta az Level-R vagy PT?
Mivel toljátok?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Lövésem sincs mi baja a bétának :s megint nem indult. Megnézem majd a live verziókat is.
Most viszont sörfesztivááááll!!!! -
quadroracer
tag
Beta: Bajnoksag teszt!
Hi mindenki!
Bar nem kaptam valaszt a multkori felvetesre, de teszteles miatt, es azert hogy felhivjam a figyelmet a jatekban megtalalhato uj eleg nagy fejlesztesre, keszitettem egy bajnoksagot, aminek a lenyege az hogy csapat csapattal meccselhet.
Itt jelenleg barmilyen jatekmodban, autoval, palyan, es letszammal tudtok kihivast kesziteni, ezen az ugynevezett bajnoksagon belul. Termeszetesen a gyozelemert pontok jarnak, es a bajnoksag vegen a gyoztes csapat ertekes nyeremenyek varjak.
Ennek a tornanak ma 19:00-kor van a kezdete, es egeszen jovo het pentekig (20-oraig) tart.
Regisztralni kell ra a Crew menuben, ezt barmelyik nem buntetesben levo crew megteheti es barmikor lehet ra regisztralni a kezdo es a veg idopontok kozott.
Azert lehet erdekes, mert a meccseket ti szervezitek, mi csak a nyeremenyt adjuk, es csak a hatarokat szabjuk meg, jelen esetben az idot, amig az egesz tart.
Remelem felkelti az erdeklodeseteket, es kiprobaljatok! Mar csak azert is, mert szeretnenk ha jol hasznalhato, es szamotokra kedvelt dolog lenne. Es mivel ez meg beta, lehet rajta alakitgatni. Nem utolso sorban, a bugokat is szeretnenk kigyomlalni belole.Bizom benne, hogy tetszeni fog a dolog es kiprobaljatok! (ha mas nem 2 foci VB meccs kozze szervezzetek a jatekban levo meccset
, ez mar a ti dolgotok) 
Jo jatekot, jo husolest, es jo szorakozast!
Udv,Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Megpróbálom megint, nem tudom akkor miért nem tudott csatlakozni :s
-
PaJa1
őstag
Nekem nem indult el a béta. kb 2 órája még tartott a szerverköltözés?
-
Mariann294
őstag
Köszi mindenkinek!

-
Salad Finger
csendes tag
Sziasztok. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy áll ez a területis vita. PT vagy L-R?
-
Blade.T
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
GTR R35
Ez nagyon zsírrrr!! Na ha ezt megveszi Aeria egyből veszek 10.000 ért AP-t 
-
SylarHUN
senior tag
Ma 21:00 órai kezdettel, ismét autó nyerős eventet hoztam létre a kezdő játékosok számára! PT-ben!
Max level 40.
Max rating 2000.Díjak:
1. Cobra + 3000rp
2. Destroyer + 2000rp
3. Ranger + 1000rp -
quadroracer
tag
Ha lenne tobb 2 fos crew (legalabb 3-4 csapat), akkor mar lehetne rendezni egy bajnoksagot. (ehhez csak annyi kellene hogy nagyjabol egy idoben bennt legyen a ket csapat, hogy tudjon egymassal meccselni). Ez lenne a Crew Championship lenyege, ami az geyik legnagyobb fejlesztes a betaban. Ha lenne ra igeny, csak irjatok!

-
PaJa1
őstag
A foci vébé alatt szívesen bétázok (meg máskor is), nem tartom valószínűnek, hogy fogom nézni a meccseket.
Itthon vagyok Bcsabán lapitopival ezen meg a régi konfigon is megnézem, hogy fut a béta. A régi live verzsön a PCn csak egyjátékos módban volt használható, kíváncsi vagyok most milyen, indítom is az updatet Norbival
-
quadroracer
tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Udv ujra Mariann, regen lattalak itt a forumon! Ugy latom mar valaszoltak a sracok a kerdesedre. A betas hirek miatt erdemes neha megnezni a Benedicht altal linkelt oldalt, illetve az updaterben is vannak idonkent friss infok.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Itt az exe-je:[link]5GB hely legyen neki.Inditsd egy külön könyvtárban,frissiti magát. Jó a profil képed!

-
Benedicht
tag
válasz
Mariann294
üzenetére
-
Mariann294
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Hali!
Tudom hogy csak én lehetek ekkora szerencsétlen,de ezt a bétát honnan a fenéből lehet letölteni?
Sehol sem találom,pedig most kiváncsi vagyok rá,meg az eventjeidre is!
Crea-nak pedig hatalmas gratulációm!
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
A szerver update utan GTR R35 weekend lesz. Majd csinalok hozza eventet, hogy konnyen hozzajussatok. Remelem lesznek erdeklodok, jo szorakozast!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
Beta hirek:
Sziasztok!
Arra gondoltam, mikozben olvastam a forumot, es figyeltem a szerver latogatottsagot, hogy ha nektek megfelel, es van kedvetek reszt venni a beta tesztelesben, akkor osszehangolhatnak egy kicsit a dolgot. Nem tudom ki hogy er ra, biztos vagyok benne, hogy ahanyan vagytok annyi fele elfoglaltsagotok van. De, erdemes lenne meghatarozni egy idointervallumot, amikor megprobalhatnank minel tobben belepni. Ezt azert irom, mert sokszor latom hogy egy ket ember van bent, de altalaban cserelodnek ezek az emberek.
Tudom itt van most mar a Foci VB, ezert az esti idopontok is kiesnek sokmindenkinek, de sztem ha itt megvitatnak hogy ki mikor erne ra, akkor jo kis meccsek is osszejohetnenek. Bar a hetvegeken en nem dolgozom, de azt hiszem hozza tudnek jarulni a hangulathoz eventekkel, sot ha kapok ra engedelyt, uj autokat is engedelyeznek mondjuk egy hetvegere, egy hetre... stb.
Kerlek vitassatok meg, egyaltalan erdekel-e benneteket. Engem minden valasz erdekel, es szivesen segitek a megvalositasban.
Akit nem erdekel a beta, annak bocsi az offolasert!Koszonom a figyelmet! Varom a valaszokat!
Udv,
Laca
-
quadroracer
tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Erdemes megtartani, hogyha erdekelnek a Betaban levo ujdonsagok. Az a helyzet, hogy az open betat, felvaltotta a Close beta, ahova viszont regisztralni kell itt a forumon, egeszen pontosan nalam. Annyi a dolgod csupan, hogy privatban ramirod a login neved, es en engedelyezem a szerveren. Ez azert kell hogy a kulfoldiek ne tudjanak belepni, mert a kiadoknak ez problema. Elnezest a kellemetlensegert, bar az updaterben es a beta oldalan fel van tuntetve ez a fajta valtozas.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Eddig is erről szólt a CTF...
én is item nélkül szeretném csinálni ha megjön hozzá a kedvem. Itemmel qrvanagy pazarlás és nem is találom viccesnek. -
UnConnecteD
senior tag
nem nagyon ertik ezek, mirol van szo. ha vegre talalok Team CTF vagy RTF szobat, es vegre tudok jatszani, kozben egybol el kezdenek orditozni, hogy NO ITEM!
hat akkor mi ertelme az egesznek? csak korbe rohangalni a zaszloert? hat az marha izgi

-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Jaj nem ide.

-
Attka85
tag
válasz
Creative997
üzenetére
gratula neked Crea!! azért nem kis teljesítmény a diploma sem....már mondhatod, hogy elérted, amit lehetett...ha olyan jól mennek majd dolgaid a való életben is, mint a virtuális világban, akkor biztosan nem fogsz éhezni...

-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Köszönöm! De még tanulok tovább, remélhetőleg.

Na este majd felnézek bétába. Lehet TS-re is
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Gratulálok hozzá.és sok sikert majd valami melohoz!

-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Az eredményt aznap megtudtam, szal most már diplomás munkanélküli vagyok.

-
Amur
addikt
level-r frissitett valamit inditáskor.nyomtam 3 versenyt,a 4.betöltésekor kopprafagyott,csak hidegreset segített..
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Minden OK?Tudsz már eredményt?
-
Creative997
őstag
Na így államvizsga után meglesem ezt a bétát, meg a PT-t is.

-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
A sumo nekem nem jött át

Most elvileg tanulok, talán holnap többet tudok játszani
-
Attka85
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
én nemsoká felmegyek csak még spegettit csinálok

-
UnConnecteD
senior tag
jon valaki a betaba Sumo vagy driftelni ? olyan unalmas tok egyedul a szerveren. teljesen rendben van mar a cucc
-
wazup86
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
kire gondolsz? én nem vagyok ilyen trendi, nem tudom kik használják a savazni szót

-
hugoagagyilo
tag
válasz
ALIENwoods2
üzenetére
Személy szerint egy távolabbi országra tippelnék.Szinte divat náluk mindent lehúzni jaj ha trendi akarnék lenni akkor azt írnám "savazni"
Persze a nickjüket nem vállalják mert a screen shot-ot amit feltöltenek manipulálják és kitörlik vagy takarják a nicket.Persze mindig az ő verziójuk az űberkirály hiába előzi meg a másik őket tartalomban szolgáltatásban újdonságokban. -
PaJa1
őstag
válasz
ALIENwoods2
üzenetére
Szerintem a kiadók tudták, hogy lesz open béta. Hiszen miattuk csúszott a megnyitás. Nem tudom miért vannak meglepődve azon, hogy ha megnyílik akkor fognak róla beszélni a forumukon.
-
ALIENwoods2
csendes tag
A pillanatnyi bezárásos téma kapcsán annyit jegyeznék meg, hogy sokan azért feltételezik, hogyha ez OPEN béta, akkor a tényleg nyílt és mindenki láthatja.
Nem tudom melyik kiadó volt az aki felemelte a hangját ilyen téren, de ezt a béta kezdet előtt is meglehetett volna beszélni velük, hogy mit engedjen az Inv, a leendő bétásoknak. -
pook20
aktív tag
miért kap mindenki kevés rp-t?
és miért olyan drága pl: egy uj kocsi?
egyébként level22 voltam és most már frissités után level 44-esen vagyok!:
-
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
error 104 - you're banned

megyek bénázni bétába
-
quadroracer
tag
válasz
-Draco-
üzenetére
Az evot megneztem, nalam jo. Azt hiszem az lesz a gond, hogy 70-es szint kornyeken unlockolodik ki.
Remelem kiprobaljatok az uj TA kocsit. Kivancsiak vagyunk a velemenyekre!
Mara sajna ennyi volt az engedelyezesbol, legkozelebb holnap tudok uj usereket beengedni. Tovabbra is eleg ha ramirtok itt privatban, es igyekszem minel hamarabb intezni
Udv,
Laca
-
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Sajna nincs kivel játszani.Majd később hátha...
Próbáltam egy evo-t feltuningolni, csak 4-es szintre lehetett. -
-Draco-
csendes tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Kértem.

-
quadroracer
tag
Most meg megy fel egy uj exe, es utana lehet utni a betat, aki akarja. Csinaltam egy eventet estere az uj TA kocsival ha ki akarnatok probalni. Jo szorakozast! Akinek meg kell betas user az most irjon ram, kb meg egy oraig, utana csak holnap tudok engedelyt adni. Aki ramirt privit a ph-n vagy beszeltunk jatekban, azoknak engedelyezve vannak a usere(ik).
Udv,
Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
Furi... Nekem T3YDI azt mondta, hogy nem tud belépni bétába, és szerinte csak magyarok léphetnek be, mások IPbannal találkoznak. De jiraban tudnak regelni onnan tudtak képet szedni a jelentett issuekból.
Az open ideje alatt be tudott lépni mindenki nem? Nem értem hol lehetett a probléma. -
quadroracer
tag
Beta hirek:
Kaptam egy kis infot, amit most megosztok veletek.
Az a helyzet, hogy a beta szerveren annyira keves a latogatottsag, hogy igazan nagy eredmenye a tesztelesnek eddig nem volt (reszeredmeny), annyit ertunk el csak hogy az egyik kiado panaszkodik, hogy a forumat elarasztjak betas shotokkal. Panasszal eltek felenk, ezert be kell zarnunk a betat.
Annyit sikerult elerni, hogy javasoltam folytatodjon close betakent a teszteles, persze csak ha szeretnetek, es erdekel benneteket.
Ez annyit jelentene, hogy csak magyar jatekosok regisztralhatnanak, es csak az tudna bemenni, aki itt a forumon jelzi nekem privatban, hogy a userevel szeretne jonni.
Mint lathato nem nehez kijatszani ezt a rendszert, de en bizom bennetek. Szerintem nagy ervagast nem fog okozni, ez a helyzet, gondolva az eddig csatlakozott userszamra, de aki jonni akar a tovabbiakban, azt szeretettel varom/varjuk!Olyan usereknek mint Paja es az OBHUN csapat egy resze(?) akik korabban jelentkeztek nalam tesztelesre, azoknal ez a beallitas mar megtortent tehat nem kell ujra jelentkezniuk!
Remelem nem szegi ez senki kedvet a tovabbiakban!Koszonom a figyelmet!
Remelem legalabb ennyien, vagy meg tobben fogjatok latni a delutani javito, es uj tartalmat hozo peccset!Udv,
Laca
-
Bazzzs
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Azt lehet esetleg tudni, hogy meddig fog tartani a béta teszt?

-
UnConnecteD
senior tag
na, most, hogy mukodik par dolog, mar kezd szimpatikus lenni. mar csak valaki kellene, akivel lehet jatszani ezeket.
-
Amur
addikt
A grafika nagyon szép lett a bétán.Az új járgány pedig(oldsmobile?) nagyon bejön!
-
quadroracer
tag
Beta:
Szerveztem Par eventet, ha erdekel valakit, lehet jonni versenyezni. Kb 1 ora mulva kezdodik az elso!
Ezen kivul elindult a masodik Crew bajnoksag, ahol csapatok versenyezhetnek egymas ellen. Ez uj feature, ezutan lehet versenyezni a csapatokkal, kihivni baratot ellenseget, es osszemerni a tudast, driftben, vs-ben, sumoban, vagy akar Team CTF-ben.. stb! Ki lehet probalni, megtalaljatok a Crew menuponton belul. (A 2. crew bajnoksag 2010.06.13-ig tart)Udv,
Laca
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer
üzenetére
10 megás log file azért eléggé termetes, mirtil cicás

-
quadroracer
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Megneztem, jo a feltoltes, ha nalad nem megy akkor ott lesz vmi problema. (en egy 7 MB-os videot tettem fel, es felrakta). Esetleg nem lehet hogy a ket fajl merete meghaladta a 10MB-ot? Mert annyi a feltoltesi limit, amit egyidoben feltolthetsz. (Ilyenkor kulon kell feltolteni a ket fajlt, vagy tomoriteni kell a logot.)
-
Fejes Péter
tag
Így van feltettem ujra a PT-t adok még neki 1 utolsó esélyt,mert azért sok haversághoz fűződik maga a játék is.Szerintem még nincs elveszve a game csak adni kell időt hogy kiforja magát és akkor nekünk magyaroknak lessz 1 elég ütős kis játékunk és még a kis géppel rendelkezők is jól érezhetik magukat.Nekem személy szerint nincs vele gondom csak maga a menürendszere néha át tekinthetetlen de ez csak részletkérdés.Minden esetre vissza 2 padlógáz és győzzön a jobbik!
JA ÉS NEM POLITIZÁLOK /"JOBBIK"/

-
PaJa1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valószínű én megvárom vele az őszt, addig kijön a 6xxx az talán leviszi az árakat, mint a 4xxx-nél a raktársöprés. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)