Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
laszlohu #27995 üzenetére
Köszi a választ, de nem ez a probléma, valamiért nem enged be az IP-mről a játékba. A proxis megoldással meg nem élmény a játék. Ezres pinggel nem az igazi. :S
Szóval valaki esetleg még erre?
"Sziasztok!
A LevelR-be most hogy lehet bejelentkezni? (Login is not permitted from this IP adress.) A PT-be gondolom már sehogy...? Valaki légyszi tájékoztasson a fejleményekről, van most egy pár éves kihagyásom.
Köszi előre!"
Ja, és most lett UPC a szolgáltató, előtte meg nem próbáltam, csak most akartam megint kipróbálni, de nem akar összejönni. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Routeres94 #27988 üzenetére
Routeres,
ha állandó IP címed van akkor nem irigyellek az 1002 hibakódért
Ha még mindig nem tudsz belépni, érdemes lenne egy Gamigos emberkével megnézetned az accountodat. Hogy ők mit látnak.
A levelr.gamigo.com fórumán ha van accountod, írj egy privát üzenetet az angol 2FAST2REAL-nek: hogy nem tudsz belépni, ezer meg a kettő van, legyen kedves ellenőrizni az acc-odat.Valószínűleg annyit fog csak írni hogy nem vagy bannolva, de legalább egy lehetséges okot kipipálhatsz.
Üdv: Tóni aka BiggerThanYours
-
kekeeci
senior tag
válasz
tomkatomi #27993 üzenetére
Teljesen igazad van, az hogy némely RP-s autó hasonlóságot mutat valós járművekkel (a PT-s időkben még össze is gyűjtötték, hogy melyik valós autónak felel megy egyik-másik), az nem jelent azonosságot. A licenc feltétele viszont megkövetel elég nagy % egyezést, amely az RP-s autók esetében nem teljesül, a játék készítőinek és forgalmazóinak (és felhasználóinak) éppen ezért nem kerül pénzbe. (éppúgy, mint ahogy némely reklámfelirat is hasonlóságot mutat valós reklámokkal, mégsincs utánuk reklámbevétel) -
laszlohu
addikt
Valaki ezenkívül erre a problémára azt is javasolta, hogy a routeredben
legyen engedélyezve a
gaming mode. -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
A LevelR-be most hogy lehet bejelentkezni? (Login is not permitted from this IP adress.) A PT-be gondolom már sehogy...? Valaki légyszi tájékoztasson a fejleményekről, van most egy pár éves kihagyásom.
Köszi előre! -
laszlohu
addikt
Még régen olvastam a Heat fórumon azt, hogy az Amerikaiaknak szánt Heat játékban lesznek csak amerikai autók, a Level-R - ben nem , de úgy látszik ez már változott.
-
tomkatomi
tag
válasz
laszlohu #27986 üzenetére
Ha fantázianeven jön vissza, nem sok köze lenne a licence-hez, lásd most a Hondákat, Yamata fantázianévvel. A Hummer már visszatért RP-s fantáziaautóként, igaz még csak a Heat-ban van jelen.
Routeres: Akkor nem tudom. Nekem minden frissítés után cirkuszol az IP miatt, 1002-es hibakóddal. Ilyenkor kihúzom a router tápcsatiját, várok pár mp-et, aztán vissza, és gond nélkül indul a játék.
-
noblem1983
senior tag
Én viszont úgy hallottam,hogy a Corvette és a Camaro is vissza fog térni meg a Hummer is.
-
noblem1983
senior tag
Nekem nincs fórumra regisztrációm de így is elfogadta vagyis nem kaptam visszajelzést, hogy nem veszik figyelembe az ötleteimet.Sőt következő napra be is tettek néhány dolgot amit javasoltak meg biztos sokan mások is.Ezek a drift autók voltak:Stallion Falcon és a Toxico,FD Sniper sőt még a Destroyert is javasoltam.A bugokat meg az Event kalendart szintén javasoltam.
-
laszlohu
addikt
válasz
Attka85 #27982 üzenetére
Sziasztok
Én is kitöltöttem. Én azt pipáltam be, hogy minél több bug-ot kijavítsanak.
Meg azt, hogy több RP-t lehessen kapni, mint most,
a köv . release-el,a Leila patch-el.
Még egypár dolgot nem írtam be :
Remélem a Leila visszahozza a C-Racer-t a shop-ba
Ez év elején kijött egy patch, azóta a spiedo-m alig akar
( 62 - es szinten vagyok ) elindulni ( gyorsulni ).
És végül a Python Creek pályákat a CTF - be.
Korábban Drift módba ígértek egy csomó pályát, ami VS módban benne van. Az is jó lenne. -
Attka85
tag
Aki szeretne változtatni a játékon, van véleménye, ötlete a fejlesztés irányára, módjára, az most megteheti! Én már kitöltöttem, kb 25 kérdés, jelölgetős kvíz formájában: (akinek van fórumos accountja) Gamigo Fórum
Én javasoltam pl: külön a SIM módot az árkádtól, legyen GP itemért színkeverő, egyedi festést segítő kütyü, meg több városi pálya TA-ba, a bugjavítások, a Kalendárium és a Ligák fontossága, több event, magas osztályú licenszelt és fantázia-autók, az R35-re licensz és minden cucc, kb ezek voltak... Na hajrá srácok, itt a lehetőség valamit változtatni a dolgok menetén... -
tomkatomi
tag
válasz
Routeres94 #27979 üzenetére
Üdv.
Mi a hibakód, amit kiír? Ha esetleg 1002, akkor egy router újraindítás meg szokta oldani a problémát nálam. -
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27979 üzenetére
Próbáldd meg egy Német proxyn keresztül.
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27975 üzenetére
A tűzfaladat engedélyezted?
Amúgy most, 14:44 - kor nincs Necrodelica szerver csak az Upsilonra lehet belépni.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Más a probléma!
Az ip cím váltás nem lehet gond!Én hetelős munkát végzek,összevissza megyek az országban.Hetente más más szálláson vagyok ahol az ottani netet használom más más szolgáltatóktól.Simán be tudok loginolni! -
Routeres94
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Az történt, hogy internetszolgáltató váltás történt és kaptam új IP címet és a jelenlegi IP címemmel nem enged belépni a LevelR. Hibaüzit kapot, miszerint nem engedélyezett a belépés a jelenlegi IP címemről.
Ha valaki tud megoldást, szívesen veszem a segítsétget.
-
Gaz 78
aktív tag
Sziasztok!
Biztos,hogy az Acoord volt vagy akar lenni?Mert régebben az Accord pontosan úgy nézett ki mint a valódi Accord!
Ez most meg olyan Lexus elejű,Mazda 6 hátuljú vas!Megjegyzem jól néz ki veszek is egyet!
..messze van az Accord-tól szerintem -
noblem1983
senior tag
Az új kocsik tényleg jó.A Honda Civic van olyan jó versenyben mint a Cobra Coupe persze mindkettő full tuningal.Az Accord is elég jó szerintem.Alapváltozatukat teszteltem és az Accord elég jól kihúzatja a z egyes fokozatokat.
-
kekeeci
senior tag
válasz
noblem1983 #27967 üzenetére
Az 5 "új" pálya, az inkább csak egy új pályarészlet és a tükörképe, és még három tükörkép, de a semminél több.
Az új kocsikra én is kíváncsi vagyok (mióta a HEAT-ban megjelentek), erősen gyűjtök rájuk -
Gaz 78
aktív tag
válasz
nagyszerű
-
Attka85
tag
válasz
Az autókat láttam, jól festenek, de a próba még hátra van, mindenféleképpen jó hír, hogy jöttek újabb autók... a pályákat még nem vettem észre, igaz most a thunderral tesztelek a ligára, de meglesem mit kaptunk
peace
-
noblem1983
senior tag
Megérkezett a Honda Accord EXL V6 coupe-Yamata Intense ZX néven (class3) és egy Honda Civic-Lexon Blaze néven(class 4).
Heti akcióban BMW 335i és az M3 GTR 20% kedvezménnyel valamint 5 új pályát kaptunk
VS módban.
Végre történik valami a játékban. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #27963 üzenetére
A fenti linkek más iránt követő játékkal foglalkozó honlapok. Az ellenkező irány, mint amit a régi kedvenc játékunk vett. Ezek itt a szimuláció világába nyitnak.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Visszatérve korábbi vesszőparipámra, az irányításra Level-R-en.
Amit most leírok, azt már korábban is felvetettem.
Tudvalevő, hogy Arcade VS módban , Arcade CTF módban és az összes játékmódban eltérő az irányítás. Az lenne a javaslatom, hogy az összes játékmódban a játékos dönthesse el azt, hogy mely séma szerint irányítja autóját.
Pl. Arcade VS módban az Arcade CTF mód irányítását is lehessen használni ( opcióként ).Más:
Billentyűzettel játszom,
Én ezekkel a beállításokkal használom :
Options / Game / Game helpers
Steering help ( Keyboard ) 0%Other
Wheel steering range 900 degreeUgyanis rühellem, ha az automatika bekapcsol.
Amit most elmesélek a példa kedvéért,
az egy új Akiráról szól ( class 5 - ös ), de ez igaz az összes autóra.
Arcade CTF módban a class 5 -ös Akira irányítható, mert a Handbrake jól működik,
míg VS módban ha használom a handbrake - et, és közben nyomom a gázt és kanyarodok, akkor egyszerűen valami automatika bekapcsol és egyenesbe hozza az autót, majd nekimegy a falnak, mikor a kutya se kérte az automatikát és direkt az ilyen esetek elkerülése végett kapcsoltam ki az automatikát( steering help 0% ). -
pook20
aktív tag
server meghalás?
-
noblem1983
senior tag
Nálam se megy,valami gubanc lehet.
-
pook20
aktív tag
Nálatok működik a level-r?még a login képig sem jut el!
leállt a szerver?mert előtte meg folyamatosan kidobott login képernyőre!
-
noblem1983
senior tag
Ez az,hogy tényleg nem történik semmi érdekes.Az új patch karácsony előtt érkezik.Valakitől így hallottam"Hamarabb mint azt gondolnánk".TA-Thunder autó most akciós 65-ös szinttől megvehető.Kíváncsi vagyok rá,hogy akinek van esetleg az miként képes elviselni azt az iszonyúan félresikerült hangot.Biztos nem foglalkoztak azzal mennyire bántja az emberi fület.
-
kekeeci
senior tag
Halódik a fórum??
-
Attka85
tag
válasz
Gaz 78 #27955 üzenetére
Már van másik is, friss HD-s vidi
Tubén vagy az oldalamon rátaláltok mindre, látogassátok, mert most, hogy lett zsír PCI-E karim és faja vidiszerk progim, ki is használom, ha időm van rá! Alapanyag van bőven, 150 replayből válogathatok...lol (és mind jóó)
Csak a Tube bírja a feltöltött gigákat, össze ne omoljon nekem, mert szívhalált szenvedek
-
Attka85
tag
Sziasztok!! Húsvét alkalmából akartam csinálni fasza videókat, de elkéstem velük...hát akkor anyák napjára (és a munka ünnepén) fogadjátok szeretettel 1. HD-s videómat, amit egy zöld-sárga Falconnal a középpontban alkottam meg..
Itt egy kép a vidiből --->-
És akkor a videó
Érkezik még cobrás videó is, ghost offban, oda-visszaelőzésekkel, fej-fej mellett... -
buvez
tag
Kellemes húsvéti ünnepeket!
-
laszlohu
addikt
válasz
quadroracer #27947 üzenetére
Sziasztok
Kérdés : a Magyarok IP bannolva lesznek a Heat játékban?
-
PaJa1
őstag
válasz
quadroracer #27947 üzenetére
Ejnyeee elég későn.
Bár ez szerintem minket nem nagyon érint, ha jól sejtem most ezzel csak a keleti verziók nyílnak meg? -
quadroracer
tag
Az IP-banrol egy uj hir, akit erdekel (EN):
http://www.invictus.hu/news/ip-ban-rebel-alliance
-
kekeeci
senior tag
Akit érdekel ez a vsync dolog, annak:
Mikor használjunk VSync-et? -
Gaz 78
aktív tag
Nem vesztesz semmit!Ha be lehetne kapcsolni akkor csak a videokártyád memóriáját terhelnéd viszonylag feleslegesen.Ugyanis a Vizuális Szinkronizálás nem más mint,hogy a pillanatnyilag látható kép mellé kiszámol 3 következő becsült képet,amely a látványt nem befolyásolja igazából!
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Van mód arra, hogy a játékon belül bekpacsoljam a vsync-et? Régen PT-ztem, de akkor xp-m volt, ott lehetett driver-ből eröltetni, viszont mint megtudtam win7 alatt ez nem megy...
-
Attka85
tag
sziasztok! Nem vagyok sajna, 1 hete meghalt az alaplapom, a hétvégére leszek már talán! Addig is jó versenyeket, sok győzelmet kívánok!! Égjen a gumi!!!
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
noblem1983 #27936 üzenetére
A honlap szerint teljes szerver shot down történt hajnali 2 és 4 óra közötig,mostmár van de nem tudják garantálni a server stabilitását utána sem....hát ez nem valami fényes a Német precizitásnak!
-
noblem1983
senior tag
Én is menni akartam 60-as TA-t de még jó,hogy AFK volt az szoba inas.Aztán meg behalt tényleg minden.
-
kekeeci
senior tag
Behalt az egész gamigo??
Semmi nem érhető el -
laszlohu
addikt
válasz
noblem1983 #27929 üzenetére
A gamer működése leállt megoldása elvileg,
Létre kell hozni egy új indítóikont, futtatás rendszergazdaként,
de nálam csak kilépéskor jelentkezett. -
Bekő Tóni
tag
válasz
kekeeci #27926 üzenetére
Sziasztok!
kekeeci, most, hogy nincs event calendar, eventek alatt az Eventlerek által szervezett versenyeket értik. A szervező a global channelen mindig kiírja előre (van hogy kezdés előtt csak 10 perccel). De mivel ezeket a üzeneteket hamar kifloodolják a chatelők, a játékot 5 Gigás chatprogramként használó szerelmespárok - érdemes esténként rendszeres szűrni a szoba listát az eventekre -ha érdekelnek.
A lényeg: bemész egy ilyenre, és igyekszel megnyerni vagy első háromban végezni. Van hogy azt se kell, mert minden résztvevő kap valamit. Olyan is van, hogy senki nem kap semmit, ha komolytalan volt a társaság a versenyhez, vagy ha szó sincs jutalomról (pl. fun-event, spontanevent).
Végén megkérnek hogy maradj még egy kicsit, ekkor a villogó szirénás felkörmöli a noteszébe a résztvevők nevét, az eredményt. Na, ennek alapján aztán valaki napokkal később bedobja a nyereményedet a Giftboxodba.
Üdv: Tóni aka BiggerThanYours
-
laszlohu
addikt
válasz
Routeres94 #27930 üzenetére
Üdv!
Amikor volt Event calendar, sokan voltak, amióta kikapcsolták sokkal kevesebben vannak.
-
Routeres94
csendes tag
Üdv!
Új járgány várható Lexon Blaze néven.
Az utóbbi két autó (az Akira és Yamata) meg még ez is, a játékban valaha szerepelt autók RP-s változatai. Szóval mégsem új, csak átnevezett/márkajelzésétől mecsupaszított...Akit érdekel: [link]
-
noblem1983
senior tag
Az utolsó frissítés/szerver leállás óta nem játszottam túl sokat de ma elkezdtem és már 2-szer meghalt a játék "game működése leállt" problémával.Eddig nem nagyon találkoztam ilyen problémával.Win7 Sp1 x64-en használom.
-
Routeres94
csendes tag
Sziasztok!
Megosztanék valatek néhány észrevételt.
Csak nekem tűnt fel, hogy kevesebben vannak a játékban, vagy másnak is szembetűnő a különbség? Mert néztem úgy kb 10 perce, meg tegnap este is és arra a következtetésre jutottam, hogy sokkal kevesebb játékos/szoba van. Továbbá csak az Arcade/Sim, TA és Sumo szobák élnek, Explorer, Drift, Battle (kihagytam valamit?) kihaltak. A meglévő szobákban vagy 20 percig dumálnak a friccek (és ugye aki játszani szeretne, az megunja és kilép), vagy jelszóval vannak védve. Végül, de nem utolsó sorban, ha nincs BMW-d akkor el vagy veszve. Jóformán csak M3 GTR-rel tolják, vagy az új Skyline-nal, nagyon kevés olyan szoba van, ahol olyanok játszanak, akik nem vesznek kreditet. Panama, Hairpoon (PT-n rengeteget toltuk a Wangant velük) és a kicsik majdhogynem mind eltűntek.Nem akarok vészjósló lenni, de minden adott ahhoz, hogy ez is a PT nyomdokaiba lépjen az örök virtuális versenypályákon.
-
kekeeci
senior tag
Nem értek valamit - azt írják a fórumon, hogy 7 és 14 napos FUN CAR-okat lehet nyerni az eventeken - de már hetek óta nincsenek eventek. Akkor hogy is van ez??
-
tomkatomi
tag
Köszi a fáradozásodat, bár engem nem igazán érdekel a probléma. Mint említettem, az ugyanolyan verziójú PT-vel, amíg ment, nem volt probléma. Kártya-gép már a harmadik frissítésen esett át azóta...A fák hiánya már a futam elejétől jelen van, nem futam közben jön elő...Felbontás/részletesség butítása ugyanúgy nem segít, ráadásul ha még az árnyékolást is leveszi az ember, akkor a nem látszó fák látszó árnyékai sem segítenek
De azért kösz még1x -
SylarHUN
senior tag
Az biztos, hogy főzi a vga-t az LR.
Nekem előzőleg egy HD3870 Toxic-om volt és amikor LR-t játszottam mindig üvöltött a ventilátora, ugyan ez volt az elötte használt x1900xt-vel is a bajom. Ami nagyon furi, hogy más játékoknál nem volt velük ilyen bajom csak a PT illetve LR-el.
A mostani n250gt és a n450gts- kártyáimnál ilyen gondom nincs. -
Cr@c@
csendes tag
Hello srácok azokhoz szólnék akik a grafikus problémákkal küzdenek,áthámoztam pár angol forumot LevelR-ben!A probléma okát okozhatja,nem Softveres hanem Hardveres hiba!Azaz több esetben bizonyos "grafikus"feladatok elvégzésekor a videokártya kritikus hömérsékletet ér el,tehát megkell probálni vagy agresziveben hüteni a gép elemeit vagy kompromiszumot kötni és bizonyos látvány elemeket elhagyni hogy a Hardverek ne legyenek váratlan tulterhelésben.Mert!Mivel a játékban elöfordulhat ha utolsó vagy és sok autó elöted van a Grafikus kártya jobban megvan terhelve mintha első lennél és nem kell autokat megjelenitenie a videokártyának.Még kutatok tovább ha bármit találok megosztom,ha valakinek megoldotta ez a megoldás a gondot,kérem szóljon lehet másnak is ez a gond!Köszönöm.
-
buvez
tag
válasz
Routeres94 #27912 üzenetére
Úgy látszik akkor ezzel kell együtt élnem
Valakinél van hiba, valakinél nincs. -
laszlohu
addikt
Ma jön egy új patch. Pozitív.
Kiváncsi leszek mit javítanak ( De lehet, hogy csak a Fun autók miatt ). -
Routeres94
csendes tag
Szerény véleményem szerint, annyi a probléma, hogy a Level-R hemzseg a bugoktól/glitchektől (ettől még jó játék, nyugi!) lásd például verseny közben randomba ráközelít a kamera a kocsira, kanyarban meg visszaáll és még temérdek apróság van, leginkább a versenyek végén az elszámolásnál és a többi és a többi.
Nem kell megijedni, ez van, együtt kell élni vele, bár a drága Gamigo igazán többet foltozgathatna... -
Cr@c@
csendes tag
válasz
tomkatomi #27909 üzenetére
Lassan tanácstalan leszek mert nekem soha nem volt ilyen gondom a fák eltünésével kapcsolatban.Sem a régi sem az új konfigomon.
A régi konfigom : P4 AMD Athlon Thunderb 1.8Ghz,2G ram,Ati Radeon 9550/x1050 SGE 128m,az alaplap ASUS A7N8X-X
Az új konfigom : P4 Intel Celeron 3.2Ghz,1G ram,Gigabyte Radeon X600/X550 128m,alaplap FOXCON 915P7AD-8KS
és ti ennél jobb gépeken tapasztaltok hibákat...talán azért pukkant szét a server talán most megszünik.
-
tomkatomi
tag
Nem az oprendszerrel van a probléma. A fák hiánya nálam is jelentkezik(XP/VISTA/WIN7...32/64bit, mindegy), de véletlenszerűen. Van, hogy egy héten egyszer, van, hogy egy hónapig sem. Csak az LR-ben jelentkezett a hiba, már akkor is, amikor a PT is ugyanazon a verzión ment.
-
SylarHUN
senior tag
Még mindig nem megy a szerver?
Akkor nagyon nagy kaki van. -
Attka85
tag
-
Attka85
tag
nemértemm... Van netem, semmi gondom, gondoltam felnézek, ez kb 8 órakor volt, de azóta semmi... nem is frissít, semmit nem csinál a kliens... pedig mondom netem jól pörög, semmi gond, még tubés vidiket is könnyedén viszi... akkor most gondolom szervergondok vannak, mert ha leállás van, akkor is legalább a loginig beenged és lefrissít, de most SEMMI!!! Íme:
-
buvez
tag
válasz
Routeres94 #27902 üzenetére
akkor még a 32 bites win xp-vel lehet gond talán?
ugyanezt a jelenséget megcsinálta mikor más konfigom volt, csak az op.rendszer maradt.
(más konfig alatt a gyengébb amd procit+ a lapot és 7600 gt-t értem) -
Routeres94
csendes tag
Hát nem tudom segít e valamit de hátha.
Két gépen futattjuk itthon a Level-R-t. Az egyik gépben egy Ati HD4670, a másikban egy nVidia 9600GSO dolgozik. Mindkét VGA kari 1GB memóriával rendelkezik. (Egyik videokártya vezérlőpultjába sem lett belenyúlva.) Mindkét gépben 2GB RAM van, mindkét gépen 64 bites Win7 fut és mindkét gépben kétmagos processzor van. Az előbbiben Intel, az utóbbiban AMD. Mindkét gépen maximális beállításokon, szaggatás és textúra (vagy bármilyen más grafikai) hiba nélkül fut a játék.
Szerintem mélyebben van a hiba elásva. (Csak az "AMD szar az Intel jobb" és ennek ellentetje elkerülése érdekében)
-
buvez
tag
Lassan már nem ebbe a topicba vág
Nos, frissíteni akartam a directx9.0c-t, de már a legfrissebb van fent, tehát nem ez a gond.
A képet azért szúrtam be, hogy lásd marad memória játék alatt is.Véletlenül nem Intelhez vagy szokva?
Ezt a magonként 1.6ghz-et nem értem. A procim magonként megy 3,2ghz-et:A feszkót ne nézd, rosszul mutatja.
Az "fsb", mint olyan AMD-nél már nem játszik, inkább külső órajel. Már annak sincs jelentősége, hogy miként állítom be a ram frekijét(szinkron-aszinkron). Az "fsb" változása zavaró lehet, de szerintem ez a C1E energiagazdálkodás miatt lehet. (Egyébként végig nézted a táblázatot? Az elején csak a minimum értékek látszanak) Mikor az "fsb" frekije változik az viszi magával a procit, ramot, Ht linket és az északi híd órajelét
Igen, játék közben mértem és ezért változik, ahol nem volt szükség kraftra ott lejjebb vett a frekiből, de ez lenne a lényege az energiagazdálkodásnakHa megfigyeled a max értékeket, akkor látható, hogy nincs ezzel gond
A swapot azért kiprobálom.
Köszönöm, hogy segíteni probálsz
Még mindig nem tudom miért van az, hogy eltűnnek néha fák. Attka is írta, neki Ati kártyája van, nekem meg nvidia. Lehet valami optimalizációs hiba a driverben is esetleg?Attka85: Nálad nincs véletlenül valami optimalizácó bekapcsolva driverben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest