Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- 3DMark 11 eredmények
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Notebook hibák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartis
csendes tag
Sziasztok,sikerült a Level R-be való belépésem.Csak azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudok AP-t szerezni,mert eddig a PT-ben pokeren szereztem.Itt,a Level R-ben honnan lehet?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
bartis
csendes tag
Szia és köszi a gyors választ.Akkor elöszőr is letöltőm aztán...? Újra kell regisztrálni valahol? Vagy a PT-s számlám érvényes itt?
-
bartis
csendes tag
Sziasztok!

Nos,úgy látom vége a 2 éves "függöségnek"(asszony örömére
)
Szóval,a Level R-t letőlteném de semmit nem tudok róla.Valaki segítene?Hogy honnan lehet letőlteni,hol kell regisztrálni stb.Vagy érdemes várni valamire az Aeriával kapcsolatban? -
bartis
csendes tag
Szia Paja,és köszi a gyors választ.(esetleg a "hogyan"-ra is tudnál segíteni nagyvonalakban?)Illetve,abban is tudnál segíteni,hogy átutalni,illetve kocsit ajándékozni lehet-e?
És köszi előre a választ! -
bartis
csendes tag
Bocsi,még azt szerettem volna megkérdezni hogy a klánfutamokat hogy kell regisztrálni?A haverom a klánfönök,de velem együtt semmit nem tud ezekről,én is csak visszaolvasva értesültem erről.
-
bartis
csendes tag
Sziasztok.Szeretném megérdeklődni hogy a PT-ben tudok-e egy haveromnak kocsit ajándékozni,vagy AP-t?
Tisztelettel várom szíves válaszotokat.
Bartis -
bartis
csendes tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Hát ide s tova 8 hónapja nyomtam ész nélkül(főleg a drifteket)(aminek majdnem válás lett a vége
)és úgy tudtam hogy 300.000 befizetett tax után külön dolgokat lehet nyerni/venni.Szóval az 500,000 RP az így jött össze,nem egy játék alatt.De akkor ennyi erővel mindegy ha magánzó vagyok?! -
bartis
csendes tag
Sziasztok,és egyben Boldog Új Évet Kivánok mindenkinek.Talán nem időszerű akérdésem,de nagyon kiváncsi vagyok arra hogy mi teendői vannak a klánfönöknek?Mert amibe"beleléptem"teljesen halottnak tünik,a kezdeti AP tax (5),hirtelen 10-re ugrott,és már 500 körüli RP taxot nyomtam a klánba.Ráadásul az bosszant hogy bevittem 8 embert(intenziv napi 6 óra min.)a fönök és csapata pedig már 38 napja offline.
Gondolom ezért nem nevezünk be soha egy futamra?
Tisztelettel várom szíves válaszotokat,(ha mindnyájan kijózanodtunk)és mégegyszer BUÉK -
bartis
csendes tag
Szevasztok,és egyben Békos Boldog Karácsonyt Kivánok mindenkinek,no meg sok új kocsit a boltban

Kissé belefáradtam már ebbe a játékba.Nem tudom miért,de mintha trágyát sem érne a kocsim.A kezdő,alpkocsikkal induló társim is lenyomnak,pedig felfejlesztett kocsival voltam.Vagy ez inkább a PC fügvénye? -
bartis
csendes tag
Mostanában inkább driftelni szoktam,de ami totálisan kudarc számomra,Sim-ben a drift.Kipróbáltam több autót is de amit ott produkáltam az maga a "nagy jégrevű"

Megkérdezném,ha nem szakmai titok,hogy milyen kocsival illetve milyen felszereléssel érdemes indulni? -
bartis
csendes tag
Sziasztok.Annyi jó PT-s videót láttam a YOUTUBE-n,és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy a játékon belül elmentett partika hogyan tudom a saját PC-mre tölteni?
Előre is köszönöm szíves válaszotokat! -
bartis
csendes tag
Szebb Jövőt mindenkinek!Érdeklődni szeretnék hogy AP-t hogyan tudnék nyerni,mert szeretnék egy klánt alapítani.Illetve találok-e valamit bővebben a klánban való elönyőkről?
Szíves válaszotokat előre is köszönöm! -
bartis
csendes tag
Sziasztok,segítségeteket kérem az ügyben hogy hogyan tudnék klánt alapítani?Heten vagyunk a kollégákkal rá.Szíves válaszotokat elüre is köszönöm.

-
bartis
csendes tag
Kár
Azért köszi! -
bartis
csendes tag
Üdv m.kinek! Háj gájsz!!!
Nemrég óta játszom(bénázom)és sokszor nincs netem.Az lenne a kérdésem,hogy nincs offline változata a Project Torque-nak?Addig legalább gyakorolhatnék.
Addig is a gumitok kopjon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Google Pixel topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- EAFC 26
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)és úgy tudtam hogy 300.000 befizetett tax után külön dolgokat lehet nyerni/venni.Szóval az 500,000 RP az így jött össze,nem egy játék alatt.De akkor ennyi erővel mindegy ha magánzó vagyok?!