Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Hmmm... én pont most csináltattam meg barátnőmmel is a twitter regisztrációt, mert az ő profiljára is szeretném megkapni az AP-t. Már azóta beléptem párszor, de nekem nem írt ki ilyet. A régi acc-om is működik, pedig jó pár hónapja nem léptem be ezelőtt. Nem lehet, hogy a gépeden valn valami kutakodó progi? Futtass le esetleg pár spyware keresőt, jobb nem jut az eszembe

-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ha sikerült a profilkép feltöltés és meg lehet tekinteni a profilodat akkor szerintem nincs gond, csak linkelned kell a profilodat. Hiába nem tudsz vele mit kezdeni, ha megtekinthető akkor látni fogják, hogy milyen kép van kirakva.
Szerintem az a baj, hogy mindenki ugyan olyan néven, helyről állította be a profilképét, ha átnevezed, saját gépről töltöd fel másik tárhelyre és onnan linkeled akkor lehet, hogy nem tűnik majd gyanúsnak nekik. Szóval egy kicsit pofozni kell és talán akkor nem riasztózik.milomi,
egyszerűbb ha csak a játék indító fájlját szerzed be, nekem annak a futtatásával kb 15 perc alatt startra kész lett a játék. Offline úgy sem tudsz vele játszani, MMO a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest