Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ricco_hun #24195 üzenetére
Hmmm... én pont most csináltattam meg barátnőmmel is a twitter regisztrációt, mert az ő profiljára is szeretném megkapni az AP-t. Már azóta beléptem párszor, de nekem nem írt ki ilyet. A régi acc-om is működik, pedig jó pár hónapja nem léptem be ezelőtt. Nem lehet, hogy a gépeden valn valami kutakodó progi? Futtass le esetleg pár spyware keresőt, jobb nem jut az eszembe
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24195 üzenetére
Ha sikerült a profilkép feltöltés és meg lehet tekinteni a profilodat akkor szerintem nincs gond, csak linkelned kell a profilodat. Hiába nem tudsz vele mit kezdeni, ha megtekinthető akkor látni fogják, hogy milyen kép van kirakva.
Szerintem az a baj, hogy mindenki ugyan olyan néven, helyről állította be a profilképét, ha átnevezed, saját gépről töltöd fel másik tárhelyre és onnan linkeled akkor lehet, hogy nem tűnik majd gyanúsnak nekik. Szóval egy kicsit pofozni kell és talán akkor nem riasztózik.milomi,
egyszerűbb ha csak a játék indító fájlját szerzed be, nekem annak a futtatásával kb 15 perc alatt startra kész lett a játék. Offline úgy sem tudsz vele játszani, MMO a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VoIP telefonálás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HBO Max
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest