Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
..."Nem akarózik megvenni azt a festést, nem tetszik. Az illesztések rosszak rajta a különböző karosszéria-elemeknél..."
Nem is kötelező, nem kapok én azután részesedést
Mivel az aeria némit javított (az illesztéseket elsötétítette) rajta, egészen jó lett....nem is ezzel volt a gondom, hanem az ajándékokat hiányoltam(om).
Egyébként pedig ha már illesztésekről beszélünk: egy kiterített vázra( sablonra ) kellett ráhúzni akármilyen kitalált témát. Namármost a SÍKBAN stimmelő téma, a TÉRBEN 2v. 3 helyen nem illeszkedett. Egy sima egyszínű SÍK sablonon-néhol krixkraxal, természetes, hogy TÉRBEN is fognak stimmelni az élek. (lásd a legtöbb egyszínű témát). Nem ez a kihívás...Csak hát a sok okosabbnál-okosabb beszólás és jelzések elvették a kedvem a térbeli illesztésektől. (Mindegy, mint mondottam Invictus megoldottaEz volt a kötekedők (főleg addy, arfc, stb) kifogása, illetve hogy milyen már egy japán autóra amerikai zászlós téma. Nos ilyen. Poénnak szántam akkor, és sokaknak bejött. Ha ti nem szavaztok rám, akkor is 3-4 helyen zárok. De TI szavaztatok (köszönöm
), nyertem, és semmi...
Mindegy, azért megvettem az RX-7-et, és a matricámat, úgyhogy ha japán gépet láttok a PT-ben amerikai festéssel, az én vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest