Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
HUN-NIA na most már legalább tudom

Jól játszol, csak kár hogy explroeren szenvedtél sokáig. Ha Simben fejlődtél volna akkor már ismernélek és tudnám hogy jól nyomod.Lökdösődésre visszatérve, én sem sokkal találkozok, akivel meg mégis az nem éli meg a következő rajtot a szobában. Általában ismerősökkel és azokkal megyek akikről tudom, hogy ismerik no ghost-ot. Persze néha olyan is becsúszik akiről nem tudom hogy tudja e és nem tudja

Amit már mondtam a simnek valamivel többet kellene nyújtania, kell valami motiváció hogy arcadból simbe menjenek. Arcadban csak ghostnak kéne lennie és ratingnek nem!
A sim bonus nem több mint az arcade bonus! És ghost offra is kell valami az élményen kívül!Az XP jutalmon nem csodálkoznátok ha olvasnátok a híreket
Esetleg a mennyisége lehet meglepő, de még mindig jobb mint a régi 0 AP jutalom 
Cops n robbers van! s explorerben

Új hozzászólás Aktív témák

- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest