Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz Creative997 #21160 üzenetére

folyt
    Egyébként nem tudom h én vok ennyire mázlista (és/vagy jó fej, cool csávó :DDD ) vok de rengetegen panaszkodnak a f@szfejekre akik, így-úgy szapulnak, rammerkednek, szídnak stb. és habár régóta a szakmában vok (lassan kiégett vén dik vok :DDD ) de nagyon ritkán találkozom bunkókkal és rammerekkel (ha igen akkor sűrűn bocsánatot kérnek, ha nem anyáznak, én fenyegetőzök és térdelnek :DDD) viccet félre, nem tudom mitől de nálam nagyon ritka!
    Habár azt hozzáteszem, angol ide vagy oda, nem sokatókat látom a fórumon, konkrétan TNA és én tartjuk a magyar frontot (és néha tomkatomi + akik olvassák de nem szólnak hozzá) (nekem se perfect az angolom, de az első 100 hsz-hoz képest sokat fejlődtem). Ezt most azért mondom mert én úgy gondolom h habár mostanában nem is, de a közel 700hsz-em alatt elég sokat segítettem, adtam tanácsokat és adtam a communityhoz, amit az újoncok látnak és találkozom velük a játékban is (és gondolok azokra a kis pöcs tizenévesekre és éretlenekre akik elárasztják a baromságaikkal a gamet) és mégsem baxtatnak, sőt néha még elbeszélgetek is velük, helpet is kérnek (és volt olyan h mást meg a hím ló hímvesszőjét párosították az illetékes végbélnyílásával pár pillanattal később. SŐT, fórumon segítettem valakinek, nyugtattam h legyen türelmes, erre a profilomba beír spontán h hülye vok, erre én vissza h köszönöm az őszinteségedet amit ennyi ismeretség után sikerült kifejezned rólam-csöppet irónikusan- erre bocsánatot és barátságot kért, fórumon és gameben is).
    Egy kicsit elkanyarodtam, de az a lényeg h ha van egy kis véleményetek és olvastok egy kis fórumot (nem születik olyan sok hsz egy nap h ne lehessen egy nap elolvasni), szóljatok már hozzá és ne csak itt tájékozódjatok meglepődve h jéé van ilyen-meg olyan dolog (gondolok azokra akik hosszabb távon is kitartanak), ja és tisztelet a kivételnek.
    NEM fényezésért hanem tapsztalatot írtam le, én is igazán december óta kezdtem el rendszeresen fórumozni és elszörnyedtem az előttről mi mindenről maradtam le és ezek után ne csodálkozzon senki hogyan szereztem annyi ingyen APt és van meg majdem minden APs verda ÚGY h 2x fizettem be, össz $40t, ebből 20at költöttem magamra...

Új hozzászólás Aktív témák