Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Igen én voltam/vagyok a másik aki nem bírja elviselni az ideggörcsöt.
Igen ,valahogy el kell kerülnöd a feléd tartójátékost, de ennek szerintem nem az a módja hogy, jobbra balra rángatod szinte végig, arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan néz ki és egyáltalán nem valóságos, legalábbis nekem nem! Vannak más trükkök is amivel lehet védekezni: fék-gáz, hátramenet, farkipörgetés. Lehet hogy így nem leszel a legjobb CTF játékos, mert azok szinte mind rángatóznak, de aki igazán jó az rángás nélkül is igen jó, mert nem attól lett jó mert rángatózik. A rángással csak könnyebb a dolguk, mert nem kell annyi trükköt bemutatni....A lustaság![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már még annyira sem CTFezek mint eddig, arcade tönkrebaxta, nem is kicsit! Pedig lehetne megint ilyen PTs CTF ökörködés

Crea,
Azért a szeptember első fele nem olyan vészes ;)
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)