Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Attól hogy valaki még nem szereti ezt a módot azért nem kéne leba*ni a másikat!!
Ez azér erős volt!
Szerettem azért mert könnyen lehetett vele sokat kaszálni és általában mindig jó társaságokat fogtam ki akikkel lehetett beszélgetni hülyéskedni.Hidd el egy stresszes nap után ez nagyon jól esett nekem.
Téged idáig sem kedveltelek,de mostmár végképp nem foglak.(Na most jön tőled az a válasz majd hogy hú és akkor mi van?
)
Mindig leszólód a másikat,ami neked nem teccik az már szar,aki nálad többet és jobban jáccik az már kocka.Szánalmas egy ember vagy.
GS vagy ezért hordod fenn az orrod?
Ricco:

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)