Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Nephrit
üzenetére
Itt van némi leírás az árakról, szintekről (persze h én topik
) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!Egyébként ha visszagondolok: Diane-nél (főleg itt) és Eleanornál is amikor megjelentek, mindig volt nem kevés gikszer és mindig javították. És ez szerintem mindig így lesz. Csak várni kell és sok minden fixálva lesz! Ha meg valaki most leírja azt csak sajnálni tudom, mert semmi türelme sincs! Megjelenik valami és azonnal a legjobbra és tökéletesre kell számítani. Azok semmit sem tanultak az életből! Persze mindenki magából indul ki, mint én is, aki (sajnos) elég sok minden szart megtanult, tapasztalt. Lehet panaszkodni persze, én sem teszek mást, csak próbálom megelőzni azokat, hogy ez ilyen meg olyan szar, sosem lesz jobb, Invictus semmit sem tud jól csinálni stb mert nem igaz! Most még tele van hibával de majd jobb lesz! Mert eddig is jobb lett és tudtunk vele játszani és ezután sem lesz másképp.
oops, látszik h részeg vok mert megünepeltük a sikeres záróvizsgát?
Annyira azért nem vok
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!
Annyira azért nem vok