Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizza
csendes tag
MIvel en megyek csak billel nekem a leg egyedibb a vezetesem, faltol falig kanyart kanyart elfekezve ki a bukoterbe....
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
Kiértékeltük Monzát, a büntetések, a pontok, a sajtóanyag felkerült a weblapra.
Most már a Hotlaps is jó, köszönjük Frenky!
Akinek esetleg nem jó időpont van a neve mellett (pl látok jó pár hajnalban futott időt), az ne csodálkozzon, valszeg akkor futotta, amikor elkezdett bugzani a rendszer és rosszul lett mentve az időpont.Videók Monzából:
A BMW pályabejárója az új fejlesztésű autóval
Monza Incidents - k00 - n0thing
Monza Incidents - k00 - woody loses control in Parabolica, loses front wing
Monza Incidents - k01 - Start and 1st lap
Monza Incidents - k01k01-02 - Crashes after start - ervin, Akoska, Farkas, Frenky, ace, Evitar
Monza Incidents - k04 - Szabesz vs SirAlo, Szabesz crashes
Monza Incidents - k08 - Frenky overtakes PR00F in Parabolica, PR00F makes mistake
Monza Incidents - k14 - PR00F overtakes Frenky by 1.5 seconds after pitting -
SirAlo
aktív tag
-
Frenky89
addikt
...az egyszer elsz*ródott dátumokkal már nem tudok mit csinálni.
-
vizza
csendes tag
MEg kell eroltessem magam es 1 kormanyt vegyek
-
SirAlo
aktív tag
Meik programmal lehet jol convertalni ? amivel jo minosegu es kicsi meretu videot lehet csinalni ? Total video converter nagyon elrontsa a kepet
-
proof88
addikt
Ákoska miért mondod, hogy nem értél el semmit, teljesen kiakadtál Monza után... igaz, hogy a rajt balszerencsés volt, de sikerült pontot szerezned, mert már a 19. körben jártál, amikor leintették a futamot. Tehát jár a pont.
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz #8181 üzenetére
ok csak nem mertem piszkálni már
Frenky: köszi!
szerk.: nem értettem, mert a javascript az kliensen fut, de rájöttem h a php-részéről beszélsz... anno Delphinél volt egy globális változó, ami ezt a karaktert tárolta, pont vagy vessző, automatikusan a rendszer területi beállításaihoz állítódott, de meg lehetett változtatni ideiglenesen, pl ha egy szöveges fájlban pontok voltak a tizedes határolók, akkor... és akkor lehetett számmá konvertálni a szöveget... php-ban nincs ilyen? -
Frenky89
addikt
válasz
Szabesz #8181 üzenetére
Megcsináltam a módosításokat az új dátum és idő formátumhoz - Szabesz: átküldöm a .js-t, ha hazaértem -, szóval most már vagy ne állítgassatok semmit, vagy pont, hogy állítsa vissza valaki a régire a dátum időt.
Amúgy azt is el tudom képzelni, hogy valami szakinak sikerült átállítania a Területi beállításokat valamelyik szerverleállás alkalmával
aminek az eredménye ez lett:
régen: 1:13.324 ==> most: 1:13,324
régen: 01-Apr-2010 09:37 AM ==> most: 01-ápr.-2010 09:37 DE
és ennyi bőven elég ahhoz, hogy a reguláris kifejezések és az ezek mentén történő string-szabdalások miatt mindenhova NaN generálódjon.
mod: Jah, amúgy a "Valaki elállította a dátum és az idő formátumot, viszont a régebbi jobb lenne." alatt nem az egy órás eltolás kikommentelését értettem, hanem azt a változtatást, amit fent leírtam.
-
proof88
addikt
Azért akik hozzányúltak a hotlapshoz az utóbbi 3 napban, leírhatnák időrendi sorrendben, hogy melyik fájlt módosították és mit módosítottak benne.
Én így nem akarok hozzányúlni, főleg ha pont akkor teszem ezt, amikor éppen más is módosítja ..
-
vizza
csendes tag
De offlineba mentem 1:34.6 ot mikor meg nem ment a szerver,csak elfelejtettem oda irni
-
cila1
aktív tag
Nagyon szar gamepaddal menni.nem is tudom hogyan tudtam régebben ezzel vezetni.
-
Szabesz
őstag
Megy a szerver. HotLaps viszont valamiért bugzik.
-
vizza
csendes tag
HUh elsem hiszem h szingapurban ennyire jo vagyok 1 34 6 ot mentem
-
ace100
csendes tag
Én se tudtam belépni!
Majd írjátok meg mi volt a gond! -
Speedg
csendes tag
Nálam nem megy a szerver,vagy senkinél sem?
Vagy ki lettem titlva? -
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral #8162 üzenetére
es ezek a youtubes videok hogy vannak csinalva? nem visszajatszasok ?
-
SirAlo
aktív tag
yeh sikerult mennem 1.35.5-ot offlineba es en csinaltam a beallitast
visszajatszasba nem lehet behoznia tv Stylet? -
SirAlo
aktív tag
Lehet azer nem megy a hotlaps mert a weboldal se talalja a szervert :d
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #8155 üzenetére
hát a saját gépem emlékszik rá de a sulis gépek nem
különösen, hogy ott még a ph!-t sem lapoztam fel
Egyébként nekem csak az RF1 vagy mi a neve TV Style jó mert a többinél el van csúszva a fordulatszámmérő, az F12007 szerinte valami 21K-ig pörög a motor ami, hát ja
RF1.ben pedig nincsen megszámozva és rendesen be is áll a jelekre a fordulatszám, pl 17500-nál kezd piros lenni, ahol elméletileg váltani kell és 18K pont jelölésre esik -
proof88
addikt
Nálam sem listáz egy szervert sem az rFactor, valami összefosta magát ezek szerint.
De legalább akkor nem a m bérelt szerverünkel van a probléma... mondjuk ettől még működnie kéne a hotlapsnak, mert a szerverünknek attól még mennie kéne, hogy a játék nem listáz...
Amúgy Te 2010-ben születtél? Ha nem, kérlek javítsd az adatlapodon a születési idődet!
vasárnap este óta kb minden nap előjön a fejfájás ehh ... gondolom az időjárás ... mondjuk már megszoktam, hogy nekem minden nyár előtt van 1 hét, amikor "érzem az időt", vagy a lábam, vagy a fejem, ez a megszokás hete, de most még messze van a nyár, szóval passz
-
ervin33
tag
csao. mikor megnyitod a tv-style-t a ball felsö sarokban van a profil . ott válaszd ki az rf1 2007 et
ut alul lesz egy olyan hogy wizard ott ki tudod jelölni hogy jobb vagy ball oldalon legyen.
azt jobb oldalon van hogy mod selector ott válaszd ki hogy melyik modhoz melyik tv style akarod rakd ott is az fr1 2007 re. nyomsz egy save azt jo is meg még a profil mellet is nyomsz 1 sevr profilt azt már kész is.
-
SirAlo
aktív tag
csak nekem nem megy a szerver? de most nem talal egy szervert se az rFactorom:S
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #8154 üzenetére
akkor hogy írtál ide, ha nem tudod a jelszavadat??? Notebook? Firefox megmutatja a jelszavadat, de Chrome passz.
-
Iron Funeral
őstag
Nincs valaki olyan itt aki nagyon vágja a c nyelvet?
Mindjárt zh segíthetnétek, bár nem tudom a jelszavam ide a ph!-ra
-
SirAlo
aktív tag
tudnatok adni egy tv style profilt ami jol bevan allitva? mert nekem azokbol amik vannak egyik sem eleg jo:S Legtobbnek jobb oldalt van a fordulatszam mero, a Classic--nal jobb oldalt van de ott meg nincsennek szamok a fordulatszam meronel:\
Ilyen beallitassal szeretnem probaltam a 2007-es profilba at tenni bal oldalra , bal oldalra tette de nem passzoltak mar jol a dolgok ugy:s -
proof88
addikt
Nálam egyébként nem akart bejönni a hotlaps ~25 perce, aludtam, most megnéztem és bejött egyből, de aztán megint nem ... gondolom a totalhostingos szerverrel is van valami, egyáltalán azt nem értem, mik ezek a futam közbeni "eltűnnek az autók"-dolgok mostanság ...
-
Frenky89
addikt
válasz
Szabesz #8147 üzenetére
Így igaz, amit én csináltam az csak a plugin által küldött adatokat dolgozza fel és mivel a plugin nem támogatja a DST-t ezért most az óraállításkor elcsúszott 1 órával vissza. Ugyan így az óraállítás előtt meg 1 órával előrébb volt.
megoldás, most hirtelenjében, asszem:
newDateTime.setTime(newDateTime.getTime()-(1000*60*60));
ezt a sort kell kikomentelni a .js-ből.
-
proof88
addikt
Frissítettem a ponttáblázatot Spa-ig. Monzát meg majd kiértékeljük talán csütörtökön...
-
Stirlitz
senior tag
Idén januárban
18000-ért egy DFP-t, ami 4éves lesz juliusban, és hibátlan. Logitech kormányokal kezdödik a szimulátorozás, na. Nem olcsók, de leszámítva a momo-k pedálszetjeit, meglehetősen üzembiztosak.
-
SirAlo
aktív tag
5 eves es 30 ezer
jo draga
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #8136 üzenetére
Bocs, MOMO Force a neve, nem tudom honnan jött az F1.
Itt egy példány belőle. -
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #8135 üzenetére
Elvileg volt egy limitált széria MOMO F1 néven, alu pedálokkal stb. szerintem az rémlik neked
Egyébként én sem tartom valószínűnek, hogy leégjen, csak mondtam, hogy az én veterán kormányomban csupa korom volt a villanymotor, de attól még működik rendesen, csak éppen kormos volt -
proof88
addikt
válasz
proof88 #8134 üzenetére
Még annyit a Logitech-hez, hogy én tényleg azt olvastam valahol, hogy volt másik szériája a Momonak, ahol javították ezt a pedál problémát... most ez vagy kamu, vagy régi szériából származik a tiéd, de nehezen képzelem el, hogy ennyire beragadt készletből kaptál volna egy példányt, mert azért a momo már elég régóta a piacon van... kb 3.-os voltam középsuliban, amikor 30 rongyért vett magának egyet az oszttársam, és az nem ma volt, 5 éve legalább... szóval lehet tényleg csak kamu hír volt, hogy volt belőle javított széria... bár abban sem vagyok biztos, hogy ez melyiknél volt, momo force-nál vagy a másik momo-nál...
szerk.: egyébként megmondom őszintén, én is fújtam kicsit a logitechre a g25 miatt, ugyanis volt idegesítő problémám vele: volt amikor bedugtam a konnektorba, olyankor ugye balra meg jobbra forgatja magát és volt, hogy nem középre állt be, hanem pár fokkal arrébb állította be magának a középállást. Tehát a játékban és pár fokkal arrébb érzékelte a középállást... olyankor ki kellett húzni s újra bedugni... mondjuk ezt a problémát már pár hónapja nem tapasztalom, azóta mióta itthon van nálam, itthon nincs ilyen gond. Fura. Múltkor, amikor Spa gyakfutamra elvittem bnőmhöz, elsőre bedugtam megint rosszul állította be magát, akkor is ki kellett húznom és visszadugni... mondjuk a szoftver verziója sem ugyanaz, mert itthon frissebb van, lehet abban volt valami bug.
-
proof88
addikt
TV Style plugint fel kell rakni rFactorhoz és amiatt olyan, mint a TV-be, gondolom a kiírásokra gondolsz... rákeresel a topikban a keresőben, hogy tv style, találsz linket is a letöltéshez... a telepítőebn meg asszem magyarul van a szöveg, hogy mit kell csinálnod telepítés után, hogy működjön. Patch is van hozzá egyébként, az is linkelve van a topikban valahol, csak keress rá.
Ha figyelmesen olvasod a topikot, akkor láthatod, hogy korábban már megbeszéltük (1-2 napja), hogy több verzió is van a pályából és pont ez a pálya, ami a 2009-es trackpackban van, nem valóságos a köridő alapján... de sztem már ennél maradunk, mert már kedd este van és már sokan ezen gyakorolnak, szóval már nem váltunk másik verzióra, max a következő szezonban majd... ráadásul másik verziónál meg a nyafogás megy, hogy nehéz, stb. ugyanez volt Valenciánál is, ott is volt egy szebb verzió, ami köridőben is valóságosabb volt, de végül mégis a másiknál maradtunk... huhh ott csütörtökön álltunk vissza rá és tököm ki volt vele, h addig húztuk h melyik verzió legyen belőle... ezt most biztos nem játsszuk el, szóval marad az ami a szerveren van most.
Frenky: egyébként én 360°-ra állítva használom F1-ben a kormányt, mert élőben is kb annyit tudnak forgatni rajta, legalábbis Kimi úgy használta a Ferrariban, persze 180 fokot csak akkor forgatott rajta amikor a helyzet megkívánta...
Egyébként nekem 30-on van a kormányzár, erre mindenki fel szokott horkanni, hát ezt szoktam meg és kész.Pedig próbáltam már és egyik pályán asszem sikerült is megszokni ilyen 25-öset, de végül úgy voltam vele h áhh nekem a 30 tetszik és úgy használom azóta is.
rESET: mondjuk persze nem tudom, hogy milyen minőségű egy Formula Force Ex, az persze biztos, hogy a Logitech termékek túl vannak árazva, már megszoktuk. De lehet h a fentebbi kategóriákban már valahogy más a villanymotor... de mondjuk egy ismerősöm mondta h vigyázzak a kormánnyal, mert leég... pff azért ez hülyeség, az oké hogy villanymotor, de szerintem a vezérlésnél ez meg van oldva, hogy az ellenkezés vele ne tegye tönkre... gondolj bele, azért az szép lenne, ha egy G25-nél, ami pont úgy van megcsinálva, hogy tényleg nagyon kemény ffb-hatásokat tud, ellenkezel vele és 3 kör múlva leég benne a motor (motorok, 2). Ráadásul ugye ott úgy van, hogy ha beállítasz 360°-os max elfordulást a driverben, akkor amikor eléred a határt, akkor megáll a kormány, de csak az ellenerő nagyobb onanntól, te még tekerheted tovább is... csak nehezebb tekerni... az is elég komoly ellenkezés vele, de a Logitech oldalán a FAQ-ban még pont van ilyen kérdés is, és a válasz az, h nyugodtan lehet ellenkezni vele, nem lesz baja a kormánynak... de mondom lehet h Formula F Ex-nél ez máshogy van... de valszeg azért az is valamennyire úgy van megcsinálva h ne legyen probléma azért... max hosszútávon csak...
cila: mondjuk azt hozzátenném a Logitech-es túlárazós dologhoz, hogy a supportjuk elég jó... bármi történjék is garanciális időn belül egy termékkel, tutira ki lehet cseréltetni, ha a bolttal nem is, a céggel igen. Pl. ha egy billentyűzeten is elromlik vmi, felhívod a logitech supportot vagy írsz mailt, akkor megkérnek h fényképezd le összetörve vagy elvágott kábellel a terméket és küldd el nekik a fényképet. Ezután kérnek adatokat és küldenek neked egy vadi újat. A fénykép azért kell, hogy bizonyítsd, h használhatatlanná tetted a cuccot, nehogy eladd és így szerezz magadnak pénzt...
-
SirAlo
aktív tag
Szingapur Alonsoval FSONE 2008
Ezt hogy csinalta hogy ugy mutassa mint a tv-be? ez a palya is jobbnak nez ki mint amit mi hasznalunkjah es elobe 1.44 korul mentek szingapurba nalunk mar van 1.32-es ido
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #8112 üzenetére
Nem kell az elkopástól tartani, valóban. Viszont a kis villanymotor lehet, hogy leég, legalábbis erről tanúskodott az a kis mennyiségű korom ami a motor hűtőnyílásaiból volt kicsapódva nálam
Bár ebbe a kormányba sok van, még bírja a strapát, egyetlen baja neki a 180fokos elfordulás, végül is nem nagy baj de lehetne nagyobb is.
-
SirAlo
aktív tag
remelem a formula force ex jobban fogja birni mint az mmo racing , ha az ffb kimegy belole meg nem is olyan nagy baj lehet nelkule is menni
-
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #8115 üzenetére
Szoval a kormányomat 2009.12.04-én vettem.
03.24.-én vittem szervízbe péntekre igérik hogy (kész van).Na most 2 év jotálás van rá 1 éven belűl a bolt cseréli mert szervíz nincs, 1 év után Hollandiából küldenek cserét.(ezt a Logitech központi számán mondták).Szerintem égő a logitechre nézve hogy ezt a hiba jelenséget a neten böngészve 2006-os forumon is már olvastam.Nem értem hogy miért nem tesznek ez ellen valamit ha már több mint 4-5 éves ez a probléma és persze elkérnek pl egy momoért 26000ft a g27-ért meg majd 100000ft-otNekem ez elött 1 Genius Twin Wheel kormányom volt.Nem csinált az semmit csak vibrált de 1000-szer jobb kormány.Szerintem. -
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #8119 üzenetére
360°!? Dehogy... az Ex 200°. Még a MOMO is csak 270°-ot tud, nah nem mintha nem lenne bőven elég.
Logitech-ek közül a "legkisebb" kormány, ami tudja az elfordulási szöget állítani az szerintem a DFP, vagy DFGT. Szóval SirAlo, ne is keresd ezt a lehetőséget az Ex-nél.
Steering Lock-ot meg szerintem ne ez alapján a képlet alapján állítsd be, mert nem minden helyzetben állja meg a helyét ez a formula.
-
-
SirAlo
aktív tag
nem lehet allitni es nem irja sehol
de en ugy tudom 100 jobbra es 100 balra akkor 200al kell osztani vagy 100al ?
-
SirAlo
aktív tag
es mennyi ennek a kormanynak a teljes elfordulasa? 200 ? mert azt kell osztani
-
SirAlo
aktív tag
meg egy kerdes: a jatekba a kormanyzarat hanyra kell allitni Logitech Formula Force Ex-nel ?olvastam valahol hogy el kell osztani azt hogy hany szogbe fordul a kormany valamivel de nem nagyon ertettem
vagyis nem tudjatok hanyra kell ?
-
proof88
addikt
Csak a dll-t kell bemásolni az rFactor plugins könyvtárába. Aztán ha kimész a pályára, onnan tudod, hogy működik, hogy mondja angolul h "RealFeel enabled". Meg érzésre is már lesz az ffb. Egyébként lehet, hogy a játékban negatívra kell állítani az ffb erősségét, vagy pozitívra, ha eddig negatív volt.
Persze ha meghibásodik, akkor kicserélik a kormányt, ja. De az is kellemetlen, mert beletelik egy kis időbe, másrészt nem minden kormányra van 1 év, pl a Momo-kra 1 év volt asszem és ott a meghibásodás jellemzően 1 év után jött ki.
szerk.: mondjuk cilának még nincs 1 éve meg a kormány és már kijött a gázpedál probléma, ami jellemző a momokra, hogy egy idő után hiába nyom padlógázt, nem érzékeli 100%-osan a cucc... de így ő még ki tudja cseréltetni. Egyébként házilag kéne megjavítania. -
SirAlo
aktív tag
de ha meghibasodik gondolom kicserelik nem ? kaptam 3 ev garanciat xD am letoltottem en is ezt a plugint kell a jatekba valamit csinalni meg hogy mukodjon?
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral #8110 üzenetére
en ezer is felek hasznalni ezt az ffb-t nem kopik el hamar a kormany ha sokat hasznalom?
jah es ez a szingapur palya marad? -
SirAlo
aktív tag
nah azthiszem megvan mi volt a gond: egy elore beallitott kormanyt hasznaltam es az nem volt eleg pontos , ujbol beallitottam a gazt es mostmar jo
-
SirAlo
aktív tag
a holtjatek nekem minden tengelynel 0-ra van allitva , csak a gazpedallal van gondom, a fek is rendesen mukodik
a kigyorsitasokat nem tudom rendesen megcsinalni ugy hogy nem akkor kezd gazolni amikor elkezdem nyomni a pedalt hanem kicsit kesobb :\ -
proof88
addikt
Teljes FFB-t állíts be.
egy külön fülön tudod állítani a holtjátékot, a gázpedál tengelyén vedd 0-ra. Egyébként a kormány tengelyén is lehet állítani ezt, érdemes 0-ra rakni. A Codemasterses játékokban, mint pl Grid, Dirt, alapból 5% holtjátéka van a kormánynak, de én mindig 0-ra állítom... nem tom miért van alapból 5% beállítva, elvileg azért, mert sok kormány ott behülyül és elkezd rángatni, mert mikor középre húz, akkor kicsit túlmegy rajta, ezért korrigál vissza, de az nagyobb kilengés lesz, ezért megint nagyobbat korrigál vissza, szóval megbolondul... ezért azt tanácsolják h driverben 105%-ra rakjuk az FFB-t és játékban rakjuk lejjebb és akkor középállásban sem bolondul meg a játék, sokszor ez orvosolja a gondot... mondjuk nekem 105%-on van a driverben, de nem tapasztaltam ilyen problémát egy játékban sem, nem minden típusnál van ez a gond szerintem... A játékban nekem 35% van beállítva, de én nem a játék beépített FFB-jét használom, hanem a RealFeel plugint, ami ugyanazon %-on nehezebb, szóval ez a 35% az igazából olyan 50%-nak felel meg.
A driverben az "Enable centering force ..." opciót kapcsold ki, mert elvileg egy tisztességes játékban mindenképp középre fog húzni a kormány, nem kell ez a "mű" opció.
A driverben a Spring és Damper effects-et meg ajánlott levenni nagyon kicsire, mert ezek is elvileg felesleges műeffektek... nekem 20%-on vannak.De egyébként én módosítottam a Controller.ini-ben az "FFB steer force neutral range" értékét teljesen 0-ra, elvileg ez hivatott arra, hogy középállásnál csökkenti az erőket, hogy a fent vázolt "megbolondulást" megelőzze, mert nálam nem okoz gondot.
-
SirAlo
aktív tag
de a jatekon kivul mier erzekeli ? a jatekba ezek az erzekenyseg beallitasok semmit nem valtoztatnak nekem;\
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #8096 üzenetére
Engem zavar, ha kicsi a kormány ellenállása, kb mintha egy szardarabot tekergetnék vagy nem tudom.
Momonál nem használtam ffb-t, megszoktam hogy középre húz, g25nél ez az erő sokkal gyengébb, ezért kénytelen vagyok pluszba rátenni ennyi ffb-tSpeedg Sebaj, megnyomjuk van Turbo boost
-
SirAlo
aktív tag
nah, azt vettem eszre hogy a jatekban van a gazpedalnak egy kis ures jarata
vagyis ha kb 10-15%-ig lenyomom semmi nem tortenik a jatekba csak utanna de a jatekon kivul jo minden , hogy lehet ezt kijavitni a jatekba?:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest