- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Ezek nekem már kimaradnak..
Laptopra váltottam, HD3650 vga-val, steamen beszereztem a Race07 és kiegészítői, Gt Legends van még, Toca, Race on ezek elfutkorásznak vígan. Talán majd idősebben újra lesz olyan masinám, amin az épp aktuális szimek elfutnak rendes sebességgel. De k.... jól nézz ki, azt elismerem, na!
-
Stirlitz
senior tag
Kellemes ünnepeket urak!
Ki merre nyomja mostanában? Priviben is jöhet az infó!
-
Stirlitz
senior tag
Boldog új évet MIndenkinek!
-
Stirlitz
senior tag
Bocsánat az OFF-ért, de a kormány miatt valamennyire ide is illik. Eladó lett a felszerelésem.
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Mi újság veletek?
-
Stirlitz
senior tag
Jah, meg le akartam tölteni a torrentet, hogy én is beálljak a seed-be, ha kellene, de nem tudom elindítani a letöltést. Mi lehet a baj?
-
Stirlitz
senior tag
Boldog Karácsonyt Urak! A hölgyet hol lehet átvenni?
Proof egy zsiguli-t szívesen látnék, de többféle is van. Mármint kocka ladábol, de én egy kereklámpásra gondoltam, csak hirtelen nem találom.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #13992 üzenetére
Hello!
Így utólag visszaolvasva a h.sz.-em, valóban élle van, pedig nem akart neki lenni-e.
Csak kijött belőlem, mi a tiszteséges eljárás szerintem ebben a helyzetben. Egyébként, már kaptam is ajánlatott a Torro Rosso Teamtöl, de akkor maradnék Braan Dzsipís, mer azt már megszoktam. thx Kleero és Zoza.
Ui: igyekeztem annyira nem Gyulás lenni, egyébként, ha egy fél órát készülne rá az ember, sokkal jobban mehetne a közvetítés. Mondjuk én személy szerint élveztem, lehet bekéredzkedek még néha alkalomadtán a Campona liftjébe
-
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #13978 üzenetére
Hello!
Maradnék az ülésemben, és azt hiszem, jeleztem, hogy miért is nem leszek/voltam f1 futamon. (egy költözés elég macerás és a szolgáltatók se rögtön ugranak, hogy legyen net) Az viszont igaz, hogy külön-külön nem jeleztem ezt versenyre, ha így nézzük, igazad van a kérdésben. De a lényeg, a jól megszokott Ross Brown-os alakulatban maradnék. Illetve, mivel a Te értelmezésedben szabályt sértettem, felajánlom a választás lehetőségét Zozának. Természetesen kiváncsi lennék a csapattársam véleményére is az ügyben. Tehát, ha Zoza igényt tart a helyemre, és Kleero-nak sincs ellenne kifogása/vagy szeretné is, legyen. Viszont ez esetben egy szabad űlést keressek hírdetést adnék is fel rögtön a csapatvezetők figyelmébe ajálnva, sűrgős jelígére!
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Valaki update-elné az elavult tudásom, a ph szerverről? Ts jelszó is jó lenne. Thx!
-
Stirlitz
senior tag
Tááddámmm!
Van net a kecomban, visszatértem.
Hello mindenki!
-
Stirlitz
senior tag
Üdv urak!
Éllek még, van már új monitorom, a gép helye is megvan már a lakásban, de internet még nincs sajnos. Láttom egyelőre nem is kell sietnem, azaz nem maradtam le sok mindenről szerver problémák miatt. Remélem mire újra online leszek, már rendben lesz. Csáó!
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Élek ám, csak a Tré-Home nem kapkod a kecoba az internet bekőtésel.
Nem kell nekik a pénzem vagy mi...
-
Stirlitz
senior tag
Valószinüleg nem tudok indulni a holnapi főgyakorlón, mert nem érek haza időben, és a versenyen sem a jövő héten, mert költözök végre.
És a kecoban még ugye nem lesz nett akkor.
-
Stirlitz
senior tag
Pont most néztem vissza kocsidban ülve, semmi okod nem volt belém jönni, és nem szorítottalak le. Ott volt egy autónyi hely. Te vegyél vissza, nem a gyereked vagyok. Igenis elgurult a gyógyszered. Már az egyenes előtt a féktávon vörös köd volt, különben nem rajtam fékezel. Nincs is különben erről vita. Sportemberhez méltó volt ami történt.
-
Stirlitz
senior tag
Mondanék valamit, kikívánkozik belőlem. Erről a szerencsétlen újrafutásról van szó.
Számíthatok arra, hogy mivel a többségnek amúgy is van már egy eredménye, lazán veszi és sok lesz a kiesés ütközés miatt? Nem frankó ez. Ki kellett volna venni az értékelésből egyszerűen.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
HorCsa #13156 üzenetére
Ha nem sikerül gyorsulnom a következő 3 futamon, jelentkezzek kommentátornak.
Vazz, azért az mégiscsak frusztráló, hogy a picsbe lehet bill.-el ilyen időt elérni. Én itt küzdök alacsony TC-vel, tekergettem a DFP-t, mint az örült, 300+ köröket készülök egy versenyre, és nem is a helyezés különbség, hanem maga az idő amit kapok versenytávon, lelohaszt. Úgy érzem magam, mintha a Lotusban ülnék az elejéhez képest. Mindenki szépen fejlődött egy évvel korábbi őnmagához képest, én viszont valahogy megragadtam. Nem foghatom a gépre, 160-200FPS-el röccenés mentes folyamatos a cucc akármi van, a kormányom hibátlan állapotban van, és elviekben precíz vezetést tesz lehetővé (DFP), Megyek is gyakorolni, hogy megint meglegyen a kilométer.
UI: szerintem ne számítson bele az értékelésbe ez a verseny. Valós életben is történt már ilyen, lássuk be, ez egy virtuális katasztrófa volt, amiről nemigazán tehetett egyikünk sem. És aki egy hét múlva nem ér oda? Nem jó ez így. Lement a verseny, ment aki tudott, lett ami lett, de lépjünk túl rajta, VB-be ne számítson bele az ott elért eredmény.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Kleroo #13115 üzenetére
Asszem én olyan fél 3kor már fent leszek, gyakorolnom kell, mert plusz súllyal megyek ugye, mert a szélső fehér vonal az nem biztos hogy szélső, lehet, hogy a beljebb lévő fehér vonal a szélső, kapisi ugye?
De jó lesz, nem akarom megint, azt hallgatni Horcsáék közvetítésében, hogy dodzsemezek.
Vért, verítéket és könnyeket ígérek minden előttem és mögöttem lévőnek.
-
Stirlitz
senior tag
-
Stirlitz
senior tag
totalhosting nem elérhető
szerver nem elérhetőszolgáltató: CatTV Tarr Kft
-
Stirlitz
senior tag
Most akkor megvehettem a 4850et az alapfeszen járó phenom II. mellé? Úgy tudom, a 400w-os chieftec tápom delta beles, de, hogy ez most pontosan mit jelent, azt nem tudom. Illetve nem emlékszem már, amikor vettem akkor jónak számított, most is stabilok a feszek, eddig elégedett voltam a táp-al, csak a ventijét cseréltem le egy csendesebb darabra. Légszállítás ua, mint az eredetinek!
-
Stirlitz
senior tag
Na látod, ezért vennék inkább az előző szériából egy erősebbet, egyébként nem hinném, hogy a proci miatt megy csak mediumon, x2-ők sem voltak lassúak, és különösen igaz ez egy 6000+-osra. DX11 karit majd akkor, amikor elég erős is lesz a DX11-hez, nem csak egy felírat a dobozon.
Hartge azért értem én, hogy táp őssz teljesítménye 500w, de ebből a 12v-os ág menyit tud?
Ez lenne a lényeg.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13041 üzenetére
Hát az igazság az, hogy most lenne lehetőségem kis pénz ráfizetéssel cserélni. Eladó olyat keress mint az enyém, én meg egy hangyányival erősebbet. DX11 féle vakítás egyelőre nem érdekel, majd ha már a hd67xx-es karik is olcsók lesznek, majd váltok. Csak a tápom elég lesz-e? Jelenleg bőven elég HD4670, nekem még crt monitorom van
, és minden maxra állítva 1280*1024ben fsone2009 180-200fps. Rajtnál szarabb, ott leesik néha 160fps-re is. Szeretném ha rfactor2-ben is így maradna az fps szám
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Szerintetek egy HD4850 elég lesz Rfactor2-höz? Valaki írta, hogy dx9-es lesz a game, ebből okoskodom. Valamint egy 400w-os chieftec táp egy alapórajelen használt phenom II. 3.2 4magos proci mellett jó hozzá? Eddig konnektorból mérve, 185w volt a legnagyobb fogyasztás amit mértem hd4670el.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12897 üzenetére
Figy, az egész versenyem bevághatod, 3 köröm volt amikor nem történt semmi. Ilyen hülye versenyt még nem futottam.
-
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Mastre #12855 üzenetére
Arra gondolsz, hogy töbször és hirtelen váltottam-e irányt? Igyekeztem nem Hamiltonosan vezetni, és szerintem nem volt a stílusom Luíiiszos.
Bár gyakorlatilag a verseny felében védekezésre voltam kényszerülve.
Egyébként jót vívtunk, illetve vívtam többekkel is, de sajnos ez a verseny elment már az időmérőn. A többi már csak vergődés volt. Nem magyarázkodok, jobban fogok készülni a következő futamra, hogy ne legyek ennyire hátul a darálóban. Csak valahol bánt, hogy ledarálták a kocsim az elején, ennyi. És miután a darálásnak vége volt, ahol jó pár badicsek elkövetésre került mindenki részéről, részemről is, ott maradtunk szarrá törve. A sérült szekérrel erre a szánalmas tempóra voltam képes, a box kiállást pedig magam rontottam el, ezért a motort 7-es teljesítmény beállításon kellett használnom jó pár kőrön át. Ekkor tudtál megelőzni. Amikor már láttam, hogy elég benzin van a végéig biztosan, akkor előztelek vissza, a már 12-re tekert motorral.
-
Stirlitz
senior tag
Szal ezt készülünk megvenni.
-
Stirlitz
senior tag
Tölem is mehet a gyak futam. Megyek is fel szerora.
-
Stirlitz
senior tag
Várj azzal még
Ma este, persze ha a Isten és a család is azt akarja,már a kőridőkre fogok hajtani. (van már egy elég jó setup-ja a Brawn Gp-nek, thx by Proof setup guide
) Persze azt nem mondanám, hogy elérlek téged az elején. És egyben szólnék is a liga vezetőknek, vizsgálják ki Cila versenyzőtárs idejét, szerintem doppingol! (beszerelt még 2hengert a kocsiba)
-
Stirlitz
senior tag
Ligavezetők figyelem! Nem igazán akaródzik megjönni az aktiválós e-mail a weboldalról. Illetékes elvtárs intézkedik? Lenin hálálja meg!
(töltsön a tankjába 88as okt. sz. benzint
)
-
Stirlitz
senior tag
válasz
JColee #12651 üzenetére
Most mi is van? Nekem sikerül könyedén gázból megforgatni, tökéletes az is, amikor ráhajtok a kerékvetőre, pl Bahrein-ben, és ahogy megdobja az autót, könnyedén pörcsizel is miatta. ebben nem láttok hibát. Én mondjuk ki is kapcsoltam minden segítséget. Megsem próbáltam bekapcsolt segitségekkel. Jó szar időket is megyek, de a hangulat az megvan. RFactor modolhatósága, egyben a hibája is valahol. Olyan nincs, hogy a fizik szimulátor minden féle járművet és útviszonyt korrekten kezeljen le. Ha legalább egy elkészült modott egy az adott versenysorozatban valóban résztvevő pilóta kiprobálna...... Már sokkal jobb lenne.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Kleroo #12605 üzenetére
Te vmit összekevertél, nem hiszük, hogy rfactor nem szimulátor, és f1_2010 pedig az. Mindösszesen anyi a történet, hogy mindkét játékról kiderült, hogy egyik sem hibátlan. És közel sem azok. A két játék a másik hibáit emeli ki. Én a magam részéről azért várok hozzá vmi 3th party patch-et, amivel szimulátorosabb lesz, mert bizony pár rész megoldás és a grafika miatt, ami pedig azért add a hangulatnak igen is, kár lenne a sülyesztőbe mennie.
A gyakorló futamon azért nem tudtam részt venni, mert a Baranya kupán sportbíróskodtam, és a szar idő miatti sok kiesés miatt, késés lett. Ezért elnézést kérek. Nem így terveztem én sem.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #12589 üzenetére
Igen, én is most olvastam a game forumjában
Meg azt is, ha nincs dx11karid, akkor se gond, ha dx11be kényszeríted, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. Max dx10.1 lesz belőle. Gamepod-on van kint hír, hogy kell dx11be kényszeríteni.
Na, van mod ennyi idő alatt, akkor talán komolyabb átalakítás is lehet rövid időn belül -
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #12584 üzenetére
Letört első szárnyal nő a féktáv, csak nem olyan drasztikus mint RFactorban. És a kanyarsebesség sem olyan mint szárnyal. A feeling nagyon jó a game-ban, a kormányzás lehetne jobb valóban. Abban RFactor egyelőre jobb. A motorhang kicsit idegesitő, egy fokkal lehetne életszerűbb a hang. A pályák és az időjárás változás nagyon jól sikerültek, én 97%-ot adnék arra részre. Némi setup is van, nincs annyi opció, mint RFactorban, és nem is olyan tág határok közt lehet állítani, de azért nem rossz. Ez egy jó játék, csak kell még hozzá némi fésűlés. Alapnak jó. Kíváncsi vagyok, vajon rámozdul-e valaki, és mikor jön az első 3th party változtatás hozzá. A grafika pedig 2010ben, valahogy így kell kinézzen. Ma már a 15ezres vga-ban is van egy szatyor stream proci, tessék használni a játék motornak. Nálam semmi gond a megjelenítéssel, szaros HD4670-en röccenés nélkül fut, Jcolle féle beállításokkal. (Nem ide tartozik, de sztem ehhez nem kevés köze van annak, hogy 1gb-os változat. Még hogy ahová nem elég a 320stream proci, oda nem is kell 1gb vram. Nem a rossebbet nem, ez a game szereti.)
-
-
Stirlitz
senior tag
Nekem tetszik. Szórakozni tökéletes. Hiába az RFactoros szim képességei, azért némi grafikát is elvárna az ember 2010ben. Különben meg minek RFactor, ha csak a szim képességeket nézzük? 1996ban az első kormányommal is pont olyan jókat játszottam a GP2-vel, mint most az RFactorral. Az sem volt sokkal lemaradva szimuláció terén. (emlékszem, a pc-s újságok közül az egyik cd mellékletén volt hozzá, pár kiegészítő, egyedi festés, ilyesmi. Ilyen egyedi csapat festés volt, gondolom a készítő neve után, hogy Tasnádi-Wartburg Team
Hol volt akkor még az online világ. alig vártam megjelenjenek az újságok minden hónap elején.
Egy szónak is száz a vége, ideje lenne már egy olyan RFactor is, ahol van korrekt boxutca, animációval a pit látogatásoknál, időjárás reális megjelenítése, és biztos van még pár apróság, ami dobna a hangulaton. Az f12010 pont ezekben erősebb. Elfér a gépen RFactor mellett. -
Stirlitz
senior tag
válasz
Kleroo #12548 üzenetére
Optimalizáltak azok, hidd el. Csak nem arra, hogy az eddigi vga-don menjen 60+fps-el, hanem vegyél újat. Majd szombaton lesz kis időm, megnézem mit megy a hd4670el. Eddig minden jó volt a kis aranyossal, remélem eldöcög F1_2010-el. Kevés időm van, de csak viszket a tenyerem, van egy szabad ülésetek?
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Mi újság felétek? (Mezőny teljes?)
Látom f12010 már kivesézve -
Stirlitz
senior tag
válasz
Iron Funeral #11727 üzenetére
Itt még jobb
-
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #11721 üzenetére
A problémádra a válasz: az ikszpé hardverkezelése. Mivel ettől az op. rendszertől a printerport kezelése is megváltozott. Magyarán nem kezeli a printerportra rádugott eszközöket. Ehhez van egy ügyes kis segédprogram, port95nt a neve. Ezt kell telepítened, és akkor már xp is alatt is tudsz nyomtatni esetleg szkennelni ha van még ilyen matuzsálem cuccod. A programra googliz rá. Sok sikert! (igazából nem is program, hanem egy spéci driver)
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Szabesz #11702 üzenetére
Én nem ezt a progit használom, hanem a freetrack nevűt. Jó minőségű webcam alapfeltétel. És kicsit szokni kell az érzést, de hasznos dolog. Nekem sokat segitett.
Meg a 4led amit, egy horgász fejlámpából szereltem ki, rendesen érzékeny lett tőle a cucc. Csak úgy néz ki az ember tőle, mint egy ufo
Na, ha már így szoba került a dolog, akkor pár tapasztalat, ne keljen kísérleteznetek. A 3ledes megoldás bőven elég. És abból is az a forma, amit a srác mutat is. Illetve 2 forma. A fejhallgatóra oldalt szerelt, illetve a napellenzőre rakott. Mindkettő tökéletes. A srác a TrackIR rendszert használja, ez az eredeti, és drága. A Freetrack az ingyenes
De higgyétek el, van olyan jó az is. Anyagköltséget meglehet úszni, 1000ft-bol a webkamerán kívül. Egy okosan választott horgász fejlámpából, megvan az elemtartó, a ki/be kapcsoló gomb, és a ledek is. Kell még némi erősebb drót, kis kézügyesség, és kész is. Jó szórakozást!
-
Stirlitz
senior tag
válasz
ervin33 #11456 üzenetére
Nem csak a szoftvertől lesz az 100%. Ha neked is olyan pedálszetted és kormányod lenne hozzá....... A valódi cockpit és gondolom remegő ülés már csak fölös ráadás lenne. Túl azon, hogy kinek lenne pontosabb adata egy pályáról és F1es gépről, mint egy F1-es csapatnak.
Egyébként így a nyári holtszezonban nem lehetne rendezni egy versenyt? De nem F1es pályán, hanem egy szépen kidolgozott, de F1es naptárban nem szereplő pályán? Amolyan valódi fun race-re gondoltam, senki nem setupolná agyon magát, csak szórakoznánk egyet.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Marian69 #11451 üzenetére
Ami nekem hiányzik ezekről a rajzokról, az a csapágyállvány nevű alkatrész. ezek a felfüggesztési elemek csak a beépítési helyzettett mutatják, hiányzik az amihez kapcsolódnak. Így nehéz elképzelni működés közben őket.
Jcolee: Mondjuk a motorok nyomatékgörbéje tényleg nem ilyen lehet a valóságban. Pont ma néztem RFT2009ben Barcelonában, hogy 17000 ford/perc fellett nagyon elfogy a motor ereje. És igen, a zöld a lengéscsillapító akar lenni.
-
Stirlitz
senior tag
Igazából egy dolog érdekel azért F2010-el kapcsolatban, menyire lesz vajon modolható? Erről nincs info-ja valakinek? Szóba került egyáltalán, hogy némi plussz tartalom, frissités jőn-e hozzá idővel? Mert megjelenik ősszel, okés, de egy év múlva fríssitik az aktuális szezonra?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Iron Funeral #11409 üzenetére
Egyelőre nincs okom kételkedni benne. Grafika rendben van, szemre az autók mozgása is. Amikor meg megjelenik 2nap alatt kiderül, hogy menyire szimulátor. Szóval készülök rá.
-
Stirlitz
senior tag
Egy kis vidámság nektek!
-
Stirlitz
senior tag
válasz
JColee #11309 üzenetére
"Egyébként ha a logitech szarjára gondoltok, az nincs fenn a gépemen. Windowsban ettől függetlenül be lehet állítgatni az ilyen alapdolgokat. Én ott lőttem be a középre húzást."
Erröl nem is tudtam. Akkor fel sem kell rakni a profilert, vagyis nem kell elinditani? Ez hasznos info lehet, tudnál erröl írni egy pár mondatot?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #11220 üzenetére
Köszi, jól vagyok. Csak van egy kis gond. Az miatt döntöttem úgy, hogy nem foglalom a helyett, mert: Egy másik ligában megyek RFT2009el, semmi bajom vele. Igaz, az az összel véget ér, tehát jöhetnék ide. De ha itt Fsone van akkor az dupla idő, mert setupot kell késziteni ide is. És ráadásul, ha jól értem, ismét 2x-eres gumikopás lesz beállítva. Miután van pár verseny tapasztalatom azzal, hogy milyen a gumikopást alapon hagyva, de 40-45 körös versenyt futni, inkább azt választom, mégha a társaság nem is olyan jó, mint itt. De maga a verseny sokkal kiélezettebb, és izgalmasabb. Szóval ez a helyzet. Legyen FsOne, nekem az sem gond, de a 2xeres gumikopás meg üzemanyagfogyasztás nem jőn be.
-
Stirlitz
senior tag
Jelezném, hogy felszabadul a helyem a Red Bull-nál. Ha esetleg lenne jelentkező rá....
-
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #10751 üzenetére
100% zárás az, amikor mindkét kerék a tapadástól függetlenül, egyforma sebességel forog. Ez az állapot az, amikor tulajdonképpen differenciálműről nem is beszélhetünk. (és nem is vezethető rendesen az autó) 0%-nál roppant nyugodt az autó, nagyon kezelhető, de gyorsitásnál a nyomaték útja a hajtásláncban a legkisebb ellenállás felé mutat, magyarán, amelyik kerék kicsit kevésbé tapad a másiknál, azonnal túlpörög. Eredmény, lassú kigyorsítás és fokozott gumikopás.
A szárnyálásnál meg a magyarázat, az első és hátsó szárnyak egymáshoz viszonyított leszorító erőt termelő felületének aránya. Ez 2009ben radikálisan megváltozott 2008hoz képest. (Kivéve dupla diffúzoros kocsik ugye...) Ha emlékeztek, tavaly a gumik széllesége nem változott, és hogy panaszkodtak a csapatok az első gumik szemcsésedésére.. Egyszerűen elől borzasztó jól tapadt, míg hátul kevésbé. Ezért lett idén keskenyebb az első gumi.
-
Stirlitz
senior tag
Nekem bejött az RFT2009. A hangok lehetnének élethűbbek, de ennyi. A törés modelt ne firtassuk, bénán törik az mindegyik módban. A pályacsomagja sokkal jobb, mint amivel mi mentünk szezont. Ez a gumi melegedős téma, meg hát... Meglátásom szerint köze van ahhoz a 2x-eres gumikopásnak, hogy nehéz olyan setupot készíteni, ami nem melegszik el valahol. Inkább versenytáv legyen 2xeres elöző évhez képest, mint a 2xeres gumikopás meg üzemanyagfogyasztás.
Szal fsone-ban szebb a hang, egyszerűbb kigyorsitani, és ennyi.
-
Stirlitz
senior tag
Dávid a konkrét esetről beszéltünk idáig, ne kezdjük ki mikor mit csinált a múltban, mert az sem segít ezen a szerencsétlen dolgon. Ha szűk a hely, miért ment balról? Profi nem? Vagy vak? Menjen jobbról. (prívát közlemény, TS meg szar, kidobb mindig, mi lehet a baj?)
Még a gyakorló futamokon rögtön rájöttem, ha nincs valóban nagy tempo különbség, belülről felejtős a dolog ott. Egyszerűen tovább csúszik az ember, és faképnél hagy a másik. Ezért gondolom úgy, hogy Webber jó helyen volt mielött megkezdte Vettel a manővert, mert kivülröl jobb itt. (ugye cikkázni már nem lehet) Túl optimista volt mind a kettő, egyik azt hitte a másiknál 2xer gyorsabb, az meg azt hitte majd előbb fékezz vagy tovább csúszik. Közel voltak, összeakadtak, én meg majdnem infarktust kaptam rajta. Na mindegy, nem ér ez annyit, hogy tovább vitatkozunk rajta, ők kapják a fizetésűket ezért, veszekedjenek rajta ők.
Mi meg látjuk, hogy élőben is lenne dolga a BT-nek.
Mit osztanátok nekik?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Farkas23 #9764 üzenetére
Hát kedves csapattársam, nem értünk egyet. Ha tényleg olyan gyors volt, akkor hol a fenében volt a gyorsasága 30körőn keresztül? Inkább Webber aludt be. Ha annyira profi és felnőtt versenyző, miért nem gondolta át, mi lesz a manőver lehetséges kimenetele? Belülről, itt? Amikor a megelőzni kívánt versenyző (na nem éppen csapattárshoz illően) megy egyenesen? Nem legyezz az semmit akkor már, csak is Vettel. Kiejti saját magát. Nézzétek meg a mi törökországi vb futamunkról a videókat. Hány előzés van a kérdéses helyen belülről? Mindenki a külső ívet választotta, a sikeres előzéshez. (belülről kevesen próbálkoztak sikeresen) De mindegy is, történt ami történt, és utána állítólagos profizmusát jól megcáfolva, mutogatja, hogy a másik a hülye. Hát kérem szépen, nem. Ha hibás is, akkor annyira hibás mint ő, ehhez ugyanis két fasz kellett. Profi versenyző ilyett nem csinál, csak akkor tudnám elképzelni, ha egyértelműen és toronymagasan a másik főlé nőne minden mutatóban ami itt számít. Pont ennek az ellenkezője történt az utolsó időkben, Webber teljesen egyértelműen minden mutatóban hasonlóan teljesít, semmiféle dominencia nincs Vettel részéről. Egyszerűen elfogadhatatlan a viselkedése Vettelnek. Még nem vb, és valszeg fejben még nem is érett rá. Továbbra is úgy gondolom, ehhez 2fazs kellett, és a legnagyobb bré, Vettel. Mert eszetlenül többször is mutogatott. Moderátorok jöhet a ban, engem nem érdekel, ez az igazság. Ha csapatvezető lennék is ezt tenném, 250000euro minusz a fízuból fejenként, plussz Vettel még 50000minusz a mutogatásért.
Tessék, Coulthard is megszólalt, és igaza van. Ehh, mit bánom én, csakis a Ferrari!
Ezek a luzerek meg menjenek a falnak akár, két ilyen hülyét, igaza van Hornernek, 43 pontot tálcán adtak az embertelül steríl McLarennek. Mondjuk azok is....... A díszmajmok a csapatrádióba nem képesek egyértelműen és normálisan tájékoztatni a saját versenyzőiket?
Komolyan, még jó, hogy Alonso és Massa így beégett a tegnapi időmérőn, legalább nem tudtak egymásnak menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest