Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Én is mentem már hosszú etapot az rft-vel, és az volt az észrevételem, h számít a vezetési stílus nagyon! Mer amikor erőltettem neki sokkal jobban kopott! De ugyan ez a volt a fékekkel is, amikor nagyon nyomtam emelkedett nagyon a hőmérséklete, de amikor csak laza köröket mentem, akkor szép egyenletes volt a fék! Én nem tartom rossznak az rft-t. De kitudja milyen lesz az Fsone, ha ki jön!
A francia a pályát meg valszeg véletlenül írtam bele!
Proof: Nekem is nagyon tetszett az autó mozgása! Bár még azt el lehet dönteni, h időmérőn visszatöltse-e az üzemanyagot v nem? Bár ha lenne q1-2-3 az lenne a legjobb!
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #9897 üzenetére
még tapasztalnom kell, mert tegnap igazából minden kört végigpislogtam mert fáradt volt a szemem is meg minden, csak azért voltam a szerveren, mert ott voltatok
104 fok van a lágyhoz írva, 106 a keményhez, mint opt. hőmérséklet. Persze a tapadási görbe lehet egészen más, mint ahogy fsone-ban volt. Még elemezni kell az adatokat.
Mondjuk én úgy emlékszem, hogy 100 foknál tudtam a legjobban menni a gumikkal, feljebb nem ment. Mondjuk Ausztrália amúgy sem az a nagyon gumi melegítős hely. Asszem. Mondjuk ezt elég nehéz úgy vizsgálni, hogy minden 1-2-3. körben elvesztem az uralmat a versenygépem felett.
De nagyon tetszik a kocsi mozgása, mintha részletesebb lenne, meg visszajátszából és jobb nézni, jobbnak tűnik, reálisabbnak (a lerepülő dolgok ugyanolyan bénán mozognak, SC is irreálisan borul fel időmérő alatt, de most nem ez a lényeg). -
Frenky89
addikt
-
proof88
addikt
Igen, a gumis fájlban is csak 2 keverék van definiálva.
amúgy rettentően sokat számít a gumi hőmérséklete ebben a modban
más: ma amikor Szabesszel fent voltunk a szerveren, az 1. szabadedzés ment. Tovább nyomtam, de Q1 következett. Ugye ebben a modban van Q1-Q2-Q3, de voltak furcsaságok. Nekem Q1-et írt, de Szabesznek Practice 2-t (gondolom nem rakta fel a magyarosítást). Aztán tovább nyomtuk, jött a 3. szabadedzés. Tovább nyomtuk, jött a Q2, ami nála Practice 4-nek látszódott. Aztán jött a Q3, ami nála Időmérőnek látszódott. Tiszta sor, nekem is időmérő hangulata lett a játéknak, mert lett sok néző és a nézők hangját is hallottam (ami alapból az a beakadó hang), de azt nem értem, hogy nála miért végig Practice 1-4 volt kiírva, nálam meg Q1, stb?
Aztán azt néztük, hogy nem jutottam be a Q2-be, mert nem is mentem mért időt a Q1-ben. 22-en voltunk, mert 20 AI-t beraktam még a Q1 alatt. De az a gáz, hogy én Q2-ben is ki tudtam menni, és volt olyan AI, aki nem jutott be, de ment mért kört Q2-ben is. Akkor ezek szerint, annyi az egész, hogy a szabadedzések át vannak nevezve Q1-Q2-Q3-ra? -
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #9891 üzenetére
Csak körözgettem, eddig csak a benzinhez nyúltam hozzá a többit nem is piszkáltam. Jah meg gamepaddal értelme se lett volna.
Éljen a "Logika és informatikai alkalmazásai"!
-
proof88
addikt
Érdekes egyébként, megnéztem FSone08-ban is az RFT-s pályát, de RFT-ben valahogy sokkal több visszajelzést kapok FFB terén az autótól. Pedig ott is RealFeel-t használtam már, ráadásul a Controller.ini-t is felülírtam az FSone-os rFactorból (mivel inkább külön csináltam még1 rFactor telepítést RFT-nek, hogy véletlenül se legyen gebasz, mert ugye volt olyan akinek 1 mod belehaxolt az egészbe).
szerk.: RealFeelPlugin.ini is megegyezik.
rESET: én már nem strugglingolok, most várhatom a következő szett szárnyakat a gyárból, nincs több.
emlékeztető magunknak, mit kell haxolni:
- AI beállítása tisztességesre,
- Q1Q2Q3-rendszer most jól működik-e vagy sem?
- új HotLaps, ill. TeamSpeak?Jelenleg most ezek a legfontosabb feladatok.
Más: kemény és lágy keverék közül lehet választani, de akkor rendesen meg van csinálva, hogy a 4 keverék közül a pályára való 2 keveréket adja a program? Jó ez nekünk? -
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #9889 üzenetére
Hát ne is haragudj, "valaki" autópálya-rendőrnek adta ki magát és megpróbált gyorshajtásért lekapcsolni, nem tudom mit vársz
"Ezt majd meg kell vizsgálnunk és ki kell elemeznünk, miért van benne a versenynaptárban." b+ ilyen szöveget
(#9890) Frenky89: én eléggé "strugglingolok" (
) az új kocsival, neked sikerült már beállításokat találni rá?
-
proof88
addikt
válasz
KDavid17 #9884 üzenetére
Annyit tudok, hogy G25-höz járt.
Amúgy használja itt valaki a kormányához kapott verziót? Lehet rendesen frissíteni azt a legfrissebb verzióra? Mert ugye az még nem az 1.255-ös.Érdekes, hogy RFT-ben benne van alapból még az F1C-s időkből a telemetria program, kíváncsi vagyok, ha megjeleníti a telemetriát, van-e eltérés az értékekben közte és a FindTheLimit-es progi között.
rESET: sztem pikkelsz rám vagy nem tom, mert folyton belémkötsz!
Én szóval sem mondtam, hogy 2009-ben volt Kanada vagy Francia. Kanadát csak azért említettem meg, mert asszem az írt felül valami alap rFactoros hangfájlt, ami a közönség hangja és ami sokaknak zavaró volt, mert ilyen idióta beakadós hang.
Franciát meg azért említettem meg, mert Farkas valamiért berakta a 2009-es versenynaptárba. Ezt majd meg kell vizsgálnunk és ki kell elemeznünk, miért van benne a versenynaptárban.
Frenky: igen, én is láttam, de úgy vagyok vele, hogy úgyis frissíteni kell majd új verzióra a HotLaps-ot, addig meg minek kelljen vele foglalkozni.
SirAlo: a fórumon ne nagyon hangoztasd a tört verziót, mert nem szabad warezolni! A moderátorok lecsapnak! Amúgy nem hazugság, amit mondasz.
-
Szabesz
őstag
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Ahhoz, hogy neten tudjak játszani ugye eredeti kell. De hol lehet venni?
Üdv, Dávid!
Előre is köszi a választ. -
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #9880 üzenetére
Beraktam az RFT-s pályákat is, most épp az ausztrál fut. Próbáljátok ki.
09_Melbourne //callvote event 09/01 Australian GP
09_Sepang //callvote event 09/02 Malaysian GP
09_Sakhir //callvote event 09/03 Bahrain GP
09_Shanghai //callvote event 09/04 Chinese GP
09_Barcelona //callvote event 09/05 Spanish GP
09_Monaco //callvote event 09/06 Monaco GP
09_Istambul //callvote event 09/07 Turkish GP
09_Silverstone //callvote event 09/08 British GP
09_Nurburgring //callvote event 09/09 Germany GP
09_Hungaroring //callvote event 09/10 Hungarian GP
09_Valencia //callvote event 09/11 European GP
09_Spa //callvote event 09/12 Belgian GP
09_Monza //callvote event 09/13 Italian GP
09_Singapore //callvote event 09/14 Singapore GP
09_Suzuka //callvote event 09/15 Japanese GP
09_Interlagos //callvote event 09/16 Brazil GP
09_Abudabi //callvote event 09/17 Abu Dhabi GP -
proof88
addikt
megint előjött ez a szerencsétlen hang időmérőn, ami folyamatosan megy a háttérben, meg rájöttem, hogy vannak más hangok is, na mindegy, kikapcsolni nem kell, majd feltöltöm a hangokat is valahova, aztán le lehet szedni őket, azt sem tudom, hogy melyik pályához volt, talán Kanadához ...
felraktam az rft trackpackot is a szerverre.
most nézem, nincs francia pálya az rft trackpackban.
-
proof88
addikt
Én azt mondom, hogy az RFT-s ausztrál pálya legyen a bajnokságban, az RL-est már ne használjuk. RFT-s a jobb.
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #9874 üzenetére
25ös időt biztos tudsz majd menni
-
ervin33
tag
Proof?
multkor az egyik srác linkelt egy hot lap-ot. letöltöted azt? -
vizza
csendes tag
Nem lesz konnyu reset
Nekem mar megy nagyjabol csak tc nelkul nemtok
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #9870 üzenetére
A mod fenn van a szerveren.
Minden pálya ami fel van rakva elérhető, tud bárki pályát váltani.
[TRACKS]
F109_01 //callvote event F1 2009 Rd 01: Australian GP
F109_02 //callvote event F1 2009 Rd 02: Malaysian GP
F109_17 //callvote event F1 2009 Rd 03: Chinese GP
F109_03 //callvote event F1 2009 Rd 04: Bahrain GP
F109_04 //callvote event F1 2009 Rd 05: Spanish GP
F109_05 //callvote event F1 2009 Rd 06: Monaco GP
F109_11 //callvote event F1 2009 Rd 07: Turkish GP
F109_07 //callvote event F1 2009 Rd 08: British GP
F109_09 //callvote event F1 2009 Rd 09: German GP
F109_10 //callvote event F1 2009 Rd 10: Hungarian GP
F109_12 //callvote event F1 2009 Rd 11: European GP
F109_14 //callvote event F1 2009 Rd 12: Belgian GP
F109_13 //callvote event F1 2009 Rd 13: Italian GP
F109_15 //callvote event F1 2009 Rd 14: Singapore GP
F109_16 //callvote event F1 2009 Rd 15: Japanese GP
F109_18 //callvote event F1 2009 Rd 16: Brazilian GP
F109_19 //callvote event F1 2009 Rd 17: Abu Dhabi GP
09_Monaco //callvote event 09/06 Monaco GP
Valencia09Beta //callvote event 11 - European WCP 09 BETA
Valencia09OnBeta //callvote event 11 - European WCP Online 09 BETA
Shanghai //callvote event G.P CHINA
Melbourne-Gp4 //callvote event G.P ALBERT PARK
Shakir //callvote event G.P BAHREIN
MONTREAL_2008_On //callvote event G.P CANADA
VALENCIA_FS08Beta //callvote event G.P EUROPA
Istanbul //callvote event G.P ISTAMBUL
Magny-CoursGP //callvote event G.P MAGNY-COURS
Sepang-GP4 //callvote event G.P Malaysia
NAS_BritishGP //callvote event G.P SILVERSTONE
Barcelona08_GPK //callvote event G.P SPAIN
MONTREAL_2008 //callvote event Grand Prix du Canada 2008
MONTREAL_2008_OnW //callvote event Grand Prix du Canada 2008 Wet Online
TOBAN_Short //callvote event Toban Raceway Runoffs -
vizza
csendes tag
Farkas ez az a mod ugye amit a te szervereden is toltunk?
-
proof88
addikt
Összeszedtem a linkeket RFT09-hez, ezeket kell leszedni és sorrendben berakni:
RFT2009
Pálya csomag
Update 1
Update 2 -
Frenky89
addikt
Amúgy ma nem akar valaki csinálni egy szerót? 8-tól House-ig kocsikázhatnánk kicsit.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #9856 üzenetére
DFP pedáljai is elég érzékenyek voltak.
cila: azért lehet esetleg jobban menni a a g25-tel, mert jobban érzed a pedált, és nagyon sokat tudsz profitálni belőle, ha kikapcsolod a tc-t, és biztosabb egy "nehezebb" pedállal tc nélkül menni, mint egy könnyű pedállal, amit csak kicsit érzel, nem tudod elég finoman kezelni. Ha egy gyengébb pedállal kikapcsolod a tc-t, nehezebb finoman bánni vele, vagy nagyon finomkodsz vele és alig adsz gázt, vagy túl sok gázt adsz. Mondjuk én csak a DFP-ről tudok nyilatkozni, de azt is meg lehetett szokni. Remélem, egyszer a jövőben sikerül kipróbálnom egy Formula Force Ex-et vagy ilyesmit, hogy annak milyenek a pedáljai.
ja én az érzékenység alatt azt értem, hogy túl könnyen megnyomható lábbal. Tehát alig van ellenállása.
JColee: ejj, ez nem hangzik túl jól.
-
JColee
őstag
RFT-ben verseny közben egyfajta gumival lehet csak menni
Időmérőt lágyon futottam, és utána csak lágyon tudtam versenyen menni, ez így nem frankócila1 rFactorban be lehet állítani, hogy ne lineáris legyen a gázadás, meg a fék, hanem parabola, próbáld meg, hátha segít
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Farkas23 #9852 üzenetére
De egyébként ok, h téged zavar, mer jó a kormányod is, simán mész tc nélkül, de nem mindenki teheti meg, h g25-e van v esetleg g27-e! Majd ha mindenkinek olyan a lesz, na majd akkor szóba lehet hozni a segítségek kikapcsolását, addig meg viseljük el, h nem mindenki képes tc nélkül, meg egyéb segítségek nélkül versenyezni.
-
Szabesz
őstag
Még mindig nem értem melyik segítség rombolja az illúziót nálad. Kormányrásegítést, azt is csak alacsonyan, ervin használja, le is írta miért. A többiek semmi olyat nem használnak ami nem lenne/volt annó a kocsikban.
Tényleg nem értem, miért gond, ha egy szimulátorban keressük a realitásokat. Aszondod' mivel úgy is tele vagyunk segítségekkel, akkor nem számít mennyire reáltalan moddal megyünk, és menjünk olyan moddal ahol 300++km/h-val vehetünk egy hajtűkanyart, füvön/salakon is úgy tapad mint az istennyila?
Nem lehet mindig mindent egyszerre egy szinten kezelni, és sok köze sincs a két problémának egymáshoz.De az alapfelvetés az volt, hogy keressünk egy _másik_ modot, mint az idei, és ha már másik, akkor miért ne lehetne ebből a tekintetből jobb?
-
Farkas23
aktív tag
De mér jó az neked h sokkal gyorsabb v mint életben? Mi szép van abba? V mi a gond azzal, h reálisabbak az idők? Nem tök mind1? Ugyan azon a pályán megy mindenki, csak kicsivel reálisabbak az idők! Nem értelek mi a gondod... az h te űr időket akarsz menni, v mi? pályacsúcsot akarsz futni és beküldeni vhova, v mi? Én ezt nem értem....
-
JColee
őstag
válasz
Farkas23 #9850 üzenetére
Nem tudom, mit nem lehet érteni azon, amit írtam. Eléggé ragaszkodtok ahhoz, hogy legyenek reálisak a köridők, de arról szó sem lehet, hogy reális legyen a vezetés is. Ez a kettős mérce, ami nem tetszik nekem. És elsősorban nem az a gondom, hogy valakinek kell segítség, mert ez teljesen érthető. Olyan ez, mintha egy NFSre mondaná az ember, hogy ilyen gyorsan nem is tudna menni a valóságban, és ez szar.
Tovább nem ragozom, aki nem érti a problémámat, az nem is fogja. -
Farkas23
aktív tag
Hogy függ össze a tc és a köridő? Ezt vhogy nem értem meg... Marad minden ahogy volt, semmi olyan változtatás nem lesz, ami nehezítené a pilóta dolgát. A pályát meg megnézegetjük, h melyik lenne a legjobb. Azt se értem, mi abban a jó, ha 4 seccel jobb időt mész mint életben! Én nem a valós időkhöz akarok viszonyítani, csak mégis jobban néz ki,ha pl csak1 sec a különbség. Nekem egyébként az RFT 09-es pályával semmi bajom, lehet rajta menni normálisan! Csak nem kell nyavalyogni, h jaj ez csúszik. Na mind1.
Inkább aki még nem szavazott, az szavazzon!!
-
proof88
addikt
de most azzal nem tudunk semmit sem kezdeni, hogy van akinek a pedál sokkal érzékenyebb és nehéz vele tc nélkül menni ... szóval ezért nem szabad tiltani. Mondjuk én is jobban örülnék, ha tiltva lenne a tc, dehát ez van.
Én azt is bevállalnám, hogy ahogy más is, úgy én is mindig magas tc-vel mennék, mert úgy fair, viszont mivel ezt nem mindenki vállalja be, úgy nekem sem szabad használni, mert akkor lassabb leszek annál, aki nem használja.
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #9843 üzenetére
szal összegezve: mivel tényleg nem ugyanaz a pedál, ezért nem akarom erőltetni a tc betiltását. Az már egy másik kérdés, hogy tiltani kéne a tc kikapcsolását, hogy akinek jobb pedálja van, ne tudjon előnyt csiholni belőle. Ez nem az én ötletem és nem is örülnék neki. De felesleges, mert asszem TC override-ot úgysem lehet letiltani, vagy az is letiltódik ilyenkor? Nem tudom, mindenesetre nem örülnék, ha betiltanánk a tc kikapcsolását.
Vagy a liga 2 szériát indít, az egyikben keményebb szabályokkal, a másikban lazábbakkal. Ha lenne több pilóta és elég felügyelő ember, aki büntet, szabályoz, magyaráz, szerver, akkor ok lenne, mert akkor ketté lehetne osztani az egészet. De én most így nem vállalnám be a dolgot. Van amikor annyira nincs kedvem foglalkozni a ligával, meg időm sincs rá, hogy ehh... szóval amikor Farkas meg Szabesz kitalálnak dolgokat meg frissítik az oldalt, meg amikor elkészült a Hotlaps, Frenky is nem egyszer besegített, ezek rajtam kívül történtek és csak öröm volt, egyrészt mert jó dolog, hogy többen is vagyunk, másrészt meg sokszor úgy vagyok vele, hogy B*SSZA MEG, nincs kedvem szervezkedni, csak versenyezni akarok és kész.
Majd ha valami iszonyatosan nagy, internacionális überszimes liga leszünk, akik megengedhetik maguknak, hogy több szériát is csináljanak párhuzamosan rohadt nagy zsével a háttérben meg minden, akkor majd lehet róla szó, most egyelőre kicsit komoly, de főleg hobbi liga vagyunk, nem mindenkinek az a célja, hogy kisujjból vágja, hogyan lehet a legeffektívebben beállítani egy kocsit a pályára, persze van akinek ez célja, de a többség csak versenyezni akar, és nagy vonalakban érteni a setupoláshoz.
Egyébként, ha pl a nevezési díj nem 3 rongy lenne, hanem 5-6 rongy, mert mindenki automatikusan beszállna a fődíjba, akkor a vb-győztes 40-60 rongyos ajándékot kaphatna, pl G25-öt.
Ezt persze nem várom el senkitől.
szerk.: mindenesetre, lehetne keresni kezdőbb ligákat, akik most alakulgatnak és még nincs saját szerverük. Mert akkor lehetnének a leány-ligánk, a mi általunk összeállított versenynaptárral, de lehet nekik saját szabályzatuk meg minden, csak a mi versenynaptárunkhoz igazodnának. Egyébként függetlenek lennének. És akkor természetesen ők is fizetnék a szerver díjat, de így mindenkinek feleannyit kéne fizetnie. Ha belemennének olyanba, h pl ők szombatonként rendeznék a versenyeket, mi olyankor úgyse nagyon versenyzünk.
-
proof88
addikt
a kipörgésgátlót igénylik sokan, a pedálra is rá lehet fogni, hogy miért ne tiltsuk be, de egy pálya ha jobban csúszik, akkor másnak is jobban csúszik... remélem a nyári felkészülések után azért kevésbé fog nehézséget okozni a kocsik beállítása
egyébként szerintem egy csúszósabb pálya esetén azért magas a rinya-faktor, mert pl. vegyük valenciát, ott egy szürkeség volt először a pálya, ami irreálisan jól tapadt, néhány napig az volt a szerveren. Aztán fel lett rakva egy másik pálya, ami kinézetre is tisztességesebb volt, jobban hasonlított a valós pályára és csúszósabb is volt, ami a valóshoz közelebbi köridőket eredményezett. Sokan egyből mondták, hogy rakjuk vissza az előzőt, mert ez fos (=nem tapad). Miért szenvedtek? Azért mert hozzászoktak a rövidebb féktávokhoz. Amikor itt megpróbálták a pályát, a rövidebb féktáv nem vált be és amikor esetleg még be sem tudtak kanyarodni rendesen a falak meg a rázókövek előtt, még inkább frusztráltabbak lettek. Bezzeg, ha jobban tapadt volna, akkor a rövidebb féktáv kicsit sok lett volna, ugyanúgy rossz időt mentek volna, mintha a rosszabb tapadású pályán lett volna kicsi a féktáv, csak az eredeti pályához képest ez jó köridőnek számított volna. De a különbségek ugyanúgy meglettek volna az emberek között. Végül Speedg miatt az eredeti pályán maradtunk, mert azt hittük csak az új pálya akad neki.
-
proof88
addikt
attól még lehet hogy a csúszósabb pályát kéne választanunk, hogy jobban hasonlítson az igazi pályára
sosem értettem, miért baj, ha csúszósabb egy pálya, mindenkinek az
mindenesetre ahogy láttam fsone09 videót, végre tisztességes valencia pálya lesz benne, a rázókövek tekintetében is. Bármelyik modot is választjuk, nyáron meglessük az összes pályát, legalábbis én biztos, és ha nagyon irreális pályát találok (pl az elmúlt szezonunkban Monza), akkor keresni kell helyette másikat, ami reálisabb. Ha egy pályának csúszósnak kell lennie, akkor legyen az. Ausztrál pálya is közút, tehát lehet csúszósabb. Kanadának is tiszta fosnak kell lennie, mert élőben is fos.
szerk.: ezért nem zavart engem, hogy rázott a brazil pálya, mert élőben is folyamatosan ráz. Ez nem azt jelenti, hogy minden pályának ráznia kell folyamatosan, mivel élőben is vannak egész sima felületű pályák.
rESET: én nem azt mondom, hogy be kell lassulnunk, de ha több verzió is elérhető egy pályából, akkor a valóshoz közelebbit használjuk szerintem.
Nem csak a köridőről meg a tapadásról beszélek, hanem pl a rázókövekről, van olyan amire élőben nem is mennek rá, mert veszélyes, a játékban meg máshogy is néz ki és simán rá lehet menni. Azt is remélem, hogy sikerül majd frissített Hungaroringet szerezni, ahol a sikánban már rendesen emelt rázókövek vannak.
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #9839 üzenetére
hobby liga ahogy mondták, így nem annyira fontos a reális idő
23.571 -
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #9830 üzenetére
Senki sem mondta, hogy az baj, és én is tudom, hogy a pálya készítők határozzák meg a tapadást.
Én arra voltam kíváncsi, hogy miért lassabb 1 mp-cel, ha gyorsabbnak érzi. Arra voltam kíváncsi, hogy más pálya van-e benne, stb.
-
JColee
őstag
mára (tegnapra) ez az utolsó, de tényleg
szóval megvan a szavazás eredménye: [link] -
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #9830 üzenetére
nem igazán reálisabb a köridő, szerintem rftvel gyorsabbak lennénk, de legalábbis hasonló gyorsak, mint fsoneal
másrészt marhára kezelhető a kocsi, de tényleg, sínen húzzák (persze ez csak mostani felületes tapasztalatból mondom) -
JColee
őstag
válasz
proof88 #9828 üzenetére
nem, ugyanazon a pályán, amin a szezont nyomtuk nagyrészt (nemtom mi a neve, de 2009es pack)
egyébként megvan a 23.9
megtankolva alig lassul a kocsi, és csak 115 l fér bele (közben 8 litert megkajál egy kör alatt)
13 kört ír ki 115 lre, de még nem próbáltam
fogalmam sincs miért volt annyi köridőben, de a szektoridők talán különböznek kicsit, ez a mostani szektoridők kb: 28.3, 22.8, 32.8
nem emlékszem, hogy fsoneál hogy jött össze -
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #9828 üzenetére
Miért baj az, ha reálisabb a köridő? Úgyértem; Lap Record: 1:24.125 - M Schumacher (2004)
Ez egy V10-es kocsival nem holmi energiatakarékos fünyiróval jött létre úgyhogy azért van mit csiszolniÉs igen, a "Grip Level"-t a pálya készítői határozzák meg, és különben sem hinném, hogy műholdas pontosságúak lennének a pályák
-
LaCeeN
tag
Nem tudom amúgy ki emlékszik de voltak régebben gondjaim a kormánnyal hogy rángatott a pályán. Megint csinálja, de most szerintem tudom mi a probléma. Mióta feltettem az RFT-t azóta rángat ismét. Találtam a plugins könyvtárban egy realfeel és leoffb plugint, de kint volt egy realfeel a gyökérben is. Töröltem mindet, de most se tökéletes.
Ervin: Nálad milyen modok vannak fent? Azért kérdem mert Te is panaszkodtál hogy rángat a kormány.
-
JColee
őstag
hát az rft sem sokkal lassabb, 24.8at mentem ausztáliában (kb ugyanennyi gyakorlással 23.9et fsoneal)
-
JColee
őstag
nem akar valaki csinálni egy rft szerót?
-
cila1
aktív tag
UP
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #9817 üzenetére
Arra gondoltam, hogy esetleg a textúrázást shaderrel oldják meg már alapból is, de csak ennyi és nem több, és most az FSone-os fiúk előállnak valami igazán brutál shaderrel. Ha alapból nem is shaderrel rajzol az FSone, akkor viszont érdekes, ennyire bele lehet nyúlni a programba egy moddernek?
Vagy már eleve így csinálták a moddolhatóságot, hogy shadereket is lehessen alkalmazni a jövőben ...
-
proof88
addikt
FSone-Facebook: We Still Working On Updates. and maybe we apply to the mod one of the lastest and advanced system Shaders pixel to be the first public mod to make it. Thats will give the maximum quality to the cars in rFactor. maybe we will test it this weekend and see the result. if the result is good we will make it.
most rFactorban az autókon nincs is semmi shader, csak az úton? Moddal erőltetik rájuk?
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #9808 üzenetére
Miért nem raksz néha szóközt bizonyos helyekre az aláírásodba, hogy néz már ki ?!?!?!??!
inkább kopizd ezt:
¤¤¤>> www.cpu-tuning.joruska.com <<¤¤¤, tuningosoknak - kötelező *** -------¤¤¤ ÚJ AMD Tuning-lista: www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm ¤¤¤------- teszteredmény beküldés: cpu.tuning@citromail.huszétcsúszva sincs és nem 4 sor (nem nézik jó szemmel a 3 sornál nagyobb aláírásokat)
-
JColee
őstag
Most kiderül, ki a hibás: [link]
különböző összeesküvés elméleteket szeretettel várok -
ace100
csendes tag
Ha lehet akkor elfoglalnám a Toyotánál Dyno mellet, Timo Glock helyét.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #9802 üzenetére
Ferrari: majd jön Alonso akkor királyság lesz!
Alonso szerintem már alapból félve ment a Ferrarihoz, kissé félve, hogy ismét nem lesz versenyképes autó. Sajnos most ez a helyzet megint.
Ferrari: Alonso, nincs motorféked de nyugi, te meg tudod csinálni! Tudod, sz*r az autónk, de te megoldasz mindent! -
proof88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- PlayStation 5
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!