Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marius19
újonc
Udv, aszt akarom kerdezni hogy van e hely a ligaban?az email cimem marius2409@gmail.com mar regisztem, de elob ide kellet volna irjak:S,Thx
-
SirAlo
aktív tag
10 Kor Lagygumin
[link]
benzinbol kevesebbet fogyaszt : 14 korre tankoltam es 10 kor utan meg 6 korre valo benzinem maradt ! -
Frenky89
addikt
Zöld erdőben jártam,
Alap-rezolváltam.
Szabad-e locsolni!? -
zbence
aktív tag
Amin ti játszotok, azt lehet törttel is?
-
vizza
csendes tag
Super lagy
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral #8284 üzenetére
jol birtak a gumiaid
kemeny vagy puha?
-
JColee
őstag
jobban kéne figyelni a felvezetőn, ne tartsuk már fel egymást
-
vizza
csendes tag
En azt vettem eszre h offlineba gyorsabban lehet menni, mentem 3 kort es 1 33:6 ot mentem es a szeron nem tudtam bejonni 1 34 ala nemtudom h van ez
-
Iron Funeral
őstag
Figyelem! Egy csendéletet szeretnék bemutatni! A címe: Tíz kör Szingapúrban
a jobb alsó sarkot tessék sasolni
-
proof88
addikt
Gyakorolni senki sem jön?
4-en vagyunk a szerveren...
-
vizza
csendes tag
Nem lehet autot venni csak fernando alonso autojaval tudok menni es csak szingapurban, mintha demo lenne
De ha teszthetvegere megyek akkor ugy tudok menni csak igy jobb lenne
-
vizza
csendes tag
Sracok miert van az h ha csak bajnoksagot akarok jatsztani gep ellen, csak 1 autot tudok valasztani es 1 palyat?
Valaki tudna segiteni? Es ja az elobbi kerdesemre nem sokan figyeltek fel,de meg 1x meg kerdezem hogy ma lesz gyakfutam?
-
zbence
aktív tag
Felraktam az F1RFT-t, 2009-es, de tölti a pályát és megfagy...
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral #8273 üzenetére
2006-os moddal mehetnenk mi is egy szezont
beulnek a renaultba :X
-
Iron Funeral
őstag
http://ctdp.net
bár a legújabb modjuk 2006-os. Mármint az az idény.
-
zbence
aktív tag
Valaki tudna adni egy linket ahonnan letölthetem a legújabb, legjobb F1-es modot?
Sehogy sem sikerült rátalálnom, kezdő vagyok még. -
vizza
csendes tag
Ma lesz gyakfutam?
es hanykor? kerlek irjatok
-
SirAlo
aktív tag
Nah ez eleg jo futam volt Alonso milyet ment azzal a valtoval
ha buttonnal nem kemenykedett volna szerintem kibirja
-
Frenky89
addikt
Grat Veti!
Most mondja valaki, hogy nincs kivételezés az F1-ben...
Amúgy ki az a "Dzsémi Alegerszuari"!?
-
Nekem mégegyszer senki ne merje mondani,hogy ne cikázzak előtte
-
SirAlo
aktív tag
Akkor ma lesz gyakfutam ? Nemsoka kezdodik a futam
-
proof88
addikt
Most végre elcsíptem a rohadékot, pedig eddig azt hittem, az én memóriámmal van a gond: ha az oldalunkon megnézitek, bal oldalon van a 2 legutolsó fórum hozzászólás, és dátum... na most Szabesz hsz-e 11:02-kor született, viszont ha hotlapsra kattintok, akkor már 20:02-nek írja.
Bug.
-
megnéztem a hotlaps-t...
kész vagyok tőle
na ilyenkor tud elmenni minden kedvem a versenyzéstől. -
Azzal a moddal, azt is akartam írni, csak kicsit hülyén sikerült
Köszi, akkor nem én vagyok hülye, hogy nem érem be a gépi ellenfeleket.. 1.30 alá be tudtam menni, de még így is messze vagyok tőlük. Mondjuk az az érdekes, hogy végig tartom az idejüket, az utolsó szektorban meg kapok 2 másodpercet, de hogy hogy, mikor nem cseszek el úgy semmit -
Üdv!
Sorry a zavarásért, csak ez a topic elég jól pörög..
Tudna nekem valaki mondani egy kb időt F1RFT 2009 pálya/track, ausztrália, malaysia? -
proof88
addikt
egyébként versenyeken a sorsom nem én döntöm el, már rájöttem, hanem 3 másik ember jelenléte: rESET, Frenky, Sub-S.
A szabályok:
- ha CSAK Frenky van jelen a 3 ember közül, akkor sikerül nyernem, és nagyon szoros;
- ha CSAK Sub-S van jelen, akkor ő első lesz, én meg lassú leszek;
- ha CSAK rESET van jelen, olyan nincs.
- ha Frenky és rESET vannak jelen, Sub-S nem, akkor összetöröm;
- ha Frenky és Sub-S vannak jelen, rESET nem, akkor Sub-S kicsúszik vagy kiesik vagy kilököm és én dobogós leszek, Frenky első vagy második;
- ha Sub-S és rESET vannak jelen, Frenky nem, akkor sikerül nyernem.
- és hogy mindhárman jelen lennének, na ilyen sincs.Tehát akkor nyerek, ha csak Frenky jön, vagy Sub-S és rESET. Magyarán szólva Sub-S gyengíti az embereket. Ha nincs jelen, akkor Frenky nagyon erős és bemákolom a győzelmet. Ha jelen van, akkor gyengíti Frenky-t és engem is, de emiatt hibázik. Ha rESET van jelen mellette, akkor őt gyengíti és saját magát.
A kivételes esetek erősítik a szabályt.
Tehát előrejelzés Szingapúrra: Frenky és rESET jönni fognak, tehát Sub-S megint nem fog jönni, és az én futamom nem lesz valami fényes...
Sub-S, ha egy mód van rá, gyere vissza, mert akkor az egyik Toro nem jön, én meg akkor erős vagyok.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #8241 üzenetére
-
SirAlo
aktív tag
1 Frenky Scuderia Toro Rosso Practice 1:30,503
WTF?ezt hogy csinaltad?
-
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #8230 üzenetére
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #8230 üzenetére
nekem tök elment a kedvem az egésztől
-
Iron Funeral
őstag
Lészen valamiféle hejehuja majd a szerveren?
1:31,050
(lemondok az indulásról)
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ismét elővettem a játékot, de még mindig ott tartok, hogy nem jövők rá, hogy is kellene beállítani a verdát. proof88, remek írását is elolvastam már 3x.
Bajnokságban az épp következő futam pályáján teszteltem, 5 kör benyás Ferrarival, kontrollerel, de 1:40 alá se tudok menni.
Valaki megszánna egy setup-al és azt is elárulná, hogy hova kell majd azt bemásolnom ? -
proof88
addikt
Amúgy Szabesz, Farkas, Stirlitz, nézzétek meg már ervin rajtját Monzában, amikor nekiment Ákoskának, lécci, mert ervinnek akkor eszerint kell gyakorolnia holnap is (súlybünti igen/nem).
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #8221 üzenetére
és ezt Szabesz egymaga érte el, jövő héten én is nekilátok a munkálatoknak, és sztem a Toro fogja megkapni az 1 mp-et
-
Iron Funeral
őstag
pár ezreden múlott csak, és a Bömös megkapta volna a +1 másodpercet
-
macy
addikt
Vazz eszembe jutott a wowos accountom. Most néztem 8 karim volt. Régi szép idők
-
SirAlo
aktív tag
válasz
proof88 #8215 üzenetére
jah mostmar tenyleg jobb
de az Xfire meg lehet jobb videot is csinal es sokkal kisebb meretbe, csak az a hatranya hogy nem tudom meg alakitni :s de magatol konvertalja es fel is tolti anelkul hogy bongeszovel felmennek az Xfire oldalara :d
jah es valamit tuti convertal a youtube is a videon mert en 67 megasan toltottem fel es ha le akarom tolteni youtuberol mar csak 15 :p
-
proof88
addikt
most nézd meg újra, mit linkeltél! Most is gond a minőség?
Ugye tudod, hogy a jútyúbnál várni kell, míg meglesz a végleges minőség? Valszeg nem vártad meg, és még rossz minőségben láttad, miután felraktad. Most szerintem egész jó a videód.
LaCeeN: ha 2 éves B kat. jogsim is lenne és ilyen gazdag, hogy ezt megengedhetném magamnak, akkor sem biztos, hogy mehetnék erre ... legalábbis Formula BMW-nél 47-es a max lábméret, nekem 48 és feles lábaim vannak.
Meg asszem a magasság is limitálva van ott, mondjuk 186-tal asszem még beférek.
-
SirAlo
aktív tag
pff.. hat nem ertem, ugy convertaltam ahogy te irtad a gepemen jol is latszik de youtubera feltoltve mar ilyen ...:|:| szerintem a youtube is atconvertalta , 67 mega a video...
-
LaCeeN
tag
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #8207 üzenetére
Mert biztos bent hagytad a pipát a "No Sync" opció előtt... ott nem szabad pipának lennie, különben csak azt menti, amit épp "elkap"... ráadásul 40 mp-re 3 giga, az még akkor lehetett, mielőtt optimalizálták volna a tömörítő algoritmust... vagy nem jelölted be, hogy fele / fele méretben rögzítsen...
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Iron Funeral #8207 üzenetére
jah 3 gigas a video de ha atkonvertalod mar csak 25 mega korul
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #8206 üzenetére
Nem tudom, amikor én próbálkoztam a FRAPS-el akkor betermelt egy 3 gigás fájlt ami ráadásul nem is fedte le az egész gyors körömet, csak olyan 40 másodpercet belőle. Ezt végrehajtottam még olyan 3-4x aztán nem foglalkoztam vele többet
Kár mert kipróbáltam volna már a feltőttést' jútúbra -
proof88
addikt
Fraps-szel veszem fel a videót, aztán VirtualDub-bal konvertálom át, de:
- nem értek hozzá, szóval amit most mondok annál biztos van jobb megoldás is;
- végeredményben nem a programtól függ a minőség, hanem a codec-től, amivel konvertálod a videót;
- én a virtualdub-ban az ffdshow video codec-et szoktam kiválasztani, azon belül MPEG-4, a FOURCC DivX, Mode: One Pass - Quality, és a Quality 85-re van állítva. 90-nél észrevehetően szebb a kép, de nagyobb is a fájl, szóval 85-öt használok. Gondolom ezeket így más video cuccos programban is be lehet állítani. Ehhez persze fel kell lennie telepítve az ffdshow-nak a gépre. Itt egy link, én mondjuk ajánlom, hogy minden gépen legyen fenn, és így sokféle videót tuti le fog játszani a gép. Ezután szerintem mindenféle video szerkesztő programban kiválaszthatod, mint encoder. Hangot is konvertáltatni szoktam vele, 56kbps-es, 22kHz-es mp3-ba. -
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #8201 üzenetére
Nagyon ráérünk még sztem.
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #8201 üzenetére
Jó, szerinted hova nem illene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest