- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Próbálgattatok már modokat?
Én most az RFT 2012 V2-t próbálgatom. -
Farkas23
aktív tag
Sziasztok!
Mi újság erre felé?
Elég rég néztem már ide, de kicsit már hiányzik a F1, meg a társaság.
Szerencsére én nem küzdök kormány vétellel, mert van. -
Farkas23
aktív tag
Üdvözletem!
Mi újság veletek, hogy megy a F1?
Akit érdekel és van kedve túraautókat vezetni, az csütörtökön a próbafutam végétől tud nevezni, mert megnyílik a nevezés!
VCRCTovábbi szép napot mindenkinek!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Kleroo #16162 üzenetére
A következő szezon valószinüleg Szeptemberben fog kezdődni. És szerintem a futamok maradjanak meg a 2 hetes különbségekkel. A gyakfutamot szerintem is úgy kéne, hogy ne legyen kötelező, természetesen akkor több óvás is várható lesz, de reméljük nem leszs emmi gond. A pontrendszer változtatását én is javaslom, pl emelni a pontokat, de úgy hogy csak az 1-15 kapjon pontot. Sőt szerintem a rajtbaleset is szigorubban fogjuk büntetni, aki okozza az a kövi futamon csak a boxból indulhat.
De ezek csak javaslatok, többi BT tagot is megkérném, hogy válaszoljanak rá, hogy mit gondolnak ezekről, aztán valamikor össze is ülhetnénk. -
Farkas23
aktív tag
Nekem tetszett mind2 gyakorló futam, csak azt sajnálom, hogy enyire lassu vagyok
Egyébként meg jó volt, szépen ment mindenki, csak kár a sok kiesésért. -
Farkas23
aktív tag
válasz
Mastre #15644 üzenetére
Nem zavartál, mer úgyis teljesen elrontottam. Nekez ez a pálya egyáltalán nem ment, végig szenvedtem az autóval, az volt a csoda, hogy egyáltalán betudtam hozni a 6. helyre!
Igen nagy csatát vívunk az 5. helyért.Én is gratulálok mindenkinek, szépen ment mindenki, kár a kiesőkért!
-
Farkas23
aktív tag
Hát a Red Bull ott folytatja, ahol abba hagyta, vagyis Vettel biztos.
-
Farkas23
aktív tag
Én is gratulálok mindenkinek!
Nagyon jó kis futam volt, addig, amíg ki nem estem, de élveztem utána is a közvetítést
Remélem legközelebb nem esek ki
És azt is remélem, hogy jönnek új emberkék, mer elég kevesen vagyunk, és egyre több olyan eset van, hogy szétszoródunk a pályán és nincs semi akció. -
Farkas23
aktív tag
válasz
akoska07 #15340 üzenetére
Abban igazad van, h boxbol indult és nyert, de nézd meg menyivel gyorsabb nálam
Férreértés elkerülése végett, nem azért irtam, h sajnáltassam magamat, csak mondtam Cilának, h nem ő lesz az utso
Persze amit tudok megteszek, h minél feljebb kerüljek, de csodákra nem vagyok képes.
-
Farkas23
aktív tag
Vagyok, csak eddig nem nagyon volt időm gyakorlásra. Fölöslegesen meg nem akartam irni
-
Farkas23
aktív tag
Úgy néz ki, hogy holnap ismét nem tudok jönni gyakorló futamra, mer dolgom van és csak későn érek haza.
Jó gyakorló futamot mindenkinek! -
Farkas23
aktív tag
Sok sikert mindenkinek a mai futamhoz! Remélem azért lesztek 10-en, nélkülem is
-
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Kleroo #15036 üzenetére
Ezt már én is felhoztam. De eddig nem sok sikerrel. Ráadásul most pont olyan szakaszhoz érek, hogy nem fogok tudni jönni a vasárnapi gyakorló futamra, egyéb okok miatt, ezért se gyakorlok f1-re, mert tök fölösleges, ha úgyis boxból kell rajtolnom.
A legfőbb indok az, hogy valaki gyakorol rá, és közbe jön neki valami, azért nem tud részt venni, és akkor boxból rajtol, rögtön elmegy tőle a kedve, mer tudja, hogy semmi esélye sincs arra, h oda kerüljön, ahol végezhetne. Úgy hogy én is várom még a módosítást, ha nem lesz, akkor boxbol rajtolok, aztán lesz ami lesz, ha megunom kiállok
A gond az is, hogy senkit se kötelezhetünk arra, hogy mind két alkalommal megjelenyen. De olyan hír is eljutott hozzám, hogy ha nincs kötelezve, akkor senki se jár, és akkor csak két hetente van futam és elpunyulunk, szerintem ez nem így van. Addig, amíg nem volt kötelezve a gyakorló, addig is összejöttünk jópáran, és ha más nem, akkor rajtgyakokat végig csináltuk.Én azt javasolnám, hogy ha valaki nem vesz részt a gyakorlón, annak súlyosabb büntit kell adni, ha rajtbalesetet okoz. Persze itt is sok mindent kell figyelembe venni: pl. hogy az illető hibázott, vagy csak az autója csúszott meg féktávon. De ha ilyen van, akkor megkell óvni, és BT-k megnézzük, és a legjobb döntést hozzuk meg.
-
Farkas23
aktív tag
Örülök, hogy tetszik nektek!
-
Farkas23
aktív tag
Üdv az uraknak!
Itt a Silverstoni videó!
Jó szorakozást! -
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #14843 üzenetére
Cilának ugyan az volt, ami nekem Melbourne-na. Speed-et nem tudom, szerintem a védekezéseknél, agresszíven váltott vissza, és ezt a motor vissza is adta neki a 31. kör végén.
Amióta én ezt eljátszottam Melbourne-ba, azóta én csak 4-es hűtővel vagyok hajlandó elindulni. -
Farkas23
aktív tag
Én is gratulálok mindenkinek! És sajnálom a kiesőket! Remélem legközelebb mindenki befejezi a futamot!
Horcsa: Jó volt a közvetítés, tetszett! Köszönyük!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #14544 üzenetére
Úgy van minusz, h aki 4-nél hátrébb helyen végződik, és volt plusz súlya, akkor abból levonodik. 5. hely -5kg és igy lefele. De csak akkor, ha van súlyod. Ha nincs, akkor minuszba nem megy már le.
Szabesz: Gyere nyugodtan! Mindenkit szivesen látunk!
Szedd le, próbáld ki, és ha van kedved, akkor jelentkezz!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #14501 üzenetére
Igen, akkor megkéne beszélni, hogy valójában hogy is legyen.? Lehessen egyáltalán csapatot váltani, vagy ne. Pontokkal milegyen, ha lehet csapatot váltani.?
Ha úgy nézzük, hogy valaki bejelnti, hogy ő kilép, akkor ő törli a tagságát a ligában, másképpen, akkor a szerzett pontjai is törlődnek. De ha valaki azt mondja, hogy egy ideig nem tud részt venni egyéb okok miatt, akkor visszasoroljuk teszt pilótává, de a pontjai megmaradhatnak. -
Farkas23
aktív tag
válasz
JColee #14493 üzenetére
Ez igaz!
Csak Proof megint mesélő kedvében volt, ezért irta le a többit is
Szabesz:
Persze ezt értem! Bár nem tudom, hogy ki lenne rá képes, hogy most azért menyen át másik csapatba, hogy ők nyerjék a csapatot. De ezt valszeg nem is engednénk.
Csak itt az elején.
De amúgy az igazi úgy lenne, hogy valaki pl. kilép, ugye akkor ő elveszíti a pontjait, másképpen, akkor ami a csapathoz ment, azis elveszik. a korrekt ez lenne. És akkor nem lehetne abból vita, hogy ha vki kilép, és beül helyére vki, akkor 3 embertől szerzett pontot a csapat, hanem akkor csak a 2 embertől kapna ugyan úgy. -
Farkas23
aktív tag
válasz
JColee #14487 üzenetére
Proof: Én meg örülök, hogy legalább Kleroo megértett, mer te nem nagyon voltál hajandó, csak rögtön ellenem akartál fordulni!
Azt amugy én se értem, h minek kellenek a csapatváltások, én már csak rábolintottam, mer Proof nem beszélt velem róla. Valakivel vagy valakikkel megbeszélte, utána megkérdezett engem, én meg anyit mondtam neki h nekem mind1, nem zavar.
Cila most ne értsd férre, nem gond hogy átültél, csak ezen látszik, hogy amikor kérdezek valamit, hogy mi hogy legyen, akkor kapom a választ, hogy majd, most nem, és sosincs belőle semmi. Ezért jönnek az ilyen viták, mer hiába mondom Proofnak, hogy beszéljük át, mindig nem a válasz, meg hogy mit akarok megbeszélni! És a végén csak a vita van, mer nincs megértés.
És most jött ez a vita, mer megint nem lett semmi megbeszélve. És akkor Proof van felháborodva, hogy én ezt felmertem most hozni. Na mind1, nem nagyon érdekel már a téma, mer én mindig mondom Proofnak, h megbeszéltünk-e mindent, ha nem akkor beszéljük át, mindig nem jön vissza. Pontosítanék, már nem mondogatom, mer mindig leszarjacsak irogattam
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Kleroo #14483 üzenetére
Én is ezt irtam le, hogy ha 2-en vannak és együtt mennek el, akkor magukkal vihetik, vagy ha vki egyedül van és másik kocsiba akar beülni, akkor az is viheti.
De azt is irtam, hogy 2-en vannak és csak az egyikük megy el, akkor maradna minden.Proof:
Igen persze, mer sose várják meg az embert, h elmondjon valamit, hanem rögtön irják neki a sok okosságot, és akkor csodálkoznak, hogy nincs megfogalmazva rendesen a mondat.
És amugy meg nem értelek, én neked válaszoltam, nem JColee-nak, arról én már nem tehetek, hogy te nem figyeltél!! -
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #14479 üzenetére
Itt nem arról van szó, ha 1 ember megy el vki mellől! Akkor természetesen marad a pont. Najó mind1 leszarom az egészet!!!!!!!!!!
Ügy lesz ahogy akarjátok, én már nem szólok bele semmibe se!!!!
Nem sértődtem meg, csak nem foglalkozok vele tovább mer akkor faszság...
Nem értem azt benne, hogy ha 2 pilóta szerez a csapatnak pontot, az mér a csapat érdeme? Azt tudjuk, hogy a 2 félnek külön megvan a pontja, de amit közösen szereztek csapatban, azt mér nem tarthatják meg, ha mind ketten egysuerre csapatot váltanak? És mér van egy üres csapatnak pontja? Na de mind1. Mondom nem érdekel, jobb dolgom is van ennél, h erről a hülyeségről vitázzak. Én csak megkérdeztem, rendes választ nem kaptam jött ez... -
Farkas23
aktív tag
válasz
JColee #14474 üzenetére
Valóban az tényleg jo dolog, hogy egy csapat ott van, akibe senki nem ül és ott van nála pont, te szerinted ki látja azt, hogy ott előtte ült valaki v nem? És most nem azért, de azokért a pontokért ki dolgozott meg? Az autó egyedül vagy Cila és Woody? Mer szerintem Cila és Woody, de mindegy! És mi ez az núj pilóta h visszamenőleg megkap vmi pontot? Ilyenről nem is volt szó! Azt irtam, hogy ha valaki átmegy egy másik csapathoz és egyedül volt, akkor magával viszi, mivel azt ő szerezte, de ha ketten voltak és csak egyikük megy el, akkor természetesen nem megy a pont sehová, hanem marad. De ha viszont 2 pilóta volt és mind 2 utána egy másik csapatba ülnek együtt akkor a pontjaikat átvihetik. És igy ha jönne uj pilóta, akkor rögtön nem pontal kezd, mint ahogy te elképzeled! Tegyük fel jön 1 gyerek most a Williams-be, akkor ő a csapattal már alapból áll egy jobb helyen mint az utolsók, mivel van 31 pont a Williamsnél. Na ennek nincs értelme, mer akkor az új pilóta kapja a csapatpontokat a semmire!
A csapatpont akkor lenne jó, ha minden csapatnál 2 pilóta lenne, mer akkor mérhetné össze mindenki az erejét, mer akkor az is számítana, hogy a 2 pilóta hogy dolgozik össze! De van értelme a csapatpontoknak!
Ok és az autónak ki szerzi a pontot? Magátol megy v mi? Azt is ők szerzik csak együttes erővel!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
JColee #14472 üzenetére
Most nem azért, de hol beszélünk mi itt az életről? Ez egy játék, simán átmehetnek a pontok, nincsen csapat, mer te irányítasz mindent, Te kapod a csapatpontot is, ha egyedül vagy, ha ketten vagytok, akkor ketten kapjátok a csapatpontot. Most egy tök üres csapat ott áll pontal, annak mi értelme? Ez olyan mintha kiosztanék egy tök üres csapatnak 40 pontot a semmire, és az csak úgy ott van, mer senkié.
Szerintem ha csapatváltás van akkor nyugodtan vihetné magával a csapatpontokat is, de csak akkor, ha mind 2 fél átment másik csapathoz.
A csapatváltást, meg nem azzal kell büntetni, hogy akkor a csapatpontokat nem kapja meg, hanem akkor vmi más büntetést kell kiszabni, vagy betiltani a csapatváltást! -
-
Farkas23
aktív tag
Na mivel nem nagyon tudtatok segíteni, csak 2 ember, így magamtól kellett vmit összeállítani.
Remélem tetszeni fog mindenkinek!
F1 2009 Török -
Farkas23
aktív tag
Aki tudna segíteni, és szeretné, h benne legyen a videóba vmi szép jelenete a Török futamról, az irja le légszíves, hogy hányadik percben volt, és akkor azokból összeállítok kb egy 3 perces videót, és akkor azt Horcsáék is beteszik a többi videók közé!
-
Farkas23
aktív tag
Én is gratulálok mindenkinek!
És sajnálom azokat, akik nem tudták befejezni a futamot. És Zozát is mer peche volt, azzal a rázoval, ami végül az első helyét vette el.
JColee-nak gratulálok, szépen nyomja! -
Farkas23
aktív tag
Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!
-
Farkas23
aktív tag
Úgy néz ki, hogy sajnos holnap nem fogok tudni hazaérni a futamra, mert elkell mennem és valszeg csak este fogok hazaérni.:S Remélem nem vagytok rám mérgesek
Sok sikert mindenkinek és jó futamot! -
Farkas23
aktív tag
Igazából tök mind1, h meg-e tudom javítani, mivel ugy se tudnék indulni ma a gyakorlón, mer nem tudtam még menni egy kört se a pályán, és valszeg nem is fogok tudni, mer megyek majd el. Úgy hogy majdnem 100%, hogy én a jövöhéti futamon boxból fogok indulni. Szabályzatot ismerem és el is fogadom, mivel így korrekt.
-
Farkas23
aktív tag
Ide is beirom, amit a hiányzás topikba már beirtam.
Sajnos a mai gyakorló futamra nem tudok jönni, mert a pedálban a gázpedál teljesen elszált.:S
Tegnap szétszettem még1x, majd összeraktam, ma ki akartam volna próbálni, de a gázpedál már nem is reagált. Valószinűleg a Poti megadta magát:S
Nem tudom, hogy mikor fogok tudni legközelebb indulni, mer kéne vhol venni egyet.
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném!Jó versenyt mindenkinek!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #13681 üzenetére
Anyi van rá. 2 év[Thrustmastert]
-
Farkas23
aktív tag
válasz
HorCsa #13676 üzenetére
Látom nagy téma lettem az EX-el kapcsolatban. Az oké h én azt mondtam h kitisztitottam a pedált és jobb lett, de nem tökéletes:S A vibrácio ugyan ugy fenn áll fél gáznál meg ilyeneknél csak nem olyan mértékben, de ez most nem lehet kosz.
Proof: te szerintem még a Trust-ra gondolsz, ami nem bírja. A Thrustmastert állitolag nagyon jó kis kormány és strapabíró. Iponban már kapható is 25.000Ft alatt.
Szerintam anyira nem lehet rosz. -
Farkas23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13572 üzenetére
Nekem tök mind1 mit csinálsz, de látod, hohy igy is rengeteg gonduk van, nem kell nekünk még a sok hülyeség is. Poénkodni lehet, de túlzásokba nem kell esni!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13570 üzenetére
Nem értem mi a gondod! Proofot, és Szabeszt is már tavaj óta ismerem, mindig tök jól elvoltunk poénkodtunk, oltottuk egymást de sose sértödött meg senki. Proof poénkodik, nem értem miért kell mindent sértésnek venni. Te is sok embert sokszor leoltasz poénból, mégsem kezd el megsértödni. Légyszives gondolkozz el egy kicsit, mer ez igy nem mehet tovább!!!
Köszönöm Farkas23 BT!
-
Farkas23
aktív tag
Elfelejtettem közölni, de nekem a november 27.-e nem jo:S Valszeg csak késő este fogok hazaérni, de az is lehet h csak másnap hajnalban
-
Farkas23
aktív tag
Ismét vagyok nagy gépről! Ujra megy a szerverem, ugy hogy aki szeretne tesztelni, az mehet is. Minden ugyan az ami eddig volt.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13531 üzenetére
Sajnos határozatlan ideig, nem tudok a nagy gépen lenni, mer elszált a szobámba a konnekor(falban):S:S Úgy, hogy csak laptopon tudok lenni. És lehet h a héten nem is lesz megoldva a probléma:S De mindent megteszek.
-
Farkas23
aktív tag
Ha valaki szeretne gyakorolni, nálam megteheti.
ip: 80.99.65.107:34300
jelszó: oldalon!
Továbbiakban is jöhettek tesztelni, ha nem működne a szerver. 16:00-tol kb 22:00-ig lesz szerver, néha lehet tovább is. -
Farkas23
aktív tag
válasz
Szabesz #13398 üzenetére
Hmmm... Mi ez a Farkas007?
Amugy nem untam meg, hogy mindeig visszalőztél kicsit agresszivebben, csak gondoltam megnézem mit csinálsz, ha bemegyek eléd és ott fékezek
Am. ha megfigyelted, akkor minden visszaelőzésednél mindig késöbb fékeztem
De am jó volt nézni, ahogy mindig visszaszenvedted magad elém
Na jó csak vicceltem
De am. a futam jó volt, élveztem, csak kéne kicsit még csiszolni az időimen
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #13383 üzenetére
Igen az igaz, h sokan megszegik a chatstop-ot, valószinű vmivel mbüntetni fogyluk.
Az jó megoldás lenne tényleg, hogy 19:45-től lenne időmér, ami 20:05-kor lenne vége, és akkor 10 perces lenne csak a warmup. Remélem, ezzel tudunk segíteni, azoknak, akiknek húzósabb az idejük.Lehet tényleg elkéne most még tekinteni a gyakorlo futamos szabályzattól, mivel megint elég későn került ki.
más: Kérnénk használni az oldalon, a forum menü alatt "Óvások, büntetések, szabályok" menüpontot, és azon belül a "Javaslatok szabályok módosítására, törlésére, bevezetésére" topikot, ha van valakinek valami ötlete a szabályzattal kapcsolatban!!
Köszönyük! -
Farkas23
aktív tag
válasz
Speedg #13377 üzenetére
Hello!
Tudom h mondtad, de nem tudok mit tenni, mivel sokan jelezték, h megakad a játék, amikor belép valaki.
Egy lehetőség maradt, mivel ugyis soknak tűnik a 30 perces időmérő, akkor lecsökkentjük 20 percre, és akkor 19:40-kor fog kezdődni. Remélem úgy jó lesz neked is
De ezt még a többi Bt-vel megbeszéljük! -
Farkas23
aktív tag
válasz
Stirlitz #13236 üzenetére
Rajt után az első kanyarnál Proof ugy gondolta h keresztbe megáll előttem, ott anyi volt a jobb felfüggesztésemnek, majd megkaptam Akoskát, aki sztem még nem nagyon volt képben, mer anyi elfékezése volt, h lehetetlen volt kiszámitani, h melyik kanyarban hibázik és melyikben nem. Ugy h 4. v 5. kör végén nekimentem a jobbhátsojának, megborultam, majd elszált a bal felfüggesztésem is.
Ti meg ne veszekdjetek! Beszéljétek meg, és legközelebb mind2-en jobban figyeltek.
Am vhogy megéreztem h ez a mai napi futam nekem nem fog bejönni (nem hiába mondtam szabesznak is
), na de mind1, anyira nem érdekel
Sztem nem kéne egymást oltogatni, mer csak a szinvonalunk csökken... nem értem h miért nem lehet vmit nyugodtan megbeszélni. Fölöslegesen feszítitek a húrt. Nyugalom!!!
-
Farkas23
aktív tag
Na ez a futam is hozta a szinvonalat
Még jó h az első futamon 2. lettem.
-
Farkas23
aktív tag
Én tegnap mondtam nektek Szabesz, hogy ha úgy alakulna, hogy 1 nap lenne a 2, akkor megtehetjük sztem azt, hogy fél órával előrébb hozzuk a kezdést, és akkor lesz fél óra a gyakorlóra. Persze, azért ezt is megkéne kérdezni szavazáson
De ez csak abban az esetben, ha most vasárnap lesz az ismétlő futam is meg a gyakorló is. Ha elcsusztatjuk, akkor nem. -
Farkas23
aktív tag
Ervin: Tavaj behoztunk egy szabályzatot, amit mindenki elfogadott, benne volt az is, hogy minden vasárnap, amikor nem VB futam van, akkor fő gyakorló van, de azzal a kijelentéssel, hogy kötelező részt venni. Aki itt van, azok mindanyian elfogadták ezt is. természetesen nem várjuk el, hogy mindenki legyen ott minden gyakorlón, de a kötelező az kötelező. Már a 2. alkalom, hogy hiba van a VB futamon. Tavaj is mondtuk a Török futam után, hogy ezért kéne megjelenni a főgyakorlón, és nem azért, hogy 10-12-en marháskodjunk a szerveren.
És ha itt tartunk, akkor elviekben a szabályzat szerint, amit akkor behoztunk: azok akik nem jelennek meg legalább 1 főgyakorlon, nem indulhatnak a VB futamon. Úgy hogy ha lehet ne a kifogásokat keressük, hanem próbáljunk meg kicsit csapatként műkődni, és akkor elkerülhetjük az ilyen problémákat, amik tegnap előjöttek.
Köszönöm!Más: Nekem mind1 hogy oldjuk meg, csak legyünk már túl ezen a futamon.
Proof, Szabesz, ha ráértek, akkor majd TS-en beszélhetnénk pár szót.Horcsa: Nem gond
Szerintem, ismét nagyon jól közvetítettetek!
-
Farkas23
aktív tag
Este 19:00-tól gyakorló futam lesz, ha tudtok gyertek minél többen!
19:30-tol időmérő.
Utána rajtgyakok, majd leviszük a futamot! -
Farkas23
aktív tag
Totalhosting :/Elérhető/
Szerver /Nem elérhető/
Szolgáltató UPC /Fiber Power/Aki esetleg szeretne gyakorolni,az megteheti addig nálam
IP: 80.99.60.171
Jelszó: genius
Ha kell megadom az admin jelszót is, hogy tudjatok versenyhétvégét ujra inditani.
admin: genius
Nálam teszt lehetőségből csak 1 van, ugy hogy ha lejárt inditsátok ujra a versenyhétvégét. -
Farkas23
aktív tag
Na az időjárás jól kicseszett mindenkivel
Kiváncsi leszek, hogy lesz-e egyáltalán vmi belőle a mai napon, vagy átteszik holnapra az időmérőt is.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #12847 üzenetére
Igaz, te többet hibáztál. De azért ezt így nem mondanám, hogy "jobb a verseny tempóm, mint a tied" mer sztem ez nem így van. Attól függetlenűl, hogy ez a pálya jól ment. De nem tudom, h-h fog menni a következő pálya, ráadásul most ez a hülye kiesés is neheziti a dolgomat. Most először is saját magammall kell szembe szálnom, h vissza nyerjem a régi formámat. Mer kezdek feléd húzódni, "gyors" vagyok, de rengeteget hibázok, erről lekéne szokni sűrgősen. De majd vhogy össze szedem magam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged