Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Jóvannekemmárkivannagyon ........
Szabályzatot szerettem volna átírni az oldalunkon... a múltkor megbeszélt dolgokat beleírni... ott szenvedek perceket, hogy most vak vagyok vagy mi van?!?!?!?!??!?!?!?!??!!? Nem találtam a szöveg háttérszínét módosító ikont. Hát sehol nem volt meg... múltkor megvolt. Na gondoltam legalább lenne valami hírek részleg, ahol látom, miket módosítanak a rendszerben. Hát találtam is fórumot, részlet belőle:A betű háttérszín ikont megszüntettem. Sajnos aki használta az teljes oldalakat, hosszú szövegeket színezett vele. A háttérszín "kihúzásra való" lett volna. Nagyon csúnya megoldások születek.
Sőt nekem úgy tűnt, hogy azok használták akik a színezővel nem boldogultak. Pl. eredetileg fehér volt az oldala, ezért beszínezte pl. zöldre a szöveget, de nem a színezőben (globálisan az egész oldalon, hogy egységes legyen) hanem a szövegszerkesztőben egyenként (ami nagyon rossz módszer), aztán amikor rájött hogy a színezőben lehet hátteret változtatni akkor az összes szövegnek még adott egy színt a betűháttérszínen kívül. A végére volt egy oldal háttérszín + 1 globális betűszín + 1 betűszín a szövegszerkesztőben és + 1 betűháttérszín a szövegszerkesztőben = káosz.
Na ezért én nem fogom beleírni a a változott dolgokat. Tudjuk azt kész ......
Új tagok meg sejtsék meg.
Persze forráskódot lehetne szerkeszteni, csak nem fogom. Kattintgatni akarok és kész.
Gondolkodtam rajta, hogy minek nekünk ez ... Egyszerűbb lenne regelni pl extra.hu-n és sima statikus oldalak, nem kell komolyabb... aztán rájöttem, hogy de a láthatóság miatt kell a bejelentkezés, szal vmi portálrendszer telepítésére lenne szükség, amihez megint nincs kedvem, mert nem tom hogy kell jól csinálni ezeket a dolgokat... úgyhogy...
sago nagronasgrornasgjarwognawerga org aog awrö gnawrszerk.: amúgy a rendszer folyamatosan fejlődik nyár óta, csak éppen azt a rohadt kép sorrendet nem igaz, hogy nem tudják már egyszerűbbre csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest