Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Jóvannekemmárkivannagyon ........ :W
    Szabályzatot szerettem volna átírni az oldalunkon... a múltkor megbeszélt dolgokat beleírni... ott szenvedek perceket, hogy most vak vagyok vagy mi van?!?!?!?!??!?!?!?!??!!? Nem találtam a szöveg háttérszínét módosító ikont. Hát sehol nem volt meg... múltkor megvolt. Na gondoltam legalább lenne valami hírek részleg, ahol látom, miket módosítanak a rendszerben. Hát találtam is fórumot, részlet belőle:

A betű háttérszín ikont megszüntettem. Sajnos aki használta az teljes oldalakat, hosszú szövegeket színezett vele. A háttérszín "kihúzásra való" lett volna. Nagyon csúnya megoldások születek.

Sőt nekem úgy tűnt, hogy azok használták akik a színezővel nem boldogultak. Pl. eredetileg fehér volt az oldala, ezért beszínezte pl. zöldre a szöveget, de nem a színezőben (globálisan az egész oldalon, hogy egységes legyen) hanem a szövegszerkesztőben egyenként (ami nagyon rossz módszer), aztán amikor rájött hogy a színezőben lehet hátteret változtatni akkor az összes szövegnek még adott egy színt a betűháttérszínen kívül. A végére volt egy oldal háttérszín + 1 globális betűszín + 1 betűszín a szövegszerkesztőben és + 1 betűháttérszín a szövegszerkesztőben = káosz.

Na ezért én nem fogom beleírni a a változott dolgokat. Tudjuk azt kész ...... :((( Új tagok meg sejtsék meg. ;] Persze forráskódot lehetne szerkeszteni, csak nem fogom. Kattintgatni akarok és kész.

Gondolkodtam rajta, hogy minek nekünk ez ... Egyszerűbb lenne regelni pl extra.hu-n és sima statikus oldalak, nem kell komolyabb... aztán rájöttem, hogy de a láthatóság miatt kell a bejelentkezés, szal vmi portálrendszer telepítésére lenne szükség, amihez megint nincs kedvem, mert nem tom hogy kell jól csinálni ezeket a dolgokat... úgyhogy...
    sago nagronasgrornasgjarwognawerga org aog awrö gnawr

szerk.: amúgy a rendszer folyamatosan fejlődik nyár óta, csak éppen azt a rohadt kép sorrendet nem igaz, hogy nem tudják már egyszerűbbre csinálni... :U

Új hozzászólás Aktív témák