Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Tavoli megoldaskent anno a Citrix-et hasznaltak egy regi projektemmel erintoleges helyen, es akkor allitottak, hogy gyorsabb mint a szokasos tavoli asztalos megoldasok, mert az info nem grafikus objektumkent szaladgal a ket gep kozott, hanem a windows altal hasznalt elemek szintjen (pl. rakj ki egy Areyousure-t). Azt nem tudom, hogy a textarea-k hogyan tarolodtak (me'g a firefoxba is van plugin, hogy elszallas eseten ne vesszen el az editalt tartalom), de file szinten akkor tuti nincs mentve.
Azt viszont nem tudom es most nem is neznek utana, hogy egyreszt a tobbi tavoli megoldas hasonlo vagy pixelinfokat kuldozget; masreszt hogy van-e me'g ilyen termek (bar sztem valami ilyesmi van, van ismerosom aki evekkel ezelott ezzel dolgozott - nem fejlesztest de sokat hasznalva - itthonrol az USA-ba, es me'g most is tavolrol dolgozik, ugyhogy ha nem is ugyanaz, de valami utodja biztos van).
Mondjuk a Citrix nem az ingyenes kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest