Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz Rat.Sand #19526 üzenetére

Hát a kutya rúgjon meg.. szóval a szavak magyar szavak, abban nincsen tévedés, és van a szavak között kohézió, ami mondattá építi őket, de hogy a közölt mondatnak milyen kohéziója lehet a feltett kérdéssel, azt nem sikerült felfognom.

A Windows Task View virtuális desktopokat jelenít meg. Létrehozok 2 desktopot, mert laptop képernyőn 1 desktopon nem férnek el kényelmesen a megnyitott alkalmazásaim. A desktopok között szeretnék váltani. Azt megtehetem, hogy a task view gombot bekapcsolom a tálcán, és mindig villog a képembe bele a task view váltás animációja, amitől a szemem folyik ki. Sajnos úgy elszenvedem a skizofréniára tanítás összes gyötrelmét. Mert annyira borzalmas az az anim. Nekem egy olyan gomb kellene, ami például jobbra nyíl / balra nyíl, és váltogatok a desktopok között. Szemkíméletesen.

A célszoftver még okés lenne, akár én megírom, de hogy az MI, meg fordítás, meg megszólaló hang hogy jönnek ide, egyszerűen csak magas nekem.

Ha legalább április elsejét írnánk, akkor érteném. Így most nem értem. Pedig én már sok dolgot nem értettem..

Új hozzászólás Aktív témák