Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz pmonitor #17309 üzenetére

Kifejlesztik az asp csodát az azúrra, és alá raknak egyetlen cpu magot a napi 135ezer felhasználónak, mert a többi pénzt valaki zsebre rakta. Nem lassabb az, mint amit a HW indokolttá tesz :D

Én is törtem fel 16-17 éves tiniként hálót. Akkor még "Novell Network"-nek hívták (a 3.11-es működött akkoriban a suliban), szóval szerintem van arra rálátásom, hogyan megy. Temérdek sok időm volt a meglévő doksikat olvasni, és kiszemeltem a leggyengébb pontot, amit emberi hiszékenység + tévedés + egy nagyon szégyentelen hazugsággal keresztül lehet törni. És elkövettem. Nem azért, hogy büszke legyek rá, hanem az izgalomért :D Hogy egy egész évnyi erőfeszítésem ment rá egyetlen akcióra, az meg olyasmi, hogy időmilliomos voltam valódi kihívás nélkül, suli halál unalom, csajok frigidek, szóval a suli hálózatának biztonsága lett játékszer. Azóta a technológia fejlődött, de a társadalom nem. A suli még mindig halál unalom, a csajok még mindig frigidek, a fiatalok még mindig időmilliomosok valós kihívások nélkül. Én azt mondanám, a helyzet azóta is változatlan.

@martonx:
    Azóta megnéztem pár oktató videót, és mindenütt belepakoltak explicite extra mezőket, amikre az indexet rárakták. A jelek szerint indexeket virtuálisan leírni, és később azokra hivatkozni az EF még nem tud. Beletörődtem.

Új hozzászólás Aktív témák