- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
"a usertol a vagasi szelesseget (veszteseget) kell elkerni meg a rahagyas nelkuli adatokat"
A ráhagyás és vágásszélesség nélküli adatokat kérem be. A user döntené el, hogy a ráhagyásnál nem ad meg semmit, csak a vágásszélességet adja meg, vagy a ráhagyást és vágásszélességet egyben. Tehát +1 döntést adok a user kezébe. Rá bízom a döntést.
Egyébként fémiparban úgy tudom, hogy nem szoktak szó szerinti ráhagyást hagyni. De pl. a faiparban igen. Itt külön nevet is kapott. Szabásméret a neve. A döntés mindenesetre a user kezében van.
"Mar ha ez nem csak gyakorlo feladat, hanem hasznaloja is lenne."
Megmondom őszintén, hogy még magam sem tudom. Az elején egyértelműen az mellett voltam, hogy ez inkább elméleti feladat, mert gyakorlatban megoldhatatlan(bár én találtam ki a "véletlen" számokkal történő algoritmust). De nem gondoltam volna, hogy "véletlen" számokkal egész jó eredményt lehet elérni. Ahogy írom is az oldalamon, a 96 darabos mintánál pl. az optimális sorrendet nem találja meg. Tehát az eredeti "elutasításból" kezdek talán abba az irányba elmozdulni, hogy talán gyakorlatban is használható. Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest